SaDrA-HhH
Loyal Member
گرونتر هم بِدن بِدن ، فقط اذیت نکنن ، دزد هم نباشن ، یه بازی ۶۰ دلاری رو ظ۲ ریجن ۱ ش رو میخوام، انگار فقط اینا دارن ، دو دلم بگیرم یا نه![]()
كلا مالى نيستن.
چه بازى هست؟
گرونتر هم بِدن بِدن ، فقط اذیت نکنن ، دزد هم نباشن ، یه بازی ۶۰ دلاری رو ظ۲ ریجن ۱ ش رو میخوام، انگار فقط اینا دارن ، دو دلم بگیرم یا نه![]()
خزانكلا مالى نيستن.
چه بازى هست؟
جدی؟ اعتبارش زیر سواله؟یه کانال هست که در مورد اعتبار شاپ ها می گن. من یه سرچی زدم در مورد اینا چیزای جالبی نگفته بودن.
ریجن ۱ میخوام ادامه دمو رو برم ، یه عالمه فارم کردم حیفهاونو همه جا ميارن بابا نترس.
ریجن ۱ میخوام ادامه دمو رو برم ، یه عالمه فارم کردم حیفه
اکثرا ریجن ۲ اکراین و ترکیه و اینا دارن :/
داداش فارم کردن ات جدا ارزش استرس تو پاچه رفتن روندارهریجن ۱ میخوام ادامه دمو رو برم ، یه عالمه فارم کردم حیفه
اکثرا ریجن ۲ اکراین و ترکیه و اینا دارن :/
دوست عزیز من شهرستانم ازشون صندلی گیمینگ گرفتم خیلی سریع فرستادن فقط برگ گارانتی ای نفرستادن همراهش البته گویا این سفارش رو فقط میفرستن نمایندگی رنزو و اونجا میفرستن چون با یکی دیگه از هم صنفهاشون صحبت کردم گفت ما فقط آدرس رو میفرستیم و همچنین مدل رو شرکت براتون ارسال میکنن من اینا چون اسم و رسم بهتری داشتن ازشون خریدم و خیلی سریع برام ارسال شد از لحاظ اعتبار کارشون درستهوقت بخیر،
کسی تجربه خرید از این سایت داشته؟
اعتبارش و اشتراکی ندادنش و پاسخگویی ...
دراگون شاپ؛ فروشگاه تجهیزات تخصصی کامپیوتر و سرگرمی
گرون میدن ولی خیلی اعتبار بالایی دارن توی صندلی گیمینگ که یک ایران هستنكلا مالى نيستن.
چه بازى هست؟
واقعا الان که فکر میکنم میبینم راست میگی حق باهاته ، آخه زحمت کشیده بودمداداش فارم کردن ات جدا ارزش استرس تو پاچه رفتن رونداره![]()
آقا مصطفی!دوست عزیز من شهرستانم ازشون صندلی گیمینگ گرفتم خیلی سریع فرستادن فقط برگ گارانتی ای نفرستادن همراهش البته گویا این سفارش رو فقط میفرستن نمایندگی رنزو و اونجا میفرستن چون با یکی دیگه از هم صنفهاشون صحبت کردم گفت ما فقط آدرس رو میفرستیم و همچنین مدل رو شرکت براتون ارسال میکنن من اینا چون اسم و رسم بهتری داشتن ازشون خریدم و خیلی سریع برام ارسال شد از لحاظ اعتبار کارشون درسته
گرون میدن ولی خیلی اعتبار بالایی دارن توی صندلی گیمینگ که یک ایران هستن
من چند ساله خرید میکنم ازشون و مطمئنه ولی حواست باشه که حتما احراز هویت میخواد.یعنی حتی اگه پول رو بدی ولی احراز هویت نکرده باشی بهت کد رو نمیدهسلام دوستان کسی تا حالا از فروشگاه cdkeyshare خرید داشته پلاس؟ میخوام پلاس اکسترا بگیرم میخوام ببینم مطمئنه یا نه
سلامسلام دوستان سال نو مبارک ،
یه جای مطمئن برا خرید اکانت ea play و وخصوصا ubisoft plus میشناسید؟! ، سال قبل یه ea play ظ ۳ خریدم ۴۰۰ هزار تومان قشنگ هر بازی از اول نسل هشت از دستم در رفته بود رو تجربه کردم خیلی خوب بود
ولی کانالشو پیدا نمیکنم