بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

وقت بخیر،
کسی تجربه خرید از این سایت داشته؟
اعتبارش و اشتراکی ندادنش و پاسخگویی ...
دراگون شاپ؛ فروشگاه تجهیزات تخصصی کامپیوتر و سرگرمی
دوست عزیز من شهرستانم ازشون صندلی گیمینگ گرفتم خیلی سریع فرستادن فقط برگ گارانتی ای نفرستادن همراهش البته گویا این سفارش رو فقط میفرستن نمایندگی رنزو و اونجا میفرستن چون با یکی دیگه از هم صنفهاشون صحبت کردم گفت ما فقط آدرس رو می‌فرستیم و همچنین مدل رو شرکت براتون ارسال میکنن من اینا چون اسم و رسم بهتری داشتن ازشون خریدم و خیلی سریع برام ارسال شد از لحاظ اعتبار کارشون درسته

كلا مالى نيستن.
چه بازى هست؟
گرون میدن ولی خیلی اعتبار بالایی دارن توی صندلی گیمینگ که یک ایران هستن

دوست عزیز من شهرستانم ازشون صندلی گیمینگ گرفتم خیلی سریع فرستادن فقط برگ گارانتی ای نفرستادن همراهش البته گویا این سفارش رو فقط میفرستن نمایندگی رنزو و اونجا میفرستن چون با یکی دیگه از هم صنفهاشون صحبت کردم گفت ما فقط آدرس رو می‌فرستیم و همچنین مدل رو شرکت براتون ارسال میکنن من اینا چون اسم و رسم بهتری داشتن ازشون خریدم و خیلی سریع برام ارسال شد از لحاظ اعتبار کارشون درسته

گرون میدن ولی خیلی اعتبار بالایی دارن توی صندلی گیمینگ که یک ایران هستن
آقا مصطفی!
کلی تحقیق راجع بهشون کردم
راجع به پاسخگویی مشکل اکانت و اینا مثل اینکه عده ی زیادی ازشون ناراضی بودن داشتن‌ بد و بیراه میگفتن بهشون ، حالا خرید شما متفاوت بوده.
من که ازشون نگرفتم حوصله اعصاب خوردی نداشتم .

اولین اکانت ظرفیتیم را از مرتضی عزیز توی همین بازی سنتر خریدم بسیار راضی هستم.لینک تاپیک:

• Like
Reactions: MO021 and aha2012
سلام دوستان کسی تا حالا از فروشگاه cdkeyshare خرید داشته پلاس؟ میخوام پلاس اکسترا بگیرم میخوام ببینم مطمئنه یا نه
من چند ساله خرید میکنم ازشون و مطمئنه ولی حواست باشه که حتما احراز هویت میخواد.یعنی حتی اگه پول رو بدی ولی احراز هویت نکرده باشی بهت کد رو نمیده

• Like
Reactions: HellGuard
سلام دوستان سال نو مبارک ،
یه جای مطمئن برا خرید اکانت ea play و وخصوصا ubisoft plus میشناسید؟! ، سال قبل یه ea play ظ ۳ خریدم ۴۰۰ هزار تومان قشنگ هر بازی از اول نسل هشت از دستم در رفته بود رو تجربه کردم خیلی خوب بود
ولی کانالشو پیدا نمیکنم

سلام دوستان سال نو مبارک ،
یه جای مطمئن برا خرید اکانت ea play و وخصوصا ubisoft plus میشناسید؟! ، سال قبل یه ea play ظ ۳ خریدم ۴۰۰ هزار تومان قشنگ هر بازی از اول نسل هشت از دستم در رفته بود رو تجربه کردم خیلی خوب بود
ولی کانالشو پیدا نمیکنم
سلام
ظرفیت ۳ حتمن باشه،
ظرفیت کامل بهتر نیست؟

• Like
Reactions: AxeL90

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or