بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

البته خیلی فرقی نمیکنه ،ولی من زیاد درگیر این نیستم که حتما رو اکانت خودم بازی کنم واسه همین ترجیحم ظ ۳ که قیمتش مناسب تره
واقعا حسودیم میشه به این نوع بازی کردن شما دوستان.
من یک دقیقه هم بدون اکانت خودم نمیتونم بازی کنم. یعنی خونه ی دوست یا فامیل هم که میرم مهمونی، حتی اگه بخوام یه مچ فوتبال یا یه نیم ساعت مورتال کامبت بازی کنم ، باید حتما اولش اکانت خودمو بزنم رو کنسول دوستم و با اکانت خودم پلی بدم.
خیلی این حساسیت اذیتم می‌کنه ،

من یک دقیقه هم بدون اکانت خودم نمیتونم بازی کنم. یعنی خونه ی دوست یا فامیل هم که میرم مهمونی، حتی اگه بخوام یه مچ فوتبال یا یه نیم ساعت مورتال کامبت بازی کنم ، باید حتما اولش اکانت خودمو بزنم رو کنسول دوستم و با اکانت خودم پلی بدم.
منم همینجوری هستم و برام مهم نیست
برام تجربه اون عنوان مهمه حالا هرچه ارزونتر بهتر
مگه زمان پلی استیشن ۱ اکانت داشتیم یا ps2

واقعیتش من تا قبل نسل هشت کلا رو pc بازی میکردم ( غیر از میکرو و سگا و پلی استیشن وان هیچ موقع کنسول نداشتم ) ، اهل اکانت استیم و اورجینال بازی کردن هم نبودم ، بعد سر ps 4 که رسما وارد دنیای اکانت شخصی و بازی اورجینال شدم واسم خیلی مهم بود حتما رو اکانت خودم بازی کنم ، یا گیفت کارت می‌خریدم یا در بدترین حالت بازی ظرفیت ۲ ، ولی از یه جایی کلا بی خیال شدم ، یه بخشش مربوط به بالا رفتن سن بود و اضافه شدن دغدغه های مالی و غیر مالی جدید ، یه بخشی هم که گفتم خوب که چی مثلاً رو اکانت خودم نباشه ، میخوام بازی کنم مثل قدیما ، بعدم پاکش کنم بره پی کارش (اهل تکرار هیچ بازی هم نبودم و نیستم جز چندتا استثنا مثل مکس پین و رزیدنت ایول ها )

• Like
Reactions: Esperanto
سلام به همگی امیدوارم سال خوبی داشته باشید ، مهرماه یک آگهی تبلیغاتی در کانال زومجی دیدم و بازی ظرفیت سوم کریو موتورفست از این کانال خریدم همه چی اوکی بود خیلی هم سریع جواب دادن و اکانت منتقل شد و بنده دو قسطه پولش رو دادم تا اینکه دیشب ادمینش بی دلیل اومده بی احترامی می‌کنه تهمت میزنه و تهدید می‌کنه ، ایشون ادعا کردن چت‌هارو دیلیت کردم ولی کل پیام‌ها با ادمینش هست و اسکرین رکورد گرفتم براش فرستادم
حالا دسترسی به کنسول ندارم چون شهرستانم و خبر ندارم که بازی ظرفیت سوم رو چکار کردن فقط تعجبم از این لحن صحبت کردن و تهدیدش
برداشته به پدر مادرم فوت شده‌ام بی احترامی می‌کنه و متاسفم برای زومجی ، جدیدا هم تبلیغش رو گذاشته که اسکرین شات گرفتم
Screenshot_2025-03-25-09-39-53-16_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg Screenshot_2025-03-25-14-49-46-66_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg Screenshot_2025-03-25-14-49-54-61_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg Screenshot_2025-03-25-14-49-59-17_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg Screenshot_2025-03-25-14-54-06-51_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

سلام به همگی امیدوارم سال خوبی داشته باشید ، مهرماه یک آگهی تبلیغاتی در کانال زومجی دیدم و بازی ظرفیت سوم کریو موتورفست از این کانال خریدم همه چی اوکی بود خیلی هم سریع جواب دادن و اکانت منتقل شد و بنده دو قسطه پولش رو دادم تا اینکه دیشب ادمینش بی دلیل اومده بی احترامی می‌کنه تهمت میزنه و تهدید می‌کنه ، ایشون ادعا کردن چت‌هارو دیلیت کردم ولی کل پیام‌ها با ادمینش هست و اسکرین رکورد گرفتم براش فرستادم
حالا دسترسی به کنسول ندارم چون شهرستانم و خبر ندارم که بازی ظرفیت سوم رو چکار کردن فقط تعجبم از این لحن صحبت کردن و تهدیدش
برداشته به پدر مادرم فوت شده‌ام بی احترامی می‌کنه و متاسفم برای زومجی ، جدیدا هم تبلیغش رو گذاشته که اسکرین شات گرفتم
View attachment 372405View attachment 372406View attachment 372407View attachment 372408View attachment 372409
دلیلش چی بوده؟
الان جواب شما رو داد که متوجه بشید چرا اینطوری حرف زده؟

View attachment 372405View attachment 372406View attachment 372407View attachment 372408View attachment 372409
به نظر من به خود زومجی هم بگو و در جریان بزار تا خیلی ها کلاه سرشون نره

دلیلش چی بوده؟
الان جواب شما رو داد که متوجه بشید چرا اینطوری حرف زده؟
نه متاسفانه خودمم موندم داستان چیه بعد عکسمو فرستاده میگه صبرکن ببین تهشو🫤

به نظر من به خود زومجی هم بگو و در جریان بزار تا خیلی ها کلاه سرشون نره
منتظرم جواب بده وگرنه زیر تبلیغش میشه کامنت گذاشت، من فقط موندم برای چی اینجوری تهدید می‌کنه

نه متاسفانه خودمم موندم داستان چیه بعد عکسمو فرستاده میگه صبرکن ببین تهشو🫤

منتظرم جواب بده وگرنه زیر تبلیغش میشه کامنت گذاشت، من فقط موندم برای چی اینجوری تهدید می‌کنه
احتمالا شگردشه که بیخیال اکانت بشی و بتونن اکانت رو از چنگت در بیارن!

• Like
Reactions: bayern_vahid
احتمالا شگردشه که بیخیال اکانت بشی و بتونن اکانت رو از چنگت در بیارن!
کلی حرف زد که شما گفتی بازی رو بازخرید کنید منم گفتم شما به من ثابت کن این پیام رو دادم یا شماره حسابی که پول واریز شده بفرستید ، خلاصه کلنجار داریم یا پولم رو بده یا اکانت روز

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or