با Beyond: Two Souls به یک سفر بین المللی بروید

• Thread starter Thread starter Techman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Techman

کاربر سایت
20429beyond_screen_13_22346.nphd.jpg

با Beyond: Two Souls به یک سفر بین المللی بروید

آمریکا، جایی که دیوید کیج بنیان گذار استودیوی Quantic Dream در آن دست به تولید بازی های خلاقانه ای همچون Heavy Rain و Indigo Prophecy زده است. او اکنون دوباره برای ساخت عنوان بعدی خود به آمریکا بازگشته است. حال سوالی که مطرح می شود این است که آمریکا برای او چه جذابیتی دارد؟
او در پاسخ می گوید:
" به نظرم آمریکا یک کشور جالب است، این کشور جایی است که افسانه های نسل حاضر در آن شکل گرفته و روایت می شوند. "

او در ادامه اعلام می کند که Beyond نسبت به عناوین قبلی اش بسیار وسیع تر و بزرگتر خواهد بود.

او می گوید:
" Beyond به احتمال زیاد نسبت به Heavy Rain یک عنوان بین المللی تر خواهد بود. داستان Heavy Rain در فیلادلفیا دنبال می شد در حالی که داستان Beyond در سراسر جهان شکل می گیرد . با این که داستان بازی در آمریکا رخ می دهد، شما در نقاط مختلف و متفاوتی به ماجراجویی خواهید پرداخت. شما مسافرت های زیادی خواهید کرد، در واقع این بازی سفری خواهد بود، که شما آن را هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ احساسی ، می توانید تجربه کنید. "

وقتی از وی پرسیده شد که چرا در ساخت Beyond ازیک موتور جدید استفاده می کنند در حالی که می توانستند به راحتی از موتور قبلی شان که در Heavy Rain بکار رفته بود استفاده کنند، Cage درپاسخ می گوید چون او به عبارتی یک دیوانه است.

او ابراز داشت:
" ما انسان های دیوانه ای هستیم. ما این کار را برای پول یا شهرت انجام ندادیم. ما می خواستیم این ریسک را بکنیم چرا که از شکستن محدودیت ها لذت می بریم.
از دید یک کمپانی چنین کاری ضروری است؟ حقیقتا خیر، از دید مدیرعامل این شرکت هم به نظرم این کار غیر ضروری بود. ولی ما یک گروه، متشکل از افراد پر شور و علاقه مند هستیم. قاعدتا باید چنین کاری می کردیم، ولی در مقابل ما یک کار متفاوت انجام دادیم."

منبع

آخرین ویرایش:
خوشم میاد این کیج چه فشاری به بعضی ها میاره که تاپیک رو تا سر حد قفل شدن میبرن جلو . وقتی چیزی مهم باشه سعی میشه که انکارش کنند
پ .ن : جناب حرفه ای !! شما به همون سیک فوق حرفه ایت و تکراریت بچسب لطفا

آخرین ویرایش:
کل حرفی که کیج زده و توی عنوان تاپیک هم اومده تنوع محیطی بازی ه و اینکه موتور گرافیکیشونو عوض کردن . من نمی دونم کسایی که با بازیای این بنده خدا حال نمی کنن چرا بلند می شن میان اینجا و نظرات عالمانه شونو می نویسن .( این حرف راجع به بقیه ی بازیسازا هم حکم می کنه وقتی راجع به کوجیما بحث میشه یه عده میریزن تو تاپیک راجع به کارمکه یه عده دیگه میان راجع به تیم شیفر و .... خودشون می برن خودشونم می دوزن ). حالا سبک دکمه زنی و و انگشت قطع کنی و ... رو ول کنید هر جور سبکی که خودتون دوست دارید بازی کنید . بذارید بعضیا مثل من که خیلی گمراهن و هیچی از گیمپلی سرشون نمیشه توی جهل خودمون بمونیم و بازیایی این بنده خدا رو بازی کنیم .

من خودم شخصا امثال میکامی رو خالق نمیدونم، به همچین آدم‌هایی میگم بهبود دهنده ... یعنی اومدن به یک اثر ضعیف جون دادن و اون رو به نقطه اوج رسوندن. من خالق به کسی میگم که وقتی بازی رو تجربه میکنم، بگم که قبلا همچین چیزی رو ندیده بودم.
واسه یه کسی که خودش رو فن سری بازی RE معرفی می کنه . و خیلی هم روی این موضوع تاکید داره به دلیل ترجمه 2 تا وسکر ریپورت و ... ! خیلی بده که بدون اطلاع از اثری که میکامی در RE 4 خلق کرد بیاد و این فرد رو خالق ندونه !
سیستم نشونه گیری که قبلا مشاهبهش وجود نداشته و کاملا خالقش میکامی بوده و بازی های اکشن سوم شخص رو یه قدم به جلو برد . کسی هم نمونه این سیستم نشونه گیری رو تا به حال ندیده بود .
over the shoulder سیستم نشونه گیری بود که مشکل تیر اندازی تو بازی های سوم شخص رو عملا حل کرد . و اکثر بازی های این نسل تازه ازش استفاده کردن . خالقش هم شخص میکامی بوده و بس ! اونم توی نسل قبل !وقتی چنین نظراتی راجع به میکامی می شنویم یکی مثل کیج نباید تحویل گرفته بشه .

موفق باشید

خودش آخر حرفاش برگشته گفته "ما انسان های دیوانه ای هستیم"!

دیگه شماها سر چی دارین بحث میکنین ؟! این بنده خدا خودشم میدونه که مغزش مورد داره یکم!

سلام عضو جدید.:
این تیکه کلام دیوانه انقدر مفهومی هستش که لازم به استفاده ازش نیست
من هم به دوستم برخی مواقع میگم دیوانه ، دوستانم هم وقتی یک اتفاق فوق العاده یا یکی کار ادرنالین دار انجام میدن میگن تو دیوانه ای
وقتی Rango رو روی PS3 پلت کردم دو سه نفر بهم گفتن دیوانه
یا وقتی اسنیک رو میبینم اشک میریزم بهم میگن دیوانه

یکی از عشق به مادرش میگه دیوانتم یکی به همسرش میگه ..و کلی دیگه
پس این کلمه دیوانه معنی لغوی مفهومی برای رساندن سطح کاری که انجام میشه رو داره

60 دلارجهان رو ببینیم؟ Google Earth مفت و مجانی :دی.

آره دیگه همونطوری که مفت و مجانی میتونیم سریالا رو dl کنیم چه نیازی به HBO و Netflix هست . یا وقتی میتونیم با دوستامون بریم تو حیاط بازی کنیم و بالا پایین بپریم چه نیازی هست اونهمه پول به کینکت داد .

یا وقتی میتونی ماشین بابا رو ورداری بری تو خیابونا بچرخی چه نیازی به فورزا هست ؟ ( بنده خدا حرفایی میزنه مرغای آسمون خودکشی دسته جمعی میکنن :| )

به سبک خودت میگم وگرنه نظر خودم نیست : 60 دلار به این بدیم بهتر از اینه که 100 دلار بدیم قورباغه بکشیم با آب پاش

بزرگواری بفرمائید چند تا چیز متفاوت از فارنهایت به هووی رین و از اون به بیاند نام ببرید. بجز پیشرفت گرافیکی، انحصاری سونی، مویشن کپچر بدن و صورت و تغییر از کژوال پ.گ به هاردکور.
ممنون.
بولد قرمز دقیقا نقطه ای که 98 درصد مشکلات نشات میگیره ازش .

آخرین ویرایش:
واقعا خوبه که همچین کسایی پیدا میشن که تو هر بازیشون واقعا چیز متفاوتی نسبت به قبل ارایه میدن.
بزرگواری بفرمائید چند تا چیز متفاوت از فارنهایت به هووی رین و از اون به بیاند نام ببرید. بجز پیشرفت گرافیکی، انحصاری سونی، مویشن کپچر بدن و صورت و تغییر از کژوال پ.گ به هاردکور.
ممنون.

امثال این آقا نباشن که هرچند وقت یکبار به بازار و این صنعت شک بدن و افق های جدید رو بروش باز کنن خیلی زود این صنعت تبدیل میشه به تکرار مکررات. Halo 45, CoD378،و R&C897 و ....
Dark Souls همون Demon Souls با اسمی جدید. Need for Speed های که Criterion Games همون Burnout خودش هست با اسم جدید. درواقع خر همون خره فقط پالونش عوض شده.
بزرگترین تغییر و نواوری بین سه تا بازی که این بابا ساخته اسم شون بوده. خلافش رو ام اگر میتونی ثابت کنی، بکن (فقط کامنتت بالای 3 خط نباشه که حس خوندنش نی :دی).

حوصله و وقت کافی برای بحث ندارم اما واقعا می‌خوام بدونم(اطلاعات عمومی در واقع) دیوید کیج کدوم ژانر جدید رو پایه‌گذاری کرده دقیقا؟:))
ادونچر؟ اگه می‌تونی انگشتت رو قطع کن؟ Noir؟ چی دقیقا؟ یا همین سبکی که سر فارنهایت اسمش Cinematic Adventure Game بود و بعد سر هوی رین با چهار تا مصاحبه‌ی بی سر و ته و در حالی که سبک بازی از لحاظ گیم‌پلی فرق خاصی نداشت با فارنهایت، تبدیل شد به InteractiveAction-Adventurepsychological thriller (:دی ;;):-s)؟ منظورتون الان همینه دقیقا؟!

زمانی که کیج داشت تو پاریس گوشه‌ی اتاقش پیانو می‌زد و کلا نمی‌دونست گیم چی هست، نصف همین اعضای فعلی Telltale داشتن تو LucasArts شاهکارای Monkey Island و بازیایی شبیه همین The Walking Dead رو می‌ساختن. همچین میگه ژانری که کیج پایه گذاری کرد انگار پدر سبک ادونچر هستش یارو.

باید گریه کرد به حال صنعت گیمی که 4 تا طرفدار توش پیدا میشن که The Walking Dead که یه ادونچر هستش رو ربطش میدن به دیوید کیج!

Ron Gillbert عزیز، تیم شفر دوست‌داشتنی، Dave Grossman خلاق؛ عاقبتتون به جایی رسیده که داوود قفس با 3 تا دونه بازی(که یکیشم 99.99 درصد اعضای این سایت بازی نکردن.) شده پایه‌گذار ژانری که توش Grim Fandango عرضه شده 15 سال پیش.

باز خوبه به این بهانه دوستان یه خورده برن تحقیق کنن ببینن ریشه‌های این بازیایی که دیوید کیج می‌سازه به کجا برمی‌کرده، بعد از تولد یه ژانر جدید حرف بزنن. جدیدا هم تصمیم گرفتم از سیاست بزن در رو تو پستای بازی‌سنترم استفاده کنم، پس طبعیتا دیگه وارد این تاپیک نمی‌شم که بخوام جوابی بدم به کسی یا حای ببینم پست‌هارو. موفق باشید.

فک نمیکنی داری خیلی تند میری ؟ :دی

همیشه هستند کسایی که یه فرد رو تبدیل به یه قدیسه میکنن ، ولی آیا هرکی یه نظری داشت یه فکت به حساب میاد ؟

در حال حاضر دیوید کیج یکی از بهترین بازیساز های زنده هست ، بلاخره اینقدر بازیهاش مورد توجه قرار گرفته و اینقدر خودش سر زبون ها بوده که اینقدر معروف شده سامان جان ، به نظرت الان از هر 100 تا گیمر که سوال کنی حداقل 70 نفر دیوید کیج و بازیهاش رو میشناسن ! پس حق دارن یکم در موردش اغراق بشه ، در هر صورت تو و خیلی ها سبک بازیش رو نمیپسندین و حق هم دارین انتقاد کنین ولی ایا ترول کردن راه انتقاد کردنه ! اونم برای تو که منتقد و جز اصحاب رسانه هستی ! در مورد مقایسش با ران گیلبرت و تیم شفر و Dave Grossman ، من قصد مقایسه ندارم ولی مطمئن باش همون 99.99 درصد این فروم اصلا نمیدونن ران گیلبرت و تیم شفر و Dave Grossman کی هستن ! اصلا چه بازیهایی ساختن ! چه برسه به بازی کردنش ! درسته که من و تو میدونیم ولی اغلب نمیدونن ! پس این نشون میده دیوید کیج تونسته حداقل با بازیهاش خیلی ها رو متوجه خودش کنه ! حالا بازم میگم انتقاد با ترول کردن فرق داره .

به نظر من دیوید کیج هم تو بازیسازی هم تو جذب مخاطب موفق بوده ، اما مطمئنا اشکالاتی هم به بازیهایی که میسازه وارده ، همونطور که بزرگترین بازیهای تاریخ هم اشکالاتی دارن .

اگر قبول داریم که بازی‌های کیج متفاوته پس باید در مورد گیم پلی بازی هم همین نظر رو داشته باشیم، گیم پلی تو بازی‌های دیوید کیج دقیقاً همون چیزیه که سبک بازی میطلبه و اگر بنا به کلیشه پردازی بود بازی‌هاش تا به این حد موفق نمی‌شدند. شعار دیوید کیج هم همیشه متفاوت بودن و فراهم کردن تجربه‌های جدید هست. و کاملاً بدیهیه تمامی مصاحبه‌های این کارگردان در راستای معرفیه بیشتر بازی به مخاطبان هست تا افراد بیشتری با سبک بازی و اهداف سازنده‌هاش آشنا بشن، چیزی که اصلاً عجیب به نظر نمیرسه! تا اونجایی هم که ما خبر داریم دیوید کیج توی هیچ مصاحبه‌ای عجز و لابه‌ای برای فروش بازیش نکرده که دل بعضی‌ها برای 60 دلارشون می‌سوزه.

کسی که دنبال تجربه متفاوته به دنبال یک بازی مثل Beyond میره و اگر کسی به هر دلیلی از این بازی بدش میاد سراغ این بازی نمیره و دلیلی هم وجود نداره که این افراد کسی و یا چیزی رو تخریب کنند.

خداییش بعضی کاربران معلوم الحال میان پست هایی میدن که مرغ پخته تو فِر ممد ساندویچی سر کوچمون تخم میذاره ... وجدانا قبل از دفع فشار وارده و توسّل به امر نیکو و پسندیده ترولینگ بشینید و اون 20 دقیقه گیمپلی Beyond رو ببینید . گرافیک خیره کننده ، داستان عالی،شخصیت پردازی فوق العاده،استفاده از اشخاص حقیقی، روایت فیلمیک و هالیوودی و هزاران نکته دیگر رو میتونید توش ببینید... متاسفانه برای خیلی از دوستان گیمپلی خلاصه شده تو نوک تفنگ و مگا تکسچرینگ . پیشینه سازنده رو هم ببینید بد نیستا. هر سبکی گیمپلی خودشو طلب میکنه . اگر بخواهیم چند تا بازی متفاوت و عالی مثال بزنیم میتونیم به عناوین زیر عنایتی داشته باشیم :
Dreamfall : The Longest Journey , Heavy Rain , The Walking Dead, Fahrenheit ,Journey ,Flower و حتی بازی متوسطی مثل Lucius ...
تا الان بهترین و برترین بازی پلی 3 از نظر من هوی رین بوده بنا به دلایل ذیل:
داستان عالی،پایان های متفاوت و بی شمار،سینک داستانی عالی بر اساس تصمیمات بازیگر،تحت فشار قراردادن پلیر در اتخاذ تصمیمات سرنوشت ساز،موسیقی متن فوق العاده،جو و مود خاص دپرسینگ بر تنه بازی،انتقال احساسات بازیگر حتی به کودکی دیجیتالی و به خواب کردن اون ،رنگ بندی حماسی بازی و هزاران چیز دیگر که لسانم قاصر از وصف زیبایی های اونه ...
چشم ها را باید شست ،طور دیگر باید دید.
قدر زر زرگر شناسد و Blah blah blah

دیوونه ها رو هر کسی از راه برسه که نمیتونه درک کنه...
با اینکه شاید هرگز نتونم بازی های کیج رو بازی کنم...ولی خیلی دوستش دارم...فقط به خاطر متفاوت بودنش
ترجیح میدم دیوونه باشم تا یه ادم تکراری..

آخرین ویرایش:
واسه یه کسی که خودش رو فن سری بازی RE معرفی می کنه . و خیلی هم روی این موضوع تاکید داره به دلیل ترجمه 2 تا وسکر ریپورت و ... ! خیلی بده که بدون اطلاع از اثری که میکامی در RE 4 خلق کرد بیاد و این فرد رو خالق ندونه !
سیستم نشونه گیری که قبلا مشاهبهش وجود نداشته و کاملا خالقش میکامی بوده و بازی های اکشن سوم شخص رو یه قدم به جلو برد . کسی هم نمونه این سیستم نشونه گیری رو تا به حال ندیده بود .
over the shoulder سیستم نشونه گیری بود که مشکل تیر اندازی تو بازی های سوم شخص رو عملا حل کرد . و اکثر بازی های این نسل تازه ازش استفاده کردن . خالقش هم شخص میکامی بوده و بس ! اونم توی نسل قبل !وقتی چنین نظراتی راجع به میکامی می شنویم یکی مثل کیج نباید تحویل گرفته بشه .

موفق باشید
بحث سر خلق یک اثر متفاوت هست، نه یک جزء متفاوت. زاویه دوربین کجا و یک سبک جدید کجا! الان میکامی با این کارش سبک جدیدی رو تولید کرد؟ فقط اون زاویه دید رو به تکامل رسوند.
در ضمن با چنین ادبیاتی وارد بحث نمیشن. اگر فکر میکنین که حرف من اشتباهه، فقط کافیه دلایلتون رو که بر پایه اون حرف من رو نادرست میدونین مطرح کنین تا بتونیم روش بحث کنیم، نه اینکه بحث رو به مناقشه بکشین!!

جزء متفاوت !؟ over the shoulder که در re 4 می بینیم یک انقلاب بزرگ در زمینه بازی ها اکشن سوم شخص ایجاد کرد . و به این جزء نمی گن ! خالقش هم شخص اقای میکامی بوده . نمونه مشابهی هم وجود نداشته که بخواد به تکامل برسه !

بحث مناقشه نیست . شما به عنوان کسی که خودش رو فن سری بازی RE می دونه ذهنیت غلطی از اقای میکامی درون حافظتون شکل گرفته و این در تضاد با ادعای طرفدار بودن سری بازی re ، اونم با اون توصیفاتی که قبلا از خودتون می کردید هست.منظورم توصیفاتی هست که در تاپیک نمرات بازی re 6 می کردید ! با این حال بحث از نظر من تموم شدست .

موفق باشید

زاویه دید سوم شخص از اول بود و به مرور زمان بهتر شد و در RE4 به بهترین شکل خودش رسید و به عبارتی به تکامل رسید. زاویه بخشی از گیم‌پلی هست، نه کلش ...اینجا بحث کلیت گیم‌پلی و خلق یک اثر جدید هست نه تغییر در جزئیات و به تکامل رسوندنش. بحث میکامی رو هم تموم کنیم و هر جایی که شما میگی ادامش بدیم. اینجا جایگاهی نیست که در مورد این شخصیت صحبت کرد.

زاویه دید سوم شخص از اول بوده ؟ |o| طبق این فرمول دیگه نه خالق معنی پیدا می کنه و نه مخلوقی ! کلا بازی ها به همین دو دسته اول شخص و سوم شخص تقسیم می شن ! طبق فرمول شما هم هیچکس خالق محسوب نمی شه دیگه ! به عنوان اخرین کامنت در این رابطه :
over the shoulder که در re 4 می بینیم یک خلق بسیار بزرگ و فوق العاده برای بازی های سوم شخص محسوب می شه . به قدری این قدم بزرگ و مهم بوده که به عنوان یک اثر و سبک تیر اندازی شناخته می شه . نمونه این سیستم هم تا به حال دیده نشده بوده که بخواد به تکامل برسه . این خلق هم یک خالق داره به نام شینجی میکامی ! پس در نیتجه خالق ندونستن میکامی و استفاده از کلمه بهبود دهنده ! کاملا در تضاد با توصیفات گذشته شما از خودتون در مورد سری بازی RE هست !

موفق باشید

ظاهرا شما قرار نیست فرقی بین تکامل و خلق یک اثر جدید قائل بشی. میکامی زاویه دوربین رو به تکامل رسوند. برای بار آخر ... اینجا بحث سر خلق یک اثر جدید هست نه یک تکامل یک جزء :دی موقعی که RE4 رو بازی میکردم گفتم دوربینش بهتر شده ... همین! این چیزی هم که شما ازش صحبت میکنی اسمش تاثیرگذاری هست.

متاسفانه شما معنی تکامل رو نمی دونی ! به عنوان مثال سیستم over the shoulder که در بازی geow استفاده شد یک تکامل محسوب می شه از این سیستم نشونه گیری ! ولی وقتی در Re 4 برای اولین بار با این اثر روبرو می شیم . اسمش خلق یک اثر جدید به نام over the shoulder هست . چیزی که قبلا وجود نداشته تکاملی هم براش وجود نداره ! زاویه دید سوم شخص تو بازی ها همیشه بوده . ولی چنین سیستم نشونه گیری که در بازی های ا کشن سوم شخص انقلاب ایجاد کنه نبوده. به این می گن خلق جدید ! جزء هم محسوب نمی شه چنین انقلابی ! با این حال با توجه به قسمتی از صحبت هاتون که قرمز کردم . کاملا مشخصه شما متوجه این انقلاب نشدی متاسفانه ! زاویه دوربین بهتر شده و همین !؟ |o|

p.s : رسما ادامه بحث در مورد بدیهیات بی فایدست ! اخرین پستی بود که نقل قول کردم .

موفق باشید

اونی که شما ازش صحبت میکنی اسمش جهش هست، نه خلق کردن. اول و آخر اینه که زاویه دوربین بهتر شد. ولی HR سبک جدیدی رو با خودش اورد.

آخرین ویرایش:
بحث سر خلق یک اثر متفاوت هست، نه یک جزء متفاوت. زاویه دوربین کجا و یک سبک جدید کجا! الان میکامی با این کارش سبک جدیدی رو تولید کرد؟ فقط اون زاویه دید رو به تکامل رسوند.
در ضمن با چنین ادبیاتی وارد بحث نمیشن. اگر فکر میکنین که حرف من اشتباهه، فقط کافیه دلایلتون رو که بر پایه اون حرف من رو نادرست میدونین مطرح کنین تا بتونیم روش بحث کنیم، نه اینکه بحث رو به مناقشه بکشین!!
جزء متفاوت !؟ over the shoulder که در re 4 می بینیم یک انقلاب بزرگ در زمینه بازی ها اکشن سوم شخص ایجاد کرد . و به این جزء نمی گن ! خالقش هم شخص اقای میکامی بوده . نمونه مشابهی هم وجود نداشته که بخواد به تکامل برسه !

بحث مناقشه نیست . شما به عنوان کسی که خودش رو فن سری بازی RE می دونه ذهنیت غلطی از اقای میکامی درون حافظتون شکل گرفته و این در تضاد با ادعای طرفدار بودن سری بازی re ، اونم با اون توصیفاتی که قبلا از خودتون می کردید هست.منظورم توصیفاتی هست که در تاپیک نمرات بازی re 6 می کردید ! با این حال بحث از نظر من تموم شدست .

زاویه دید سوم شخص از اول بود و به مرور زمان بهتر شد و در RE4 به بهترین شکل خودش رسید و به عبارتی به تکامل رسید. زاویه بخشی از گیم‌پلی هست، نه کلش ...اینجا بحث کلیت گیم‌پلی و خلق یک اثر جدید هست نه تغییر در جزئیات و به تکامل رسوندنش.
زاویه دید سوم شخص از اول بوده ؟ |o| طبق این فرمول دیگه نه خالق معنی پیدا می کنه و نه مخلوقی ! کلا بازی ها به همین دو دسته اول شخص و سوم شخص تقسیم می شن ! طبق فرمول شما هم هیچکس خالق محسوب نمی شه دیگه ! به عنوان اخرین کامنت در این رابطه :
over the shoulder که در re 4 می بینیم یک خلق بسیار بزرگ و فوق العاده برای بازی های سوم شخص محسوب می شه . به قدری این قدم بزرگ و مهم بوده که به عنوان یک اثر و سبک تیر اندازی شناخته می شه . نمونه این سیستم هم تا به حال دیده نشده بوده که بخواد به تکامل برسه . این خلق هم یک خالق داره به نام شینجی میکامی ! پس در نیتجه خالق ندونستن میکامی و استفاده از کلمه بهبود دهنده ! کاملا در تضاد با توصیفات گذشته شما از خودتون در مورد سری بازی RE هست !

ظاهرا شما قرار نیست فرقی بین تکامل و خلق یک اثر جدید قائل بشی. میکامی زاویه دوربین رو به تکامل رسوند. برای بار آخر ... اینجا بحث سر خلق یک اثر جدید هست نه یک تکامل یک جزء :دی موقعی که RE4 رو بازی میکردم گفتم دوربینش بهتر شده ... همین! این چیزی هم که شما ازش صحبت میکنی اسمش تاثیرگذاری هست.
متاسفانه شما معنی تکامل رو نمی دونی ! به عنوان مثال سیستم over the shoulder که در بازی geow استفاده شد یک تکامل محسوب می شه از این سیستم نشونه گیری ! ولی وقتی در Re 4 برای اولین بار با این اثر روبرو می شیم . اسمش خلق یک اثر جدید به نام over the shoulder هست . چیزی که قبلا وجود نداشته تکاملی هم براش وجود نداره ! زاویه دید سوم شخص تو بازی ها همیشه بوده . ولی چنین سیستم نشونه گیری که در بازی های ا کشن سوم شخص انقلاب ایجاد کنه نبوده. به این می گن خلق جدید ! جزء هم محسوب نمی شه چنین انقلابی ! با این حال با توجه به قسمتی از صحبت هاتون که قرمز کردم . کاملا مشخصه شما متوجه این انقلاب نشدی متاسفانه ! زاویه دوربین بهتر شده و همین !؟ |o|

p.s : رسما ادامه بحث در مورد بدیهیات بی فایدست ! اخرین پستی بود که نقل قول کردم .

موفق باشید

آخرین ویرایش:
تصاویر خودش گویای همه چیزه، فکر نمیکنم نیازی به توضیح اضافه باشه ولی اگه خواستی در خدمتم.

93478302614660530907.jpg

67384751821423723904.jpg

30671256465796446617.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or