بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

همین دیگه من فکر میکنم کلا چیز مزخرفیه و تو پاچه آدم میره . من خودم فقط تا الان 2 بار بازی ظرفیتی خریدم که بعد بازی کردن برای فروختنش به مرگ خودم راضی شدم . همون چنل تلگرام که گذاشتی چند روز پیش ، منم توش عضوم . قشنگ ملت بازی هاشون رو نصف قیمت فروشگاه گذاشتن و کسی نمیخره حس میکنم این وسط از هر 10 تا 4 تا بازی هم کلا سوخت میشه و میندازن دور ملت چون کسی نمیخره .
یه جوریه ملت گول میخورن میگن خب الان دیسک بازی 3500 ـه اوه اوه خیلی گرونه میرم ظرفیتی میخرم 2500 به به ولی بعدش همون رو 1500 هم نمیخرن ازش در حالی که دیسک 3500 رو 2900 بذاره میخرن ازش تازه این برای الانه که این انگل ظرفیتی افتاده به جون همه اگه کسی از اینا نخره همه دیسکی بخرن که مثلا 3500 گیم میخره آدم راحت 3200 میشه فروخت هر کی خرید با 100-200 قیمت کمتر میتونه بفروشه تازه این وسط پول تو جیب یک مشت بچه 15 ساله اکانت بفروش هم نمیره ( که 99 درصدشون تو سایت های دارک وب با تتر ، اکانت میدن هندی ها با کردیت کارت دزدی براشون 100 دلاری رو به قیمت 75 دلار شارژ کنن و همون رو باهاش بازی میخرن و به 60 نفر به اسم ظرفیتی میفروشن )
کاملا باهات موافقم
خرید دیسک خیلی امن تر هست و زود تر و راحت تر به پول تبدیل میشه از طرفی همین اکانت ها بازار دیسک خراب کردن.
ولی خوب بعضی بازیا دیسک ندارن یا گیر نمیاد.
به نظرم فقط برای بعضی وقتا اکانت خوبه
من خودم 98% بازیارو دیسک میخرم

همین دیگه من فکر میکنم کلا چیز مزخرفیه و تو پاچه آدم میره . من خودم فقط تا الان 2 بار بازی ظرفیتی خریدم که بعد بازی کردن برای فروختنش به مرگ خودم راضی شدم . همون چنل تلگرام که گذاشتی چند روز پیش ، منم توش عضوم . قشنگ ملت بازی هاشون رو نصف قیمت فروشگاه گذاشتن و کسی نمیخره حس میکنم این وسط از هر 10 تا 4 تا بازی هم کلا سوخت میشه و میندازن دور ملت چون کسی نمیخره .
یه جوریه ملت گول میخورن میگن خب الان دیسک بازی 3500 ـه اوه اوه خیلی گرونه میرم ظرفیتی میخرم 2500 به به ولی بعدش همون رو 1500 هم نمیخرن ازش در حالی که دیسک 3500 رو 2900 بذاره میخرن ازش تازه این برای الانه که این انگل ظرفیتی افتاده به جون همه اگه کسی از اینا نخره همه دیسکی بخرن که مثلا 3500 گیم میخره آدم راحت 3200 میشه فروخت هر کی خرید با 100-200 قیمت کمتر میتونه بفروشه تازه این وسط پول تو جیب یک مشت بچه 15 ساله اکانت بفروش هم نمیره ( که 99 درصدشون تو سایت های دارک وب با تتر ، اکانت میدن هندی ها با کردیت کارت دزدی براشون 100 دلاری رو به قیمت 75 دلار شارژ کنن و همون رو باهاش بازی میخرن و به 60 نفر به اسم ظرفیتی میفروشن )

والا من شخصا يا اكانتمو شارژ ميكنم يا ظرفيتى ميخرم.
نميدونم خريدار دستى ديسك هم زياد هست يا نه؟
كلا يجورايي تنبل شدم نسبت به خريد :D
اخرين بار ديسك رگناروك رو گرفتم.

ولى يه نكته هست؛اگه همون اول عرضه بازى رو ظرفيتى خريدى و تو ماه اول تموم كردى بخواى بفروشى ضررش كمه ولى اگه مدت زمان زيادى ازش گذشته باشه بهتره كه از شاپ نخرى و همينجورى از يكى بخرى.

• Like
Reactions: Scαrface
حرف شما کاملا درسته دیسک شما بخری هرطور حساب کنی اول و آخر پول هستش کلا بنظر من بازی های که مولتی پلیر ندارن ظرفیتی نخری خیلی بهتره البته از اونورم اگر نهایت تا یک ماه دستت باشه بازم میتونی روی فروشش حساب کنی که اونم کلی اعصاب خوردیو دنگ و فنگ داره بنظرم بازی هایی مثل کالاف و فیفا ارزش دارن که ظرفیتی بگیریم چون نسخه فیزیکی بازی هم خیلی گرونه هم پولت حالت بلوکه میشه چون اینجور بازی ها رو کم کم ۷ الی ۸ ماه بازی میکنیم

• Like
دوستان میشه یک سوالی بپرسم اگه میشه حتما جواب بدید میخوام به یک نتیجه گیری برای همه برسم که به نفعتونه . لطفا لیست چند بازی اخیری که خریدید رو به همراه قیمت خرید و فروشتون بنویسید . بازی هایی رو بنویسید که خریدید و قصد نگهداریش رو نداشتید و خریدید که بفروشید .
مثلا بنویسید Silent Hill Remake قیمت خرید 1800 قیمت فروش 1500 .
من احساس میکنم کلا این اکانت خریدن بیشتر از دیسکی خریدن هزینه بره . اکثر کسایی که میبینم بازی با قیمت بالا روز عرضه خریدن و اصلا نمیتونن به قیمت مناسب بفروشن با قیمت پایین فقط فروش میره . یه آماری بگیریم ببینیم چطوریه اوضاع پس حتما جواب بدید .
ببین بستگی داره
مثلا من با احتساب خرج خونه و پس انداز، ۲-۳ تومن برام میمونه. پس برام مقدور نیست یه جا ۴ تومن پول دیسک بدم. از CD STOP ظرفیتی میگیرم. مثلا آلن ویک رو خریدم ۱۶۰۰.بعد که تمومش کردم دادم به خودشون +۳٠٠ ronin رو گرفتم.
اکثر بازیها رو همینجوری تعویض میکنم.

دوستان میشه یک سوالی بپرسم اگه میشه حتما جواب بدید میخوام به یک نتیجه گیری برای همه برسم که به نفعتونه . لطفا لیست چند بازی اخیری که خریدید رو به همراه قیمت خرید و فروشتون بنویسید . بازی هایی رو بنویسید که خریدید و قصد نگهداریش رو نداشتید و خریدید که بفروشید .
مثلا بنویسید Silent Hill Remake قیمت خرید 1800 قیمت فروش 1500 .
من احساس میکنم کلا این اکانت خریدن بیشتر از دیسکی خریدن هزینه بره . اکثر کسایی که میبینم بازی با قیمت بالا روز عرضه خریدن و اصلا نمیتونن به قیمت مناسب بفروشن با قیمت پایین فقط فروش میره . یه آماری بگیریم ببینیم چطوریه اوضاع پس حتما جواب بدید .
خرید اکانت ظرفیتی = اجاره بازی با قیمت گزاف
بنظرم یا باید با تخفیف برا اکانت خودت بگیری یا دیسک به غیر این پول دور ریختنه همین بازیای ظرفیتی هم فروشنده هاش خودشونو صاحب اصلی بازی میدونن سر کد دادن و اینا کلی داستان درمیارن حیف پوله بدی برا اینا

کاملا باهات موافقم
خرید دیسک خیلی امن تر هست و زود تر و راحت تر به پول تبدیل میشه از طرفی همین اکانت ها بازار دیسک خراب کردن.
ولی خوب بعضی بازیا دیسک ندارن یا گیر نمیاد.
به نظرم فقط برای بعضی وقتا اکانت خوبه
من خودم 98% بازیارو دیسک میخرم
من خودم دیسک گرفتم به همون قیمت فروختم انگار مفت بازی کردم خیلی بهتر از اینه با این اکانت فروشا سر و کله بزنی

• Like
از کانال های زیر هرچی تابحال گرفتم بدون مشکل و بی دردسر بوده. هیچ مشکلی هم برای کنسول پیش نیومده و اکانتاشون سالمن همگی و فروش مجدد میزارن:

PlayStation Store
Doctor Game | فروشگاه اکانت قانونی و ظرفیتی دکترگیم
CDKeyShare.IR
PsGames
Cd stop playstion

کانال زیر ولی فروش مجدد نداره در عوض اگر یک بازی مثلا ۱.۵ تومن ازشون خریده باشید میتونید با یک بازی دیگر با همین مبلغ معاوضه کنید ولی خب قیمتاش سرسام آوره
یه سری عناوین هم داره که بقیه جاها ندارن. مثلا دنبال fallout 4 goty و Animal well بودم هیچ جا نداشت جز همین :D
Dragon-shop.ir

به كسى بر نخوره.
ولى احساس ميكنم يكم يه سرى از دوستان نفسشون از جاى گرم در مياد :D
واسه خيليا تنها راه غير پايرت بازى كردن با قيمت در دسترس همين بازياى ظرفيتيه.
۱.Plus
۲.خرید بازی به همراه دوستان گیمر
۳.خرید در تخفیف های مناسبتی فصل ها اخر سال جمعه سیاه و ...که خیلی پایین میاد قیمت بازی
۴.خرید دیسک اورجینال و فروش راحت تر بدون نیاز به شب بیداری و دانلود دیتا
۵.خرید از ریجن های ارزونتر که بسیار بازی ها ارزونتر میفته به جای ریجن امریکا و اروپا
۶.خرید گیفت کارت از سایت های واسطه فروش گیفت کارت خارجی با بیت کوین
۷. اجاره هفتگی یا ماهانه بازیا با قیمت بسیار پایین
و ...
داداش کلی راه بهتر هست برای ارزونتر بازی کردن رو اکانت خودت بهتر از اینه پول بازی و بدی منت کشی دلال ها رو هم بکنی صاحب بازی هم نباشی بحث از دست دادن تروفی ها و دوستانی که اد کردی رو اکانت و ... هم بماند که همش با اکانت اشتراکی ظرفیت سوم بیفایده میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tboy2022
۱.Plus
۳.خرید در تخفیف های مناسبتی فصل ها اخر سال جمعه سیاه و ...که خیلی پایین میاد قیمت بازی
۵.خرید از ریجن های ارزونتر که بسیار بازی ها ارزونتر میفته به جای ریجن امریکا و اروپا
و ...
داداش کلی راه بهتر هست برای ارزونتر بازی کردن رو اکانت خودت بهتر از اینه پول بازی و بدی منت کشی دلال ها رو هم بکنی صاحب بازی هم نباشی بحث از دست دادن تروفی ها و دوستانی که اد کردی رو اکانت و ... هم بماند که همش با اکانت اشتراکی ظرفیت سوم بیفایده میشه
و یه راه ارزون تر اجاره کردن هست
من بازی های داستانی رو اجاره می‌کنم
الان همین بلک میثم ووکانگ ظ۲ رو اجاره کردم ۱۶۰ هزار تومن، هم آنلاینم همیشه هم رو اکانت خودم بازی میکنم و هم خیلی ارزون میوفته

به كسى بر نخوره.
ولى احساس ميكنم يكم يه سرى از دوستان نفسشون از جاى گرم در مياد :D
واسه خيليا تنها راه غير پايرت بازى كردن با قيمت در دسترس همين بازياى ظرفيتيه.
۱.Plus
و ...
داداش کلی راه بهتر هست برای ارزونتر بازی کردن رو اکانت خودت بهتر از اینه پول بازی و بدی منت کشی دلال ها هم بکنی صاحب بازی هم نباشی
الان همین بلک میثم ووکانگ ظ۲ رو اجاره کردم ۱۶۰ هزار تومن، هم آنلاینم همیشه هم رو اکانت خودم بازی میکنم و هم خیلی ارزون میوفته
اره دقیقا اجاره هم میشه هفتگی یا ماهانه اینم خوبه برای بازیای داستانی

• Like
از کجا اجاره میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or