بتسدا: اگر شما مدعی هستید گرافیک مهم نیست, احتمالاً دروغ میگوئید

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
skyrim3.jpg

Peter Hines از کمپانی بتسدا گفت "گرافیک خوب بخش جدائی ناپذیر و بسیار مهم از یک عنوان در ایجاد بازاریابی ارزشمند است."

ایشان در آخرین پادکست خود با OXM چنین گفت "بسیاری از افراد مدعی هستند گرافیک و سیستم بصری بازی ها برایشان اهمیت ندارد خُب من معمولاً به آنها میگم 'شما دروغ میگوئید'!"
مردم به شات هایی از بازی ها می نگرند و بطور ناگهانی تحت تاثییر قرار گرفته و میگویند 'اوه مرد این شگفت انگیز به نظر میرسد' یا در موردی برعکس 'علاقه ای بهش ندارم'. بنابراین اگر شما بتوانید چیزی بسازید که در نگاه اول بصورت شگفت آوری جلب توجه کند بسیار راحت تر آنها را جذب خواهید کرد.

بنا به گفته Hines کیفیت نقش کلیدی در احساس اصلی غرق شدن در فضای بازی را به گیمر القا خواهد کرد و با عنوان در دست ساخت کمپانی بتسدا,Elder Scrolls V: Skyrim شما بهترین احساس را در این زمینه خواهید داشت.
http://www.computerandvideogames.co...ay-graphics-dont-matter-youre-probably-lying/

آخرین ویرایش:
به نظر من نه گیم پلی نه گرافیک مهم ترین عنصر داستان که باعث علاقه وجذب مردم به بازی میشه که متاسفانه بازی هایی با داستان خوب انگشت شمار شدنه دیگه

البته گرافیک خیلی مهمه مخصوصا تریلری که قبل بازی بیاد سازنده ها می تونن با یه تریلر خوب بازی اشغالشونو بچپونن به مردم

خب دیگه
این بیچاره هم که نگفته گرافیک از همه مهمتره
گفته مطمئنن گرافیک نقش مهمی توی بازی داره و کسایی که میگن گرافیک واسشون مهم نیست چرت میگن
که درست میگه:d

تا یک جاهایی راست گفته اما همش این نیست الان شما یک بازی در حد اتاری رو ps3 بزاری کسی طرفش میره نه اما گرافیک خوب رو همه می پسندند

راستش به نظرم حرف کاملا چرتی زده :d ( خیلی وقت بود حرف های چرت و پرت نشنیده بودم :d )
گرافیک خیلی چیزه خوبیه :d ولی اگه کلی گرافیک داشته باشه ولی گیم پلی و داستان نداشته باشه 2 زار نمی ارزه :d

راستش به نظرم حرف کاملا چرتی زده :d ( خیلی وقت بود حرف های چرت و پرت نشنیده بودم :d )
گرافیک خیلی چیزه خوبیه :d ولی اگه کلی گرافیک داشته باشه ولی گیم پلی و داستان نداشته باشه 2 زار نمی ارزه :d
مشكل اينه شما اصلا نفهميدي ايشون چي گفته...

ایشون حرف چرت زده و شما حرف درست؟

بیچاره کجا گفته گیم پلی به درد نمیخوره یا اگه یه بازی فقط گرافیک داشته باشه موفقه که اینجوری میکوبونین بیچاره رو

بهترین بازی های عمرم همگی گرافیک تکنیکی ای در سطح بازی های دوران خودشون داشتن.حالا میونشون بود بازی هایی که گرافیک بصریشون رو به شدت دوست میداشتم. و البته با اونایی هم که میگن گرافیک تکنیکی مهمتر از بصریه به شدت مخالفم چون اول از همه بحث سلیقه س که حاکمه!
امروزه روز هم که دیگه باب شده کمپانی ها میرن یه بازی با گیم پلی معمولی و داستان تکراری رو لای یه گرافیک تکنیکی خیلی خوب و البته با صحنه های سینمایی فک برانداز به خورد گیمرها میدن و جالب اینکه بازیکن ها اون اولاش خیلی حال میکنن و واسه بازی های منتخبشون تاپیک های مقایسه ای ریخت و پاش میکنن ولی یه مدت که میگذره میبینن ای بابا این نسل اخه چی داشت؟ چرا انقد نسبت به نسل های قبل افت کرده؟ نسل های قبل چه بازی هایی میکردیم الان چه بازی هایی می کنیم. بازی کردن داره خسته کننده میشه. اون وقت این وسط کسانی هستن که بگن این نسل دیگه گنجایش نداره.باید نسل بعدی رو شروع کرد تا قدرت واقعی بازی ها در گرافیک به همه نشون داده بشه و این کنسول ها مانع پیشرفت گرافیک هستن و از این حرفا. نسل بعد شروع میشه به به چه گرافیک تکنیکی عالی ای داره ولی نمیدونم چرا حس میکنم بازی کردن داره خسته کننده میشه! و این چرخه ادامه داره!

خسته نباشید! ادامه بدید! گرافیک خیلی مهمه کی گیم پلی تازه و ابتکاری میخواد؟!

به شخصه دوست دارم بازی ای که انجام میدم از نظر بصری هم زیبا باشه. هم هنری هم تکنیکی. بعضی وقتها همین گرافیک بالاتر یا اگه تخصصی تر بگیم انیمیشن و چهره پردازی بهتر باعث میشه آدم با بازی ارتباط بهتری برقرار کنه یا وقتی فیزیک بهتری در اختیار داشته باشیم (که باز به بُعد تکنیکی بازی مربوط میشه) گیم پلی بهتری هم داریم.
الآن هم اکثر بازیهای AAA رو که می بینیم , از نظر تکنیکی و گرافیکی عنوانهای خیلی خوبی هستن. شاید بهترین نباشن ولی بد یا متوسط هم نیستن از این نظر .

شما برو gt5 رو با گرافیک اشغال بازی کن ببینم اصلا لذت میبری؟
مثال دیگه ای نداشتی ؟! :دی سری GT معروفیتش به خاطر گیم پلیش هست نه گرافیک ! هرچند همیشه گرافیک فوق العاده ای هم داشته ! اگه PD از گیم پلی بازی مطمئن نبود نمی اومد 800 تا ماشین نسل قبلی بندازه توش ! چون میدونست ملت به لطف گیم پلی فوق العاده GT از این ماشینهای بی کیفیت هم استفاده میکنن این کار رو کرد.

برای من که گیم پلی خیلی مهم تره ....چون میخوام بازی کنم نه اینکه انیمیشن نگاه کنم....:d
گرچه گرافیک خوب یک بازی رو که گیم پلی خوبی هم داره تکمیل میکنه، ولی گیم پلی خیلی مهمتره....

نمونه گرافیک عالی و گیم پلی آ...غال هم Star Wars The Force Unleashed II هست( البته داستانشم خیلی مزخرف بود:p)

مثلاً بازی Torchlight گیم پلی عالی داره ولی گرافیک و داستان خیلی پیش و پا افتاده ای داره....اما بازی به طور عجیبی لذت بخشه...یا سری بازی های Persona گرافیک معمولی داره ولی از بهترین بازی هایی هست که تا حالا انجام دادم...خیلی عناوین دیگه....

در کل اینکه گیم پلی خوب با گرافیک مزخرف خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی قابل تحمل تر از گرافیک فوق العاده و گیم پلی مزخرف هست....

البته همش نظر شخصی هست:d

خوب فروش یکی از راه های فهمیدن علاقه مردم به بازی هست دیگه..

مگه کسی از گرافیک بالا تر بدش میاد..؟ ولی گیم پلی از گرافیک اهمیت بیشتری داره..
حالا این بابا هم حرفی خلاف این نزده که خیلی ها بر علیه ایشون جبهه گرفتن ! ایشون گفته اونی که می گه گرافیک برام مهم نیست دروغ می گه . که 100 درصد هم همینطور هست و کسی که همچین حرفی بزنه دروغ گفته !

کجای حرف هاش اعلام کرده گرافیک از گیم پلی مهمتره !؟

به نظر من نه گیم پلی نه گرافیک مهم ترین عنصر داستان که باعث علاقه وجذب مردم به بازی میشه که متاسفانه بازی هایی با داستان خوب انگشت شمار شدنه دیگه
شما اگه دنبال داستان خوب هستید بهتره برید سراغ فیلم و رمان و کتاب و ... ! مسلما خواستگاه اصلی گیم چیزی غیر از داستان هست !

p.s : یکی از دوستان هم اعلام کردن تا تریلری از گیم پلی نبینن راجع به بازی نظر نمی دن و ... ! خدمت ایشون عرض کنم که با تریلر نمی شه تشخیص داد گیم پلی بازی در چه سطحی قرار داره و فقط و فقط باید بازی رو شخصا انجام داد تا فهمید گیم پلی در چه وضعیتی قرار داره . در حالی که در مورد گرافیک بازی و تریلر های in game عکس این قضیه صادق هست . پس باز هم به حرف Peter Hines می رسیم که گفته با نمایش گرافیک قوی می تونیم خیلی ها رو بهتر جذب کنیم !

دوستان چرا به قول این اقا اینقدر دروغ میگویید؟! کم دروغ بگید دیگه:d

برای این سبک کلاسیک گیم گرافیک خیلی مهم . من که خودم دیگه گیمهای جدید که پیشرفت گرافیکی ندارن زیاد برام جذاب نیستن... برای این سبکهای جدید کنترل کردن هم کم کم مهم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or