بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

این enable کردن اکانت ظ2 (رو چند کنسول) برا منم سوال شد .منظورم فعال کردن console sharing and offline playi هست

من اکانت پلاس ظ2 داشتم که یهو بازی ها قفل شد و اکانت disable شده بود (یعنی ظ3 شده بود) در واقع یکی دیگه اکانت رو enable کرده بود رو کنسول خودش بعد من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگه ارور میده به ما ارور رو بگو تا پیگیری کنیم اگه ارور نمیده خودت enable کن که خب من تونشتم دوباره enable کردم بدون ارور ولی سوالم اینجاست در حالی که اکانت برا من enable بود یکی دیکه تونسته بود برا خودش اکتیو کنه یا برعکس دوباره من تونستم بدون ارور enable کنم که خب طور معمول باید نه اون و نه من میتونستم دوباره enable کنم

تو فروشگاه ها هم که میگشتم دیدم مثلا نوشتن پلاس ظ2 اختصاصی یا ظ2 اشتراکی

• Like
Reactions: arshia78
این enable کردن اکانت ظ2 (رو چند کنسول) برا منم سوال شد .منظورم فعال کردن console sharing and offline playi هست

من اکانت پلاس ظ2 داشتم که یهو بازی ها قفل شد و اکانت disable شده بود (یعنی ظ3 شده بود) در واقع یکی دیگه اکانت رو enable کرده بود رو کنسول خودش بعد من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگه ارور میده به ما ارور رو بگو تا پیگیری کنیم اگه ارور نمیده خودت enable کن که خب من تونشتم دوباره enable کردم بدون ارور ولی سوالم اینجاست در حالی که اکانت برا من enable بود یکی دیکه تونسته بود برا خودش اکتیو کنه یا برعکس دوباره من تونستم بدون ارور enable کنم که خب طور معمول باید نه اون و نه من میتونستم دوباره enable کنم

تو فروشگاه ها هم که میگشتم دیدم مثلا نوشتن پلاس ظ2 اختصاصی یا ظ2 اشتراکی
دقیقا سوال منم همینه

جواب سوالتو گفتم دیگه
همچین چیزی ممکنه
وقتی اون deactivate all توی سایت استفاده نشده باشه بدون اروری که میگی میشه بین کنسولا جا به جاش کرد و هی باید بری اکتیو کنی
اون ارور وقتی میاد که فروشنده با انصاف باشه و deactivate all رو استغاده کرده باشه
خب جواب این دوستمون کاملا واضح هستش.
یکم دقیقتر بخونید یا برید یکممم بیشششتر فکررر کنننید :)

• Like
Reactions: tboy2022
اشتباه نمیکنی؟
من و دو تا از دوستام بازی هایی که داریم رو باهم شیر میکنیم، بعد اینطوریه که مثلا اگر اکانت من روی کنسول رفیقم enable باشه وقتی من بخوام enable کنم این اررور رو دریافت میکنم:
View attachment 385575

ولی اکانت های ظرفیت ۲ که از یک فروشگاه میگیرم بعضی وقت ها قفل میشه. وقتی تو این صفحه میرم مینویسه که این اکانت روی یک PS5 دیگه enable هست ولی وقتی دکمه enable رو میزنم بدون مشکل enable میشه و مثل اکانت خودم اون اررور رو دریافت نمیکنم.
IMG_6705.png

ببینید من دارم درباره این گزینه حرف میزنم
برید تو سایت سونی ببینید این قابل استفاده هست یا نه؟ اگه غیرفعال باشه دیگه نمیتونید جا به جا کنید

• Like
Reactions: tboy2022 and jdepp
خب جواب این دوستمون کاملا واضح هستش.
یکم دقیقتر بخونید یا برید یکممم بیشششتر فکررر کنننید :)
بحث اینکه با منطق جور در نمیاد و بی معنی هست من نمیگم دلیل همونی که دوستمون گفت نیست فقط ربطش چیه ؟ دو نفر یک اکانت رو رو دو کنسول جابه جا میکنن یعنی یکی enable میکنه نفر دیگه disable بعدت برعکس برا نفر دیگه . ولی دوستمون میگه اگه یکبار از *سایت* اکانت disable بشه دیگه enable کردن یک اکانت رو دو کنسل امکان نمیشه و ارور میده (تا زمانی که یکی از اون ها خودش disable کنه) خب از همون اول disable کردن تو این فرایند جابجایی اتفاق میوفته حالا یا از سایت یا از خود کنسول

بحث اینکه با منطق جور در نمیاد و بی معنی هست من نمیگم دلیل همونی که دوستمون گفت نیست فقط ربطش چیه ؟ دو نفر یک اکانت رو رو دو کنسول جابه جا میکنن یعنی یکی enable میکنه نفر دیگه disable بعدت برعکس برا نفر دیگه . ولی دوستمون میگه اگه یکبار از *سایت* اکانت disable بشه دیگه enable کردن یک اکانت رو دو کنسل امکان نمیشه و ارور میده (تا زمانی که یکی از اون ها خودش disable کنه) خب از همون اول disable کردن تو این فرایند جابجایی اتفاق میوفته حالا یا از سایت یا از خود کنسول
چون سایت سونی اجازه این کارو فقط یک بار هر ۶ ماه یک بار میده و محدودیت داره ولی اگه ازش استفاده نکنی نامحدود میشه

• Like
Reactions: tboy2022
چون سایت سونی اجازه این کارو فقط یک بار هر ۶ ماه یک بار میده و محدودیت داره ولی اگه ازش استفاده نکنی نامحدود میشه
از سایت disable کردن محدودیت داره ولی از رو کنسول هر روز هم میتونی انجام بدی (حتی بعد از اینکه از سایت disable شد)

از سایت disable کردن محدودیت داره ولی از رو کنسول هر روز هم میتونی انجام بدی (حتی بعد از اینکه از سایت disable شد)

قضیه رو داری برای خودت میپیچونی.
disable و enable کردن با کنسول بی نهایت بار میشه انجام داد .
یعنی اکانت دست دو نفر باشه : نفر اول میتونه enable کنه و نفر دوم اتومات disable میشه و برعکس .

اما وقتی یکبار از سایت deactivate all بشه یه تایمر 6 ماهه فعال میشه .
اون موقع هم بی نهایت بار میشه با کنسول enable و disable کرد با این تفاوت که نفر اول که disable هست موقع enable کردن ارور میگیره و بایستی نفر دوم که enable هست بصورت دستی disable کنه تا نفر اول بتونه enable کنه و برعکس.

حالا چی میشه که واسه بعضیها اینجور میشه : وقتی یه شاپ ظرفیت ۱ رو میفروشه مجبوره از سایت deactive all کنه پس دیگه نمیتونه بقیه ظرفیت ها رو اشتراکی بده (مگه با اطلاع و هماهنگی با خریدار) . واسه همین بیشتر شاپ هایی که اشتراکی میفروشن ظرفیت ۱ نمیدن که بعضا ادعا میکنن برای مشتری حضوری هست که اونم خدا داند

• Like
Reactions: jdepp and RedShift
قضیه رو داری برای خودت میپیچونی.
disable و enable کردن با کنسول بی نهایت بار میشه انجام داد .
یعنی اکانت دست دو نفر باشه : نفر اول میتونه enable کنه و نفر دوم اتومات disable میشه و برعکس .

اما وقتی یکبار از سایت deactivate all بشه یه تایمر 6 ماهه فعال میشه .
اون موقع هم بی نهایت بار میشه با کنسول enable و disable کرد با این تفاوت که نفر اول که disable هست موقع enable کردن ارور میگیره و بایستی نفر دوم که enable هست بصورت دستی disable کنه تا نفر اول بتونه enable کنه و برعکس.

حالا چی میشه که واسه بعضیها اینجور میشه : وقتی یه شاپ ظرفیت ۱ رو میفروشه مجبوره از سایت deactive all کنه پس دیگه نمیتونه بقیه ظرفیت ها رو اشتراکی بده (مگه با اطلاع و هماهنگی با خریدار) . واسه همین بیشتر شاپ هایی که اشتراکی میفروشن ظرفیت ۱ نمیدن که بعضا ادعا میکنن برای مشتری حضوری هست که اونم خدا داند
حالا از بحث کلی تاپیک دور نشیم منم هم نگفتم علت همونی نیست که دوستان گفتن صرفا گفتم این دلیل بی معنی هست و منطقی نیست

دوستانی که نخل دارن براتون پیش اومده که اکانت قفل شه و اصلا نشه اینیبلش کرد؟
2 بار روی اکانتهای bo6 برام پیش اومده که تعویض کردن و الانم اومدم ds2 بازی کنم که دیدم اینم اینجوری شده :|و پیام میده که یک کنسول دیگه با همین تنظیمات فعال هست!
تا دیشب اکی بود
دلیلش چی هست؟
بگم اکانت رو به یکی دیگه دادن که امروز تعطیل هستن
Annotation 2025-07-06 113315.png

آخرین ویرایش:
دوستانی که نخل دارن براتون پیش اومده که اکانت قفل شه و اصلا نشه اینیبلش کرد؟
2 بار روی اکانتهای bo6 برام پیش اومده که تعویض کردن و الانم اومدم ds2 بازی کنم که دیدم اینم اینجوری شده :|و پیام میده که یک کنسول دیگه با همین تنظیمات فعال هست!
تا دیشب اکی بود
دلیلش چی هست؟
بگم اکانت رو به یکی دیگه دادن که امروز تعطیل هستن
View attachment 385761
اینا دیگه با تو خصومت شخصی دارن :D

• Smile
Reactions: SaDrA-HhH and db07
واقعا :D
گفتم این 3 روز تعطیلی بشینم ی پشت بازیش کنم:|
بدیش اینجاست که فردا و پس فردا نوبت الیت هاست و بعدشم باز باید باهاشون سر و کله بزنم
برای منم یه بار اسپایدر من 2 همون موقع که گرفتم دیدم اینیبل نمیشه که بهش گفتم همون لحظه اکانتو عوض کرد ولی بعدش دیگه پیش نیومد که بعد از تحویل دوباره اینطوری بشه.

• Like
Reactions: db07
مشتریاش زیاد شده دیگه اکانت اشتراکیاش از حد گذشته :D اونایی رو داره بهتون میده که از سایت دیزیبل کرده و قابلیت اشتراک دیگه نداره!
با این وضعیتی که هرروز یکی ازش شاکیه و نواقصشون هی داره زیاد میشه بعید میدونم بتونن خیلی ادامه بدن! مخصوصا که گویا پشتیبانیشون اومده هتل و یا یروز هست یا یروز نیست. باشن هم که میگین اذیت میکنن!
شعورشون نمیرسه اتفاقا روز تعطیله که اکثرا خونه هستن و باید پشتیبانی فعال باشه! ادمینای کانالای تلگرامی توی همین تعطیلات ۲۴ی دارن ساپورت میکنن!

واقعا درد داره بدبختیه بیای پنجاه و خورده ای به کنسول پول بدی بعد بیای 12 میلیون پول اکانت بدی بعد بشینی نوبت بگیری بازی کنی کی نوبتت بشه کی نشه
شماها واقعا حوصله دارین به خدا
به خاطر همین گ..و..ه بازیای کنسول هیچ وقت نمیرم سمتش به والله سرمو زیر گیوتین بزارن سمت کنسول نمیرم
البته کسی که واقعا پولشو داره میره دیسکی میگیره اون بحثش جداست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or