Arios 22
کاربر سایت
کاملا باهات موافقمهمین دیگه من فکر میکنم کلا چیز مزخرفیه و تو پاچه آدم میره . من خودم فقط تا الان 2 بار بازی ظرفیتی خریدم که بعد بازی کردن برای فروختنش به مرگ خودم راضی شدم . همون چنل تلگرام که گذاشتی چند روز پیش ، منم توش عضوم . قشنگ ملت بازی هاشون رو نصف قیمت فروشگاه گذاشتن و کسی نمیخره حس میکنم این وسط از هر 10 تا 4 تا بازی هم کلا سوخت میشه و میندازن دور ملت چون کسی نمیخره .
یه جوریه ملت گول میخورن میگن خب الان دیسک بازی 3500 ـه اوه اوه خیلی گرونه میرم ظرفیتی میخرم 2500 به به ولی بعدش همون رو 1500 هم نمیخرن ازش در حالی که دیسک 3500 رو 2900 بذاره میخرن ازش تازه این برای الانه که این انگل ظرفیتی افتاده به جون همه اگه کسی از اینا نخره همه دیسکی بخرن که مثلا 3500 گیم میخره آدم راحت 3200 میشه فروخت هر کی خرید با 100-200 قیمت کمتر میتونه بفروشه تازه این وسط پول تو جیب یک مشت بچه 15 ساله اکانت بفروش هم نمیره ( که 99 درصدشون تو سایت های دارک وب با تتر ، اکانت میدن هندی ها با کردیت کارت دزدی براشون 100 دلاری رو به قیمت 75 دلار شارژ کنن و همون رو باهاش بازی میخرن و به 60 نفر به اسم ظرفیتی میفروشن )
خرید دیسک خیلی امن تر هست و زود تر و راحت تر به پول تبدیل میشه از طرفی همین اکانت ها بازار دیسک خراب کردن.
ولی خوب بعضی بازیا دیسک ندارن یا گیر نمیاد.
به نظرم فقط برای بعضی وقتا اکانت خوبه
من خودم 98% بازیارو دیسک میخرم