slip_knot
Loyal Member
اصلا دور و برش نرو......کنترل بازی خیلی بدهمهدی جان منتظر هستم......
فقط یه طوری بگو من حالیم بشه ها!!!
راستی این بازی full auto 2 با حاله؟!
اصلا دور و برش نرو......کنترل بازی خیلی بدهمهدی جان منتظر هستم......
فقط یه طوری بگو من حالیم بشه ها!!!
راستی این بازی full auto 2 با حاله؟!

بسازه و این ورژن PSP پیش درآمد و به قول معروف جا باز کن و معرف اون بازیه و البته یه بازی تقریبن مزخرف
هم واسه
PS2 ساخته!!!
ولی هر وقت یه دشمن داد میزنه ISA Scum ، آدرنالین خونتون به شدت بالا میره !!!:cheesygri
ولی میتونین ازش صرفنظر کنین چون واسه اینجور بازی ها داستان کلا چیز خوبی نیست!!!:laughing:
زود بهش عادت میکنین و اون موقع دیگه تا بازی رو نخورین PSP از دستتون زمین نمی افته...
و بقیه بازی در حالت چند نفره دنبال میشه که عالی کار شده و من خودم با دوستام ، 3 نفره بازی کردیم که خیلی حال داد و مراحل جدید و unlockable های متنوعی داره.
هم وصل بشین (ما که نداریم
) میتونین به سایت بازی وصل بشین و آنلاین بازی کنین و آیتم ها و مراحل جدید دانلود کنین.
اگه کسی نظیر این بازی رو سراغ داره لطفاً معرفی کنه.
settings..system settings...system informationاز كجا ميشه فهميد كه ورژن يه PSP چنده ؟ :biggrin1:

مرسی از نقدتون ولی این بازی خیلی وقته اومده اما بازم خیلی خوبه شما اگه توی تهران هستی میتونی بیای به مسابقه ی بروبچ Pspباز
راستی این بازیه کراش رو کسی کرده؟؟؟؟جدیده که اومده رو میگم
قابلی نداشت خیلی مشتاقم که بیام دور هم Multiplayer بزنیم . هر موقع خواستید بیاید روی ما هم حساب کنید .
ضمنن با پارک لاله و گیشا شدیداً موافقم چون به خونمون نزدیکه!:biggrin1:من بغیر از psp با کنسول های دیگه بازی نکردم (اونجوری بازیکن خفن نیستم و فقط بعضی موقعه ها که حوصلم سر می ره ...و کار دیگه ای نمی تونم بکنم می رم سراغ گیم)ميكن تو اين بازيgod of war اين شخص با خدا ميخواهد بجنكد
)