بتسدا: اگر شما مدعی هستید گرافیک مهم نیست, احتمالاً دروغ میگوئید

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
skyrim3.jpg

Peter Hines از کمپانی بتسدا گفت "گرافیک خوب بخش جدائی ناپذیر و بسیار مهم از یک عنوان در ایجاد بازاریابی ارزشمند است."

ایشان در آخرین پادکست خود با OXM چنین گفت "بسیاری از افراد مدعی هستند گرافیک و سیستم بصری بازی ها برایشان اهمیت ندارد خُب من معمولاً به آنها میگم 'شما دروغ میگوئید'!"
مردم به شات هایی از بازی ها می نگرند و بطور ناگهانی تحت تاثییر قرار گرفته و میگویند 'اوه مرد این شگفت انگیز به نظر میرسد' یا در موردی برعکس 'علاقه ای بهش ندارم'. بنابراین اگر شما بتوانید چیزی بسازید که در نگاه اول بصورت شگفت آوری جلب توجه کند بسیار راحت تر آنها را جذب خواهید کرد.

بنا به گفته Hines کیفیت نقش کلیدی در احساس اصلی غرق شدن در فضای بازی را به گیمر القا خواهد کرد و با عنوان در دست ساخت کمپانی بتسدا,Elder Scrolls V: Skyrim شما بهترین احساس را در این زمینه خواهید داشت.
http://www.computerandvideogames.co...ay-graphics-dont-matter-youre-probably-lying/

آخرین ویرایش:
ماریو که نه داستان درست و حسابی داشت نه گرافیکی . امتیازش رو هم فقط باید به احتساب گیم پلی گذاشت .
حالا این رو بزارید کنار.
battlefield 3 چی !!!!!!!!!!!!!!!!! بازم گرافیکش براتون مهم نیست ؟
اصلا داستانش توپ توی تهرانه و .....
اگه اون تریلرها رو ازش نمیدیدید یا با اون کیفیت نبودن خب می گفتید این چیه آشغاله کاغذ مقواست .
در کل گرافیک در هر بازی یک المان سلیقه ایه که خیلی ها شاید زیاد روش پافشاری نکنن و از جنبه های دیگه بازی لذت ببرن و خیلی های دیگه هم گرافیک بازی براشون در درجه اول قرار داره .
من بعد از 2 سال از اومدن GTA IV هنوز وقتی بعضی مواقع بازیش می کنم لذت می برم .

دوست عزیز می تونم بپرسم اگه داستان نیست پس چیه؟؟؟؟

معذرت از دوستان چون پستام داره کمکم به اسپم تبدیل میشه

شما به پست نقل قول شده نگاه کن، نوشته شده رکن اصلی فقط داستانه نه گیم پلی... پست من معنیش این نیست که داستان اهمیتی نداره.

پس لابد به گیم پلی برجسته و مفرح انگیزش معروفه...!
وقتی میگند متال گیر یاده و اسنیک و بیگ باس و باس و اتفاقاتی که برای این ها افتاده میوفتی یا یاده مخفی کاری های اکشنش(...)
اگر رکن اصلی MGS داستانش نبود کوجیما انقدر به خودش زحمت نمیداد و چندین ساعت کات سین برای MGS4 نمیساخت.(به عنوان مثال گفتم)
Crysis-WP-12.jpg
:d

تو سری MGS گیم پلی و داستان به یک اندازه اهمیت دارند. اگه شما گیم پلیش رو برجسته نمی بینی مشکل از خودته...

وقتی میگند متال گیر یاده و اسنیک و بیگ باس و باس و اتفاقاتی که برای این ها افتاده میوفتی یا یاده مخفی کاری های اکشنش(...)

یاد هر دوش...

همونطور که دوست عزیزمون گفتن فندانسیون اصلی یک بازی از ابتدای ساخت بازیها گیم پلیش بوده و همینطور که نسل به نسل جلو رفتیم چیزهای دیگه ای هم وارد این صنعت شدن که هرکدوم اهمیت خودشونو دارن.مثلا 25سال پیش بازی فقط و فقط در گیم پلی معنا میشد اما امروزه بازی با داشتن تمام این جزییات میشه یه بازیه خوب و ایده آل ولی همچنان گیم پلی رکن اصلی و مهمترین دلیل موفقیت یک بازی حساب میشه.

• Like
Reactions: hosein me
شما به پست نقل قول شده نگاه کن، نوشته شده رکن اصلی فقط داستانه نه گیم پلی... پست من معنیش این نیست که داستان اهمیتی نداره.

تو سری MGS گیم پلی و داستان به یک اندازه اهمیت دارند. اگه شما گیم پلیش رو برجسته نمی بینی مشکل از خودته...

یاد هر دوش...
شایدم مشکل از شماست که یک گیم پلی نسبتا خشک و تکراری برات جذابه
البته قصد من بی احترامی یا دعوا نیست و خیلی هم حوصله بحث و جدل ندارم فقط اینو میتونم بگم تو بیشتر بحث هایی که در مورد سری متالگیر کردم و تاپیک های خوده بازی در فروم های مختلف چه ایرانی چه خارجی مخصوصا برای MGS 4 دیدم بیشتر راجع به داستان بحث میشد و گاهی راجع به نوع اوری های گیم پلی هم حرفی میمومد وسط
اگر گیم پلی متال گیر به اندازه داستانش با اهمیت بود قطعا عامه پسند تر از الان بود و نه اینکه بیشتر کسانی که برای اولین بار رنگ MGS دیدن (MGS4) بازی کردند (حداقل کسانی که من دیدم)نفهمیدن بالاخره این مخفی کاری بود؟اکشن بود؟پس چرا FPS قاطیش بود؟و نتونستند باهاش ارتباط برقرار کنند
والسلام

البته قصد من بی احترامی یا دعوا نیست و خیلی هم حوصله بحث و جدل ندارم فقط اینو میتونم بگم تو بیشتر بحث هایی که در مورد سری متالگیر کردم و تاپیک های خوده بازی در فروم های مختلف چه ایرانی چه خارجی مخصوصا برای MGS 4 دیدم بیشتر راجع به داستان بحث میشد و گاهی راجع به نوع اوری های گیم پلی هم حرفی میمومد وسط
اگر گیم پلی متال گیر به اندازه داستانش با اهمیت بود قطعا عامه پسند تر از الان بود و نه اینکه بیشتر کسانی که برای اولین بار رنگ MGS دیدن (MGS4) بازی کردند (حداقل کسانی که من دیدم)نفهمیدن بالاخره این مخفی کاری بود؟اکشن بود؟پس چرا FPS قاطیش بود؟و نتونستند باهاش ارتباط برقرار کنند
والسلام

و همین جا بحث ما تموم میشه. اصولاً تعریف من و شما از گیم پلی متفاوته و بحث نکنیم بهتره.
اما شما بهتره دیدگاه خودت رو به عنوان fact حساب نکنی.

والسلام

لطفا نظر شخصت رو FACT ندون به نظر من هم مشکل از کیوان نیست مشکل از نظر شما در مورد گیم پلی و بازی MGS هستش .

چجوری هستش که گیم پلی خشک هستش اما این همه تنوع داره ؟ که هم میشه جزو اکشن ها دسته بندیش کرد هم FPS هم مخفی کاری ؟ صحبت شما کاملا درش تناقض هستش .

MGS به دلیل این عامه پسند نیست به دلیل این که هم سبک بازی هم داستانش برای همه قابل درک نیست یعنی همه باهاش ارتباط برقرار نمیکنن همین فوتبال رو شما بگی همه خوششون نمیاد چه انتظاری داری که MGS همه پسند باشه .

این که گیم پلی حالت های مختلفی داشته برای این بوده که بازی کن به بهترین شکل دستش باز باشه در صورتی که شما MGS ها رو از شماره 1 بازی میکردین میدین که MGS بازی مخفی کاری 100% نیست بلکه به بازی کن حق انتخاب میده برای بازی کردنش .

این هم که به شما اجازه داده که نوع اصلحه دست گرفتن را سویچ کنید یکی از خوبی های بازی هستش .

چرا شما همیشه انتظار دارین بازی ها همه در یک قالب مشخص باشن چرا نمیشه یک بازی هم FPS باشه هم TPS و بینشون سویچ کرد ؟

چرا نمیشه یک بازی هم مخفی کاری باشه هم شوتر هم اکشن چه مشکلی داره که به بازی کن حق انتخاب بدی برای بازی کردن ؟

• Like
Reactions: MehradCreed
و همین جا بحث ما تموم میشه. اصولاً تعریف من و شما از گیم پلی متفاوته و بحث نکنیم بهتره.
آخه میدونی گیم پلی MGS4 خیلی خوشکه (سری های قبل هم همینطور), باید گیم پلیش سنگر بگیر بکش برو جلو می بود تا میشد یک کیس ناب و عامه پسند. گیمر رو چه به اون همه تنوع, والا.

آخرین ویرایش:
اما شما بهتره دیدگاه خودت رو به عنوان fact حساب نکنی.
من نظرمو حقیقت محضه گفتم افرادی که خودم دیدم همین درمورد گیم پلی هم باز نظرمو گفتم فقط به مدل خودت گفتم
شما گفتی مشکل از خودته که از گیم پلی لذت نمیبری منم گفتم شاید مشکل از شماست...همین، حالا دیده تو به منفیه به خودت مربوطه...
من همیشه سری MGS رو شدیدا دوست داشتم و توی بیشتر لیست های Top 10 اَم اسم MGS1 و MGS3 هست ولی همیشه ام معتقد بودم گیم پلی این بازی نسبت به حریف هم سبک خودش SC دارای گیم پلی سخت تر و خشک تری هست مثلا دوربین بازی که به جز MGS4 بقیشون برای من یکم مشکل ساز میشد که یا حرکات خود سنیک حالا نمیخوام خیلی نام ببرم
چجوری هستش که گیم پلی خشک هستش اما این همه تنوع داره ؟ که هم میشه جزو اکشن ها دسته بندیش کرد هم FPS هم مخفی کاری ؟
اول تشکر بکنم ازت که خیلی راحت و بدونه فشار کامنت دادی
جملمو دقیق تر میخوندی گفتم کسانی که اولین بار رنگ MGS رو دیدند و MGS4 بازی کردند سبک دقیقشو نفهمیدن چون همه جوری میشد پیشرفت ولی هردو خیلی خوشدست نبودن البته من هیچ مشکلی نداشتم از دید اماتور ها عرض کردم
این که گیم پلی حالت های مختلفی داشته برای این بوده که بازیکن به بهترین شکل دستش باز باشه در صورتی که شما MGS ها رو از شماره 1 بازی میکردین میدین که MGS بازی مخفی کاری 100% نیست بلکه به بازی کن حق انتخاب میده برای بازی کردنش .
ولی MGS1 و MGS3 نصبت به MGS4 از اکشن کمتری برخوردار بودند و اگر میخواستی مثل MGS 4 اکشنش کنی زود شهید میشدی حالا ...
چرا نمیشه یک بازی هم مخفی کاری باشه هم شوتر هم اکشن چه مشکلی داره که به بازی کن حق انتخاب بدی برای بازی کردن ؟
همین دوستانی که الان ابراز لطف کردن به MGS سره SC Conviction همه شور گرفته بودن و به همین دلیل که گیم پلی حق انتخاب داده بود زیر پا لهش کرند
و تمام
_______
پ.ن:بقیه دوستان... که مشخصه امپرشون ترکیده بپَرَن یخچال یه لیوان اب خنک بزنن دمه عیدی از بین نرن
اول بگم چرا فشار مگه ما این جا داریم ادم داغ میکینم که به طرف فشار بیاد اینجا پر هستش از افراد با نظر های متفاوت و در همین حال قابل احترام اما بعضی وقت ها نظر ها میخوان حق اصلی مطلب رو تغییر بدن که بعضی از دوستان یا شاید هم خود من بعضی وقت ها تند نظر بدیم وگرنه مشکلی با خود شخص گوینده نداریم حتی خود من با هیچ کسی در سایت مشکل ندارم یا موضوعی بهم فشار وارد نمیکنه که کامنت بدم فقط بعضی وقت ها لحن خوبی نداریم که مشکل از خود من هستش شاید بعضی ها بد برداشت کنن از بقیه کامنت هام ;).:d
چون جَوه انجمن نسبت به قبل خیلی متشنج شده و همه اماده مسخره کردن و دعوا هستن نمونش همینجا هست
2 سال پیش انجمن خیلی بی شیله پیله تر بود
اخه میدونی مشکل کجا هستش وقتی کسی MGS های فوقش 1و 2و 3 رو بازی نکرده باشه اصلا نمیفهمه این ها چی میگن تو بازی از VAMP بگیر تا REX تا آسلات تا ..... کلا کسی درک نمیکنه که این ها این وسط چی میگن .

شما کسی که اولین بار هستش یک بازی مثل MGS رو بازی میکنه نمیتونی انتظار داشته باشی باهاش ارتباط درستی برقرار کنه فوقش ازش خوشش بیاد بره دنبال داستان های قبلی بعد این نسخه رو بازی کنه که براش قابل درک باشه .
قبول دارم البته این که گفتی درمورد داستان صدق میکنه ولی گیم پلی با اینکه توی MGS4 نسبتا عامه پسند تر بود ولی باز هم مشکل داشتند
از MGS1 که سخت تر نبوده با اون دوربین ثابت الان میخواستن اون رو بازی کنن حتما زمین و زمان رو فوش میدادن حتما .
:d
یک موضوع دیگه من نمیدونم چرا دوستان انقدر علاقه دارن که MGS رو با SC مقایسه کنن به پیر به پیغمبر این دو بازی کلا هم سبک هم نوع بازی تفاوت داره .
میتونه بخاطر این باشه که هردو نسل قبل تو سبک مخفی کاری شکست ناپذیر بودن و حریف هم بودن تو این سبک
جفتشون مخفی کارین دیگه حالا هرکدوم به سبک خودشون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
به نظر من هم می تونستن روی حرکت های اسنیک بیشتر کار کنن مثلا وقتی چاقو می زدی یه جوری مصنوعی بود وقتی لگد می زد منم موافقم که خشک بود می تونست بهتر باشه

نمی دونم چرا بچه ها اینجورین چرا وقتی گیم پلی یه بازی ایراد داره می گن عصر نوینی در گیم پلیه حالا ما نگفتیم همه شبیهcodیا geowبشن اما می تونن بهتر باشن

یا می گن این گیم پلی مال ما proهاست و شما نوبید که خوشتون نمیاد

اول تشکر بکنم ازت که خیلی راحت و بدونه فشار کامنت دادی
جملمو دقیق تر میخوندی گفتم کسانی که اولین بار رنگ MGS رو دیدند و MGS4 بازی کردند سبک دقیقشو نفهمیدن چون همه جوری میشد پیشرفت ولی هردو خیلی خوشدست نبودن البته من هیچ مشکلی نداشتم از دید اماتور ها عرض کردم

اول بگم چرا فشار مگه ما این جا داریم ادم داغ میکینم که به طرف فشار بیاد اینجا پر هستش از افراد با نظر های متفاوت و در همین حال قابل احترام اما بعضی وقت ها نظر ها میخوان حق اصلی مطلب رو تغییر بدن که بعضی از دوستان یا شاید هم خود من بعضی وقت ها تند نظر بدیم وگرنه مشکلی با خود شخص گوینده نداریم حتی خود من با هیچ کسی در سایت مشکل ندارم یا موضوعی بهم فشار وارد نمیکنه که کامنت بدم فقط بعضی وقت ها لحن خوبی نداریم که مشکل از خود من هستش شاید بعضی ها بد برداشت کنن از بقیه کامنت هام ;).:d

اخه میدونی مشکل کجا هستش وقتی کسی MGS های فوقش 1و 2و 3 رو بازی نکرده باشه اصلا نمیفهمه این ها چی میگن تو بازی از VAMP بگیر تا REX تا آسلات تا ..... کلا کسی درک نمیکنه که این ها این وسط چی میگن .

شما کسی که اولین بار هستش یک بازی مثل MGS رو بازی میکنه نمیتونی انتظار داشته باشی باهاش ارتباط درستی برقرار کنه فوقش ازش خوشش بیاد بره دنبال داستان های قبلی بعد این نسخه رو بازی کنه که براش قابل درک باشه .

از MGS1 که سخت تر نبوده با اون دوربین ثابت الان میخواستن اون رو بازی کنن حتما زمین و زمان رو فوش میدادن حتما .

ولی MGS1 و MGS3 نصبت به MGS4 از اکشن کمتری برخوردار بودند و اگر میخواستی مثل MGS 4 اکشنش کنی زود شهید میشدی حالا ...

این رو قبول دارم بین 4 نسخه یک تعادل دقیقی نبوده اما آخرش در تمام 4 نسخه اکشن بودن وجود داشته حالا در MGS2 بیشتر در MGS4 بشتر در MGS1 , 3 کمتر .

همین دوستانی که الان ابراز لطف کردن به MGS سره SC Conviction همه شور گرفته بودن و به همین دلیل که گیم پلی حق انتخاب داده بود زیر پا لهش کرند

دوست من اگه کسی SC رو بازی نکرده باشه و نظر بده کلا نظرش در هوا هستش اما اگه بازی کرده باشه و نسبط به نسخه های قبلی بگه خوب نظرش هستش همین .

همون جوری که به نظر من متفاوت ترین نسخه SC ها همین SC C هستش با توجه به سری بازی این که یک دفعه تصمیم میگیرن که انقدر بازی رو متفاوت کنن درسته حق انتخاب دادن در گیم پلی اما واقعا کلی از حالت های SC که واقعا من به شخصه باهاش حال میکردم رو حذف کردن شاید من از گیم پلی نسخه قبلی بیشتر خوشم بیاد و نظر متفاوتی با این نسخه بدم;).

یک موضوع دیگه من نمیدونم چرا دوستان انقدر علاقه دارن که MGS رو با SC مقایسه کنن به پیر به پیغمبر این دو بازی کلا هم سبک هم نوع بازی تفاوت داره .

آخرین ویرایش:
ببنید این حرف اشتباه هست چون اگر گیمر واقعی باشیم به نظر شما کدام یکی از این دو مورد خوب هست
یک بازی که گرافیکش 2 برابر کرایسیس هست با داستانی حوصله سر بر کنترل اعصاب خرد کن بدون نوآوری در حالی که بازی هست گرافیک 1/4 کرایسیس که دیگر فاکتور هاش خوب باشه من که میگم دوومی چون گرافیک بعد یک مدت عادی میشه نو آوری و گیم پلی هست که میتونه تا آخر بازی آدم را ترقیب کنه نمونه بارزش angry bird بازی کم حجم کامپیوتری که فکر کنم تعداد کسایی که بازیش کردن و تمامش کردن از تعداد کل کسایی که Crysis خریدن و تازه تمومش هم کردن بیشتر هست اگر شک دارید دوتا چپتر Crysis را با گرافیک low برید از بازی کردن سیر میشید

شما تو عمرت کلن RPG بازی کردی هی حرف از نبود داستان میزنی ؟!
1.کلا می نویسن ! نه کلن !

2 . بازی های Rpg هم رکن اساسیشون رو گیم پلی قرار می دن . این ازادی عمل هست که ژانر Rpg رو شکل می ده و از بقیه بازی ها متمایزش می کنه ! نه داستان ! _ پس اینجا هم مشخص می شه که داستان در درجه اول خواستگاه گیم نبوده _ در ضمن توی بازی های Rpg هم بیشتر توی شاخه Jrpg به داستان و شخصیت خیلی خیلی اهمیت می دن که این ژانر هم مخاطباش نصف ژانر هایی مثل fps و ... هستن !

3. تو کشور ما هم Rpg باز حرفه ای خیلی به ندرت پیدا می شه ! پس زیاد جوش نزن .

این گیم پلی خشک و تکراری ، زمانی که عرضه شد و ژانر اکشن مخفی کاری رو ابداع کرد ! خیلی از شخصیت هایی که در این نسل از بوته در اومدن و شما و دوستانتون ازشون الهه ساختین ، وجود نداشتن ! اینو محض اطلاعتون گفتم بدونین . هیچموقع در مورد گیم پلی بازی که تعریف جدیدی از بازی های اکشن (مخفی کاری) رو به نمایش گذاشت به این سادگی صحبت نکنید !

موفق باشیم

آخرین ویرایش:
1.کلا می نویسن ! نه کلن !
من هر جور که راحتم مینویسم شما اونطوری فرضش کن .
بازی های Rpg هم رکن اساسیشون رو گیم پلی قرار می دن
RPG بدون داستان خوب مثه نقاشی بدون بومه .
3. تو کشور ما هم Rpg باز حرفه ای خیلی به ندرت پیدا می شه ! پس زیاد جوش نزن .
که چی حالا ؟! الان بازی و گیمینگ فقط تو ایرانه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or