بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به نظرم با توجه به این اتفاقات و دردسرها بهترین گزینه همون نخل پلاسه...الان من تو این یک ماه که گرفتم fc25-last2-split fiction-astro bot-wukung رو بازی کردم.هر وقت هم پیام دادم کمتر از 2 ساعت بعد اکانت رو داده و بدون هیچ مشکلی بازیم رو کردم و بعدش اکانت رو پاک کردم و بازی جدید گرفتم.تا 11 ماه دیگه که اشتراکم تموم بشه احتمالا 6-7 برابر پولی که دادم تونستم بازی کنم اونم ظ2.

انصافا پشتیبانی خوب و حسابی داشته این مدت....حالا اگه از شانسم بعد گفتن این حرف کلاهبرداری نکنن و فرار کنن برن ;))
کدوم نوع اشتراک رو خریدین ؟

کدوم نوع اشتراک رو خریدین ؟
من التیمیت 1 ساله و 2 بازی همزمان

اگه برات مهم نیست که حتما رو اکانت خودت باشه میتونی پلاتینیوم بگیری که ظ3 میده ولی ارزونتره

اگه هم ظ3 بودن و اینکه 1 ماه دیرتر از روز عرضه بازی کردن هم برات مهم نباشه که میتونی گلد بگیری که تقریبا قیمتش نصف میشه(این برای یکی که تازه کنسول خریده و کلی بازی نکرده داره خیلی خوبه)

من التیمیت 1 ساله و 2 بازی همزمان

اگه برات مهم نیست که حتما رو اکانت خودت باشه میتونی پلاتینیوم بگیری که ظ3 میده ولی ارزونتره

اگه هم ظ3 بودن و اینکه 1 ماه دیرتر از روز عرضه بازی کردن هم برات مهم نباشه که میتونی گلد بگیری که تقریبا قیمتش نصف میشه(این برای یکی که تازه کنسول خریده و کلی بازی نکرده داره خیلی خوبه)
الان نگاه کردم اره طرح خوبی رو خریدین , فقط یه سوال اکانت هایی که بهتون میده اشتراکی نیست ؟

من حتما باید رو اکانت خودم بازی کنم البته برا من به غیر از بازیی های با عرضه سالانه دارن مثل فیفا ,بقیه یک ماه که هیچ دو سال بعد هم بازی کنم اشکال نداره چون نسل قبلی رو نصفه و نیمه بازی کردم خیلی بازی مونده رو سرم

اگه چنین طرحی میبود که ظ2 باشه و روز عرضه و جدید بودن بازی هم بگذره اون وقت برا من خوب میشد

الان نگاه کردم اره طرح خوبی رو خریدین , فقط یه سوال اکانت هایی که بهتون میده اشتراکی نیست ؟

من حتما باید رو اکانت خودم بازی کنم البته برا من به غیر از بازیی های با عرضه سالانه دارن مثل فیفا ,بقیه یک ماه که هیچ دو سال بعد هم بازی کنم اشکال نداره چون نسل قبلی رو نصفه و نیمه بازی کردم خیلی بازی مونده رو سرم

اگه چنین طرحی میبود که ظ2 باشه و روز عرضه و جدید بودن بازی هم بگذره اون وقت برا من خوب میشد
فقط اشتراک التیمیت هست که 100 در 100 ظ2 میده.گلد و پلاتینیوم هم امکان داره یهو ظ2 بده ولی معمولا برای بازیهای قدیمی تر این امکان هست (اونم باز البته شانسیه)

اشتراکی یعنی چی؟کلا موقعی که اکانت دستت هست مشکلی پیش نمیاد که بخوای به پشتیبان مراجعه کنی.بعضی وقتها امکان داره بازی قفل بشه که یه لحظه میری تو اکانت بازی و شیرینگ رو دوباره enable میکنی.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
فقط اشتراک التیمیت هست که 100 در 100 ظ2 میده.گلد و پلاتینیوم هم امکان داره یهو ظ2 بده ولی معمولا برای بازیهای قدیمی تر این امکان هست (اونم باز البته شانسیه)

اشتراکی یعنی چی؟کلا موقعی که اکانت دستت هست مشکلی پیش نمیاد که بخوای به پشتیبان مراجعه کنی.بعضی وقتها امکان داره بازی قفل بشه که یه لحظه میری تو اکانت بازی و شیرینگ رو دوباره enable میکنی.
از یک اکانت سه نوع ظرفیت داریم ظ1 ظ2 ظ3 که اون به کنار , اشتراکی یعنی ظریفت 2 یک اکانت رو هم به شما دادن هم به من این میشه اشتراکی

از یک اکانت سه نوع ظرفیت داریم ظ1 ظ2 ظ3 که اون به کنار , اشتراکی یعنی ظریفت 2 یک اکانت رو هم به شما دادن هم به من این میشه اشتراکی
اینو نمیدونم شایدم باشه...ولی من که رو اکانت خودم بازی میکنم تا حالا مشکلی نداشتم.قفل هم اگه بشه یه لحظه ای میتونی اوکیش کنی

• Like
Reactions: alireza yellow
مرسی
ظرفیت یک رو از چندتا کانال متفاوت میخرم، هر کدوم موجود بود و قیمتش مناسب بود، البته الان گرون تر شده ( من ۸۰۰ دادم ظ۱ سایلنت هیل و اسپلیت فیکشن)
معمولا یک روز مهلت دانلود میدن، اگه هم ندادن میندازم دانلود و پاوز میکنم و بعدا آفلاین میدم برام دیتا بزنن،
کلا برا بازی های فقط آفلاین بهترین گزینه هست.
و بعضی بازی ها رو اجاره میکنم،
دادا سلام سال نو مبارک، امکانش هستش سایت یا کانال تلگرامی که ازش ظرفیت یک رو میخری معرفی کنی؟

دوستات،سایت ایکس گیمز معتبر هستش؟ کسی خرید داشته؟

آخرین ویرایش:
دادا سلام سال نو مبارک، امکانش هستش سایت یا کانال تلگرامی که ازش ظرفیت یک رو میخری معرفی کنی؟

شنیدم اسکمره.

playbox_account
Mr_haseli
ouxin game
infinitegame_ir

من از این کانال ها هم ظرفیت ۱ خریدم هم ۲ و مشکلی نداشتن

سلام. من شخصا از اوکسین گیم خرید کردم و خیلی حرفه ای و محترم بودن. البته که بگم تجربه خریدم خیلی زیاد نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or