Captain Mitchell
کاربر سایت
شما هم يک طوری ميگيد انگاری ....خوب میدونم این راست یعنی دو هفته دیگه میتئنیم بازی کنیم ؟ :confused:
خودتون باهاش تماس بگيريد... فقط انقد اعصبانی باهاش حرف نزن ... 4 تا چيز بارت ميکنه!
شما هم يک طوری ميگيد انگاری ....خوب میدونم این راست یعنی دو هفته دیگه میتئنیم بازی کنیم ؟ :confused:
منظورتون این که با C4VEA میشه تماس گرفت؟شما هم يک طوری ميگيد انگاری ....
خودتون باهاش تماس بگيريد... فقط انقد اعصبانی باهاش حرف نزن ... 4 تا چيز بارت ميکنه!
تاپیک رو که به هم ریختید.سوالا هم از 5 صفحه آخر چک کنی همشون یکیه...
این همه نپرسید کی میاد،کی نمیاد،چی شد،C4E گفته نمی دونم پس فردا میاد...
تحمل داشته باشید.
خبری باشه هم توی XBox360-Hacks.Com هم توی XBox-Scene.Com اعلام میشه.
صفحات این تاپیک بیخود و بی جهت تعدادش به خاطر پست هایی که اکثرا هم تکراری هستن بالا رفته...
خوب باشه منم صبر می کنم اخه اقا جان بچه ها اول میان میگن هک شد بد میگن الکی بود .شما هم يک طوری ميگيد انگاری ....
شماهام که دیگه آخرشین..
بابا ما خبرهایی رو که تو سایت نوشته رو براتون ترجمه می کنیم... حالا ممکنه دورغ یا شایعه از آب در بیاد تقصیر ماها چیه ؟ اونجا هم وضع به همین منواله... ولی از اونجایی که من فهمیدم خبرش حقیقت داره حالا گفتن تا دو هفته اما کرک شدنش حقیقت داره... لطفا صبر کنید..
من از این موضوع ترسی ندارم... چون اصلا Live نمیرم...
یادمه یه جا گفته بود که بعد از دامپ نوبت راهی ساده و نرم افزاری برای بدست آوردن key drive هستش...
منم نگفتم که واسه من میده بیرون.