بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

دوستان من یک بازی ظرفیت 1 خریدم بعد اکانت رودیسیبل کردم و با psx بازی رو ریختم حالا:

1. آیا نت ps5 کلا باید همیشه خاموش باشه 1؟ یا اگر توی اکانت خودم باشه (نه اکانت ظرفیت 1) و نت هم وصل باشه مشکلی پیش نمیاد!؟ چون اگر مشکلی پیش نیاد دیگه همینجوری اکانت ظرفیت 1 بخرم و ادامه بدم روی کنسول خیلی خوبه :)
2. از کجا بدونم این اکانتی که می خرم اکانت هکی نباشه که داستان نشه و کنسول بن !
3. موقع فروش اکانت های ظرفیت 2 خودم می تونم بفروشم یا مثلا حتما باید به اون فروشگاه بگم که اطلاعات لازم رو به خریدار بدن (کلا این بازی های ظرفیت 2 و 3 چطور فروخته میشن می دونم میشه تو کانال ها فروخت اما باید فروشگاه هم باخبر باشه یا نه !؟)

1- باید آفلاین باشید وگرنه بازی قفل میشه
2- از مرجعی که خرید میکنید و سوابق کاریش
3- با ادمین مشورت کنید خودش انجام میده
متشکرم عزیز

پس دوستان با چه جراتی از این سایت های متفرقه یا مثلاً آقای x نوعی در تلگرام می خرن... شوخی شوخی بن میشه کنسول که

سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر.
با توجه به اینکه قیمت پلاس اکسترا ۳ ماهه در سایت رسمی پلی استیشن حدود ۴۰ دلار هستش، آیا منطقی نیست که از خود سایت رسمی پلاس رو خریداری کنیم؟
فک میکنم نهایتا ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن با فروشگاه های داخلی اختلاف داره
اره به شرط اینکه بشه خرید میشد که کسی از واسطه ها نمیخرید اخرش هم صاحب اکانت خودشون میدونن شما یعنی پولو میدی ولی صاحبش نیستی

دوستان این مغازه ها که کنسول میگیرن پر بازی میکنن مثلاً ۳ تومان میگیرن چجوریه؟
خطر بن شدن داره؟
یک کنسول اسلیم میخوام هدیه بگیرم برای کسی میخوام بدم توش بازی بریزند میخوام بدونم احتمال بن شدن کنسول وجود داره؟

سلام
بله یک سایت هست که قبلاً خدمت دوستان عرض کردم که بیش از ۴ سال هست ازش خرید دارم و از نظر قیمت و ضمانت اکانت و همینطور بازفروش اکانت کاملا مورد تأیید است.
اکانت های پلاس با ظرفیت های متفاوت پرمیوم ، اکسترا و اکستشنال و جدیدترین بازیهای روز با ظرفیت های متفاوت برای پلی استیشن ۴ و ۵ موجود دارد.

در مورد پاسخگویی و پشتیبانی در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد.

این سایت یک کانال تلگرام هم داره که من پارسال ازش یه VPN خریدم، دو روز بعد خرید از کار افتاد هر چی پیام دادم جوابم رو نداد. این تجربه من بود!

تو شبکه های اجتماعی هم بگردید شاکی زیاد داره، نمونه اش:

x.com

• Like
Reactions: BARDI YA and FUTURE
چشم دادا...

داداش اینی ک من معرفی میکنم
اجاره هم میده و لایبرری بازی هاش خارق‌العاده هست
از Root letter تا بازی های AAA

مطمعنم ۹۹درصد عناوینی ک جایی ک معرفی کردم رو , منبع شما برای اجاره ک هیچ
فروش هم نداره
داداش برای منم بفرست لطفا

دوستان گرامی
به این کانال های تلگرامی نمیشه بطور کامل اعتماد کرد. البته برخی شون خوب هستند.

اما برای اطمینان در خرید و ضمانت اکانت و بازفروش آن به بنده PM بدید تا یکی از بهترین و پرسابقه ترین سایت در زمینه فروش اکانت های پلاس و بازی روز را بهتون معرفی کنم.

ارادتمند🌹
لطفا برای منم بفرست داداش

با سلام و درود خدمت دوستان، من تازه عضو شدم توی بازی سنتر، خواستم دو تا سایت دزد و کلاهبردار رو بهتون معرفی کنم، گلدن گیمز، گیم سنتر، من اکانت ظرفیت 2 د لست آف آس ریمیک رو از گلدن گیمز خریدم الان یک هفته است جواب نمیدن، تحقیق کردم و متوجه شدم اینا کلا یه باند هستن که دو سه تا سایت دارن و سر خیلیارو کلاه گذاشتن تا الان، از طریق زرین پال تیکت ثبت کردم، امیدوارم بتونم مبلغ رو پس بگیرم، هرچند اگر نشد هم مهم نیست چون هزینه آنچنانی نبود، حالا سوالم اینه، یانگ سنتر که خودم قبلا ازش خرید کردم و عالیه پشتیبانیشون، اما نخل مارکت و گیم استور و پارسه گیم هم پیدا کردم که هر سه تاشون نماد اعتماد دارن، اگر تجربه ای از اینا دارید لطفا بهم بگید، یا اگر خودتون فروشگاه خوبی میشناسید معرفی کنید، ممنونم 🌹

مبلغ رو برگشت زدن دوستان، بعد از اینکه بهشون پیام
با سلام و درود خدمت دوستان، من تازه عضو شدم توی بازی سنتر، خواستم دو تا سایت دزد و کلاهبردار رو بهتون معرفی کنم، گلدن گیمز، گیم سنتر، من اکانت ظرفیت 2 د لست آف آس ریمیک رو از گلدن گیمز خریدم الان یک هفته است جواب نمیدن، تحقیق کردم و متوجه شدم اینا کلا یه باند هستن که دو سه تا سایت دارن و سر خیلیارو کلاه گذاشتن تا الان، از طریق زرین پال تیکت ثبت کردم، امیدوارم بتونم مبلغ رو پس بگیرم، هرچند اگر نشد هم مهم نیست چون هزینه آنچنانی نبود، حالا سوالم اینه، یانگ سنتر که خودم قبلا ازش خرید کردم و عالیه پشتیبانیشون، اما نخل مارکت و گیم استور و پارسه گیم هم پیدا کردم که هر سه تاشون نماد اعتماد دارن، اگر تجربه ای از اینا دارید لطفا بهم بگید، یا اگر خودتون فروشگاه خوبی میشناسید معرفی کنید، ممنونم 🌹
بعد از اینکه تو زرین پال براشون تیکت ثبت کردم تو تلگرام بهشون پیام دادم که از طریق زرین پال براشون شکایت ثبت کردم و اگر هر چه سریع تر مبلغ رو برگشت نزنن از طریق enamad هم براشون تیکت میزنم، ظرف کمتر از 12 ساعت پول رو برگشت زدن و توی زرین پال هم پیام داده بود که مبلغ رو برگشت زدم لطفا تیکت رو ببندید!! پیام هم از طرف محمد امین رمضانی بود!! خواستم بگم پیگیری کنید دوستان تهدید کنید که اقدام میکنید بر علیهشون و مطمئن باشید مبلغ رو برگشت میزنن براتون، از جاهایی که فروشگاه حضوری دارن و معتبرن خرید کنید، مثل یانگ سنتر و نخل مارکت و گیم استور و پارسه گیم، تا جایی که من متوجه شدم اینا معتبرن، یا حق ❤️

گیم سنتر
بازی دیدم تو سایت هست، برا اطمینان به پشتیبانی پیام دادم که هست واریز کنم، گفت هست، منم واریز کردم،
رسید که فرستادم، گفت چرا واریز کردی موجود نیست،
گفتم دو دقه پیش خودت گفتی واریز کن.
خلاصه قرار شد بک بزنه پول رو ،
بک زد ولی یک هفته طول کشید و هر بار پیام میدادم می‌گفت به بخش مالی گفتیم واریز کنه، یا میگفت تو نوبته، خلاصه خیلی اذیت کرد تا واریز بشه
و من دیگه سمتش نمیرم

یه توصیه ، فقط از کانال های خرید کنین که گروه هم دارن

حقیقتا من یه تجربه بد از گلدن گیم داشتم که دیگه واقعا اطمینان کردن به این فروشگاه ها برام سخت شد اما متاسفانه انقدر قیمت دیسک و ظرفیت کامل بالاست که آدم جرعت نمیکنه نزدیکشون بشه
هر فروشگاهی هم هر کسی معرفی کرده یکم میای پایین تر میبینی خیلیا باهاش مشکل داشتن
فروشگاهی که اصلا ندیدم کسی اسمی ازش بیاره آپراگیمه
ظاهر سایت خوبه و نماد اعتماد الکترونیکی هم دارن
کسی هست تا حالا ازشون خریدی داشته باشه؟
سلام من پلاس یکساله گرفتنم ازش خوب بود پشتیبانی هم خوب بود

مبلغ رو برگشت زدن دوستان، بعد از اینکه بهشون پیام

بعد از اینکه تو زرین پال براشون تیکت ثبت کردم تو تلگرام بهشون پیام دادم که از طریق زرین پال براشون شکایت ثبت کردم و اگر هر چه سریع تر مبلغ رو برگشت نزنن از طریق enamad هم براشون تیکت میزنم، ظرف کمتر از 12 ساعت پول رو برگشت زدن و توی زرین پال هم پیام داده بود که مبلغ رو برگشت زدم لطفا تیکت رو ببندید!! پیام هم از طرف محمد امین رمضانی بود!! خواستم بگم پیگیری کنید دوستان تهدید کنید که اقدام میکنید بر علیهشون و مطمئن باشید مبلغ رو برگشت میزنن براتون، از جاهایی که فروشگاه حضوری دارن و معتبرن خرید کنید، مثل یانگ سنتر و نخل مارکت و گیم استور و پارسه گیم، تا جایی که من متوجه شدم اینا معتبرن، یا حق ❤️

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or