SΛDrA-HhH
کاربر سایت
سلام و درودسلام خسته نباشید
دوستان من تازه ps5 slim digitaL گرفتم میخواستم بدونم چطور میتونم بازی تهیه کنم براش
ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید منو! فروشنده یه سری بازی ریخته بود داخلش که فقط میشد آفلاین بازی کرد! ولی مثل اینکه تو این حالت اچیومنت هام قابل ذخیره شدن نیست؟؟
یه سری سایت ها خوندم اشتراک یک ساله و چند ماهی دارن و همزمان میتونی 2 تا بازی انجام بدی! خوب هست ایا این اشتراکا؟
ممنون از راهنمایی کاملتون. این گزینه هفت رو من چند جا خوندم بازی های روز رو زده بود بعد یکماه میتونی بازی کنی راسیتش من زیادم دنبال به روز بازی کردن نیستم دوست هم ندارم بازی که میکنم وقت میزارم اچیومنتاش برام بپره به نظرم همین ظرفیت ۲ ها و این اشتراک یکساله ها برام خوبه و به قول شما اگر بازی دوست داشتم مستقیم میخرم برام بمونهسلام و درود
خیلی راه داری
---------------
1. خرید دیسک ( خیلی گرون در میاد، البته میتونی بعدا بفروشید و تعویض کنی)( با دیسک بازی های قدیمی تر که ارزون تر هست رو تو اولویت بزاری)
---------------
2. کرایه دیسک ( این ارزون در میاد ولی زیاد گیر نمیاد)
---------------
3. شارژ اکانت و خرید بازی رو اکانت خودت ( خیلی گرون در میاد و نمیتونی هم بعدا بفروشید)
--------------
4. خرید اکانت ظرفیتی قانونی ( معقول ترین راه که نسبتا قیمت مناسبی داره و بعدا هم میتونی بفروشی،)
--------------
5. کرایه ی اکانت قانونی بازی ها (ارزون ترین روش هست)( خیلی ارزون در میاد ولی محدودیت زمانی داری، مثلا ۲۰ روزه باید تموم کنی و تحویل بدی)
--------------
6. خرید اکانت هکی و ترکیبی ( ارزون در میاد ولی پیشنهاد نمیشه، درسته من خودمم استفاده میکنم ولی انگار دزدی میکنیم)
-----------------
7. خرید پلاس و استفاده از بازی های پلاس تو یک سال ( ارزون در میاد مثلا ۳م میدی یک سال بازی آنلاین و افلاین، ولی بازی های روز رو نمیتونی بازی کنی )
-------------
8. خرید اکانت ظرفیت یک ( خیلی ارزون در میاد ولی باید همیشه آفلاین بمونی)
------------
نکته: تو قسمت های که اکانت نوشتم انواع ظرفیت ۱,۲,۳ وجود داره و فیمتاشون هم خیلی فرق داره باهم
-------------
من خودم از همه ی این روش ها به جز اجاره دیسک استفاده میکنم, حالا هر کدوم رو خواستی بگو بیشتر توضیح بدیم
یه نکته بگم ، من خودم هر ماه ۱۰ یا ۱۵ دلار شارژ میکنم اکانت رو و ماه های بعد یا تو تخفیفات هر بازی خوبی که تو ویش لیست انداختم تخفیف خوبی بخوره میخرمش،. بازی های داستانی یا یکبار مصرف رو اجاره میکنم، بعضی بازیا رو هکی میزنم، بازی های مالتی و اونایی که زیاد بازی میکنم رو ظرفیتی میگیرم و در آخر اگه بازیی که عاشقشم و میخوام همیشه داشته باشم رو میخرم تو اکانت خودم، البته موقع تخفیف خوردن،
میشه اسم فروشگاه رو بفرستی برامالبته که چند وقته یکی از فروشگاه های معروف که نمیتونم اسم ببرم
یک طرحی گذاشته مثل پلاس که طرح های گلد و پلاتینیوم و سیلور ... داره
و اگر اون طرح رو بخرید که شش ماهه و یکساله و ... داره
میتونید به بازیهای روز به صورت ظرفیتی دسترسی داشته باشید
من خودم ندارمش ولی خیلی میتونه برای گیمرا خوب باشه
تایید میکنمچند باری از اکسین گیم(ouxin game) خرید داشتم انصافا هم قیمتهاش خوبه هم ادمین خیلی سریع جواب میده هم نسبتا سریع تحویل میده یه کانال بازارچه خرید و فروش چن هزار نفری هم داره