و همین جا بحث ما تموم میشه. اصولاً تعریف من و شما از گیم پلی متفاوته و بحث نکنیم بهتره.
اما شما بهتره دیدگاه خودت رو به عنوان fact حساب نکنی.
من نظرمو حقیقت محضه گفتم افرادی که خودم دیدم همین درمورد گیم پلی هم باز نظرمو گفتم فقط به مدل خودت گفتم
شما گفتی مشکل از خودته که از گیم پلی لذت نمیبری منم گفتم شاید مشکل از شماست...همین، حالا دیده تو به منفیه به خودت مربوطه...
من همیشه سری MGS رو شدیدا دوست داشتم و توی بیشتر لیست های Top 10 اَم اسم MGS1 و MGS3 هست ولی همیشه ام معتقد بودم گیم پلی این بازی نسبت به حریف هم سبک خودش SC دارای گیم پلی سخت تر و خشک تری هست مثلا دوربین بازی که به جز MGS4 بقیشون برای من یکم مشکل ساز میشد که یا حرکات خود سنیک حالا نمیخوام خیلی نام ببرم
چجوری هستش که گیم پلی خشک هستش اما این همه تنوع داره ؟ که هم میشه جزو اکشن ها دسته بندیش کرد هم FPS هم مخفی کاری ؟
اول تشکر بکنم ازت که خیلی راحت و بدونه فشار کامنت دادی
جملمو دقیق تر میخوندی گفتم کسانی که اولین بار رنگ MGS رو دیدند و MGS4 بازی کردند سبک دقیقشو نفهمیدن چون همه جوری میشد پیشرفت ولی هردو خیلی خوشدست نبودن البته من هیچ مشکلی نداشتم از دید اماتور ها عرض کردم
این که گیم پلی حالت های مختلفی داشته برای این بوده که بازیکن به بهترین شکل دستش باز باشه در صورتی که شما MGS ها رو از شماره 1 بازی میکردین میدین که MGS بازی مخفی کاری 100% نیست بلکه به بازی کن حق انتخاب میده برای بازی کردنش .
ولی MGS1 و MGS3 نصبت به MGS4 از اکشن کمتری برخوردار بودند و اگر میخواستی مثل MGS 4 اکشنش کنی زود شهید میشدی حالا ...
چرا نمیشه یک بازی هم مخفی کاری باشه هم شوتر هم اکشن چه مشکلی داره که به بازی کن حق انتخاب بدی برای بازی کردن ؟
همین دوستانی که الان ابراز لطف کردن به MGS سره SC Conviction همه شور گرفته بودن و به همین دلیل که گیم پلی حق انتخاب داده بود زیر پا لهش کرند
و تمام
_______
پ.ن:بقیه دوستان... که مشخصه امپرشون ترکیده بپَرَن یخچال یه لیوان اب خنک بزنن دمه عیدی از بین نرن
اول بگم چرا فشار مگه ما این جا داریم ادم داغ میکینم که به طرف فشار بیاد اینجا پر هستش از افراد با نظر های متفاوت و در همین حال قابل احترام اما بعضی وقت ها نظر ها میخوان حق اصلی مطلب رو تغییر بدن که بعضی از دوستان یا شاید هم خود من بعضی وقت ها تند نظر بدیم وگرنه مشکلی با خود شخص گوینده نداریم حتی خود من با هیچ کسی در سایت مشکل ندارم یا موضوعی بهم فشار وارد نمیکنه که کامنت بدم فقط بعضی وقت ها لحن خوبی نداریم که مشکل از خود من هستش شاید بعضی ها بد برداشت کنن از بقیه کامنت هام

.:d
چون جَوه انجمن نسبت به قبل خیلی متشنج شده و همه اماده مسخره کردن و دعوا هستن نمونش همینجا هست
2 سال پیش انجمن خیلی بی شیله پیله تر بود
اخه میدونی مشکل کجا هستش وقتی کسی MGS های فوقش 1و 2و 3 رو بازی نکرده باشه اصلا نمیفهمه این ها چی میگن تو بازی از VAMP بگیر تا REX تا آسلات تا ..... کلا کسی درک نمیکنه که این ها این وسط چی میگن .
شما کسی که اولین بار هستش یک بازی مثل MGS رو بازی میکنه نمیتونی انتظار داشته باشی باهاش ارتباط درستی برقرار کنه فوقش ازش خوشش بیاد بره دنبال داستان های قبلی بعد این نسخه رو بازی کنه که براش قابل درک باشه .
قبول دارم البته این که گفتی درمورد داستان صدق میکنه ولی گیم پلی با اینکه توی MGS4 نسبتا عامه پسند تر بود ولی باز هم مشکل داشتند
از MGS1 که سخت تر نبوده با اون دوربین ثابت الان میخواستن اون رو بازی کنن حتما زمین و زمان رو فوش میدادن حتما .
:d
یک موضوع دیگه من نمیدونم چرا دوستان انقدر علاقه دارن که MGS رو با SC مقایسه کنن به پیر به پیغمبر این دو بازی کلا هم سبک هم نوع بازی تفاوت داره .
میتونه بخاطر این باشه که هردو نسل قبل تو سبک مخفی کاری شکست ناپذیر بودن و حریف هم بودن تو این سبک
جفتشون مخفی کارین دیگه حالا هرکدوم به سبک خودشون