بحث در مورد كپي خور شدن درايو Lite-on

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از این به بعد هر گونه پستی که زده بشه اینجا که یه سری شایعات از سایت XBox-Scene.Com یا هر سایت دیگه ای توش باشه به مدیران گزارش میشه.(به دلیل این که کلی کاربر گمراه میشن)
با مدیران هم در این رابطه هماهنگی لازم انجام شده.
هر گونه پست گمراه کننده مساوی هست با گزارش تخلف به مدیران...

تو حالت خوبه ؟ از کجا میشه فهمید که خبری درسته یا غلطه ؟ یهویی بگو که دیگه خبر نذارین و خلاص.. حالا خوبه مدیر نشدی.

من بازم می گم... اونجا هم وضع به همین منواله...

ضمنا کرک شدن لایت آن تا اینجا از طرف بعضی حکرا تایید شده...

شایعه همه جا وجود داره... مثل همین Jasper

تو حالت خوبه ؟ از کجا میشه فهمید که خبری درسته یا غلطه ؟ یهویی بگو که دیگه خبر نذارین و خلاص.. حالا خوبه مدیر نشدی.

من بازم می گم... اونجا هم وضع به همین منواله...

ضمنا کرک شدن لایت آن تا اینجا از طرف بعضی حکرا تایید شده...

شایعه همه جا وجود داره... مثل همین Jasper

کسی نگفت هک نمیشه یا نشده.
منم اینجا مدیر نیستم.اما کاربر فعال این بخش هستم.
خبری که 4 تا کاربر بذارن تو فروم و بعد هم تایید رسمی نباشه همون بهتر که اینجا هم قرار نگیره...

فکر کنم این همه توی X-B می چرخی چشمت به اینم افتاده باشه :

Code:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=667050

Jasper هم چیزی دربارش معلوم نیست.بحثش هم به اینجا هیچ ارتباطی نداره.(بهتره متن بالای سایت www.360Drives.Com رو بخونی)

در ضمن پستی که زده شد مخاطبش فقط شما نیستی...منظور با تمامی کاربرهایی بود که میان اینجا پست میدن...
چند صفحه بری عقب تر می بینی چقدر پست بی ارزش و خالی از محتوا زده شده...

عزیز من اون که یه warning ه .. خوب کاری هم کرده اینو گذاشته.. اما خب این یعنی اینکه دیگه کسی پست قلابی از irc نمیذاره.. بنابراین بر اساس لینک شما هر چیزی از حالا به بعد تو Xbox-Scene گفته بشه درسته.. در غیر اینصورت افراد مورد نظر بن شده و پست هم پاک میشه.. درسته ؟ این یعنی اینکه دیگه شایعه ای وجود نخواهد داشت.

اما خوبه به جز این سایت به سایت های دیگه هم یه نگاه بندازی بد نیست..

http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=22115&page=16

این صفحه و چند تا عقب ترشو بخون حرفای بدی نمی زنن...

راستی این لینک www.360Drives.Com هم چیزی رو در مورد jasper ثابت نمی کنه... قبلا هم دیده بودمش.. و یه چیز دیگه jasper اینجا فقط یه مثال ساده بود.. به همین سادگی..

عزیز من اون که یه warning ه .. خوب کاری هم کرده اینو گذاشته.. اما خب این یعنی اینکه دیگه کسی پست قلابی از irc نمیذاره.. بنابراین بر اساس لینک شما هر چیزی از حالا به بعد تو Xbox-Scene گفته بشه درسته.. در غیر اینصورت افراد مورد نظر بن شده و پست هم پاک میشه.. درسته ؟

اما خوبه به جز این سایت به سایت های دیگه هم یه نگاه بندازی بد نیست..

http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=22115&page=16

این صفحه و چند تا عقب ترشو بخون حرفای بدی نمی زنن...

راستی این لینک www.360Drives.Com هم چیزی رو در مورد jasper ثابت نمی کنه... قبلا هم دیده بودمش.. و یه چیز دیگه jasper اینجا فقط یه مثال ساده بود.. به همین سادگی..

Jasper تا تصویرش پخش نشه روی اینترنت در حالت شایعه می مونه...
من نیازی نمی بینم تو سایت ها برای اخبار هک شدن Lite-On بگردم.
بالاخره مثل بقیه درایو ها اینم هک میشه.(منم باید همین روزا یه کنسول با همین درایو بخرم.)
بهتر هست این بحث ادامه پیدا نکنه...
تاپیک نیاز به پاکسازی داره.یه سری خبرهایی که گذاشتی با یه سری موارد باید بمونه...بقیه پست های تکراری و اسپم باید پاک بشه...

سلام
بالاخره باید بفهمیم که چی به چیه بنظرم حق با سرنوشت عزیز خب اگه قرار باشه اخبارش اینجا گذاشته نشه خب در تاپیک تخته کنید هروقت هک شد همه میفهمند ونیازی به این تاپیک نیست؟
سرنوشت عزیز ممنون از اخبارت لطفا کارت با قدرت انجام بده و اگر خبریم شد مار بی خبر نزار از زحماتت ممنون دوست عزیز

سلام
بالاخره باید بفهمیم که چی به چیه بنظرم حق با سرنوشت عزیز خب اگه قرار باشه اخبارش اینجا گذاشته نشه خب در تاپیک تخته کنید هروقت هک شد همه میفهمند ونیازی به این تاپیک نیست؟
سرنوشت عزیز ممنون از اخبارت لطفا کارت با قدرت انجام بده و اگر خبریم شد مار بی خبر نزار از زحماتت ممنون دوست عزیز

کسی با اخبار گذاشته شده مشکلی نداره.اما تاپیک به خاطر یه سری شایعه به هم ریخته.بیخود صفحات این تاپیک زیاد شده.کسی هم سرنوشت رو مقصر نمیدونه.
منظور منم کلی بود.اتفاقا اگر اخبار دقیق و معتبری پخش بشه باید اینجا گفته بشه.

سلام

خواهش می کنم... من فکر می کنم پدرام خیلی حساس شده... البته مقایسه این سایت با اون سایت خارجی کاملا اشتباه س.. چون اون سایت تخصصیه.. اینجا اگه به چت روم هم مبدل بشه مهم نیست چون بعد از شنیدن خبر حک این تاپیک از حالت مهم در میاد (و یا ممکنه پاک بشه) و جاش طریق حک این درایو توضیح داده بشه... پس زیاد حساس نشیم بهتره..

ولی بنا به گفته های c4eva (البته نه اینایی که فعلا شایعه س) من مطمئنم تا دو (فوقش سه) هفته آینده باید منتظر خبرای خیلی خوبی بود..;)

به قول معروف:

where there's smoke there's fire

خواهش می کنم... من فکر می کنم پدرام خیلی حساس شده... البته مقایسه این سایت با اون سایت خارجی کاملا اشتباه س.. چون اون سایت تخصصیه.. اینجا اگه به چت روم هم مبدل بشه مهم نیست چون بعد از شنیدن خبر حک این تاپیک از حالت مهم در میاد (و یا ممکنه پاک بشه) و جاش طریق حک این درایو توضیح داده بشه... پس زیاد حساس نشیم بهتره..

ولی بنا به گفته های c4eva (البته نه اینایی که فعلا شایعه س) من مطمئنم تا دو (فوقش سه) هفته آینده باید منتظر خبرای خیلی خوبی بود..;)

به قول معروف:

where there's smoke there's fire

خودت می دونی که دلیل حساس شدنه من چیه
خودمم دارم LiteOn می گیرم

من فکر می کنم اومدن داشبورد خیلی تو کار و عرضه ش تاثیر گذار بوده باشه.

من حساسیتم به خاطر اینه که هر وقت پست داده میشه توش فقط نوشته میشه کی هک میشه.هک شد یا ... (اصل حساسیت بر میگرده به بالا رفتن حجم تاپیک با پست های اسپم)
منظورم هم میگم کل کاربرها بودن.بالاخره چه هک بشه چه نشه این تاپیک فعلا یه مرجع برای اوناییه که Lite-On هست درایو کنسولشون و اخبار مربوط بهش رو پیگیری می کنن.

من فکر می کنم اومدن داشبورد خیلی تو کار و عرضه ش تاثیر گذار بوده باشه.
متوجه این قسمت نشدم.. یعنی داره از طریق این داشبرد راه های حک لایتون رو پیدا می کنه ؟

متوجه این قسمت نشدم.. یعنی داره از طریق این داشبرد راه های حک لایتون رو پیدا می کنه ؟

نه برای نوشتن فریمور مطمئنا این داشبورد رو چک می کنه که راهی توش نباشه برای شناسایی.بالاخره این فریمور داره نوشته میشه برای این که هم بازی کپی اجرا بشه هم مایکروسافت نتونه تشخیص بده کنسول های ما کپی هست.

نه برای نوشتن فریمور مطمئنا این داشبورد رو چک می کنه که راهی توش نباشه برای شناسایی.بالاخره این فریمور داره نوشته میشه برای این که هم بازی کپی اجرا بشه هم مایکروسافت نتونه تشخیص بده کنسول های ما کپی هست.

پس به این ترتیب فکر نکنم به این زودیا فرم ور جدید رو رلیز کنه.. به هر حال منتظر بمونیم بهتره..

دوستان درایوهایی که هم شدن از نظر کل سخت افزاری با لایت آن فرق میکنن یا فقط اون چیپستشون با هم فرق میکنن .

پس به این ترتیب فکر نکنم به این زودیا فرم ور جدید رو رلیز کنه.. به هر حال منتظر بمونیم بهتره..

نگاه کن این داشبورد نمی تونه اونقدر هکر رو به خودش برای فریمور درگیر کنه.اما مطمئن باش یکی از دلایلی که C4Eva هنوز چیزی رسما بیرون نداده می تونه همین داشبورد باشه.برای همین تا الان طول کشیده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or