ممنون. Kingdom Come: Deliverance رو به همراه سری Crash Bandicoot از این سایت گرفتم؛ هر دو اکانت بدون مشکل بودند.سلام و درود
(گیم پلی ایران ) شدیداً معتبره و مدیرش هم یکی از بچه های قدیمی همینجا بود و از عشق گیمر بودن رفت سر این کار و اکانت هاش هم اختصاصی هست، من حداقل ۱۰ بار اکانت ظرفیتی خریدم ازشون و هیچ مشکلی نداشت
سلام و درودسلام دوستان. وقت بخیر.
من بازی Kingdom Come: Deliverance رو میخواستم به صورت ظرفیتی برای PS5 بگیرم، اما از اونجایی که بازی قدیمیه، هر سایت و کانالی اون رو نداره. من دو سایت «game-play-iran» و «mrgameiran» رو پیدا کردم که اون رو دارند. ممنون میشم بهم بگید که 1. آیا معتبر هستند؟ 2. ظرفیتهایی که میفروشند اختصاصیه یا اشتراکی؟
اگه جای دیگهای رو هم برای خرید این بازی میشناسید، لطفا بهم بگید.
یا ظ ۳ به کس دیگه ای فروخته یا صاحب ظ ۲ خیلی خره میاد تو اکانت اصلی ، من یه مورد اینجوری به پستم خورد اونقدر پیام دادم به فروشنده که طرف خسته شد یه اکانت دیگه به داد میگفت خریدار ظ ۲ نفهمه میاد تو اکانت اصلی کاری از دستم بر نمیاددوستان نمیدونم جاش اینجا هست یا تاپیک دیگه ای داره.
از یکی از سایت هایی که دوستان بالا معرفی کردن یک اکانت ظرفیت سوم گرفتم ولی بعد چند روز این ارور رو میده و داخل گیم نمیره. به پشتیبانی هم پیام دادم جواب درستی نداد.
کسی میدونه مشکلش از چیه؟
View attachment 355585
این playbox قوانینش خیلی پیچیده و عجیبه ( حداقل تو نگاه اول )
دوستان کسی تا حالا از یانگ سنتر بازی ظرفیتی خریده ؟؟ راضی هستید ازشون ؟
خود شما کجارو پیشنهاد میدی ؟فقط فروش مجدد نميتونى داشته باشى.
قيمتاشم بالاس نسبتا.
اره . من خودم از Cdstop خرید دارم. خوبیش اینه بازی که ازش خرید رو با کمی پول اضافه میتونی معاوضه کنی. البته هر از گاهی بازیهای ظ 2ش قفل میشد! باید میرفتی تو اکانت دوباره اینیبل میکردی. ولی خوبه و قیمتهاش مناسبه.کانال هستن؟