با Beyond: Two Souls به یک سفر بین المللی بروید

• Thread starter Thread starter Techman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Techman

کاربر سایت
20429beyond_screen_13_22346.nphd.jpg

با Beyond: Two Souls به یک سفر بین المللی بروید

آمریکا، جایی که دیوید کیج بنیان گذار استودیوی Quantic Dream در آن دست به تولید بازی های خلاقانه ای همچون Heavy Rain و Indigo Prophecy زده است. او اکنون دوباره برای ساخت عنوان بعدی خود به آمریکا بازگشته است. حال سوالی که مطرح می شود این است که آمریکا برای او چه جذابیتی دارد؟
او در پاسخ می گوید:
" به نظرم آمریکا یک کشور جالب است، این کشور جایی است که افسانه های نسل حاضر در آن شکل گرفته و روایت می شوند. "

او در ادامه اعلام می کند که Beyond نسبت به عناوین قبلی اش بسیار وسیع تر و بزرگتر خواهد بود.

او می گوید:
" Beyond به احتمال زیاد نسبت به Heavy Rain یک عنوان بین المللی تر خواهد بود. داستان Heavy Rain در فیلادلفیا دنبال می شد در حالی که داستان Beyond در سراسر جهان شکل می گیرد . با این که داستان بازی در آمریکا رخ می دهد، شما در نقاط مختلف و متفاوتی به ماجراجویی خواهید پرداخت. شما مسافرت های زیادی خواهید کرد، در واقع این بازی سفری خواهد بود، که شما آن را هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ احساسی ، می توانید تجربه کنید. "

وقتی از وی پرسیده شد که چرا در ساخت Beyond ازیک موتور جدید استفاده می کنند در حالی که می توانستند به راحتی از موتور قبلی شان که در Heavy Rain بکار رفته بود استفاده کنند، Cage درپاسخ می گوید چون او به عبارتی یک دیوانه است.

او ابراز داشت:
" ما انسان های دیوانه ای هستیم. ما این کار را برای پول یا شهرت انجام ندادیم. ما می خواستیم این ریسک را بکنیم چرا که از شکستن محدودیت ها لذت می بریم.
از دید یک کمپانی چنین کاری ضروری است؟ حقیقتا خیر، از دید مدیرعامل این شرکت هم به نظرم این کار غیر ضروری بود. ولی ما یک گروه، متشکل از افراد پر شور و علاقه مند هستیم. قاعدتا باید چنین کاری می کردیم، ولی در مقابل ما یک کار متفاوت انجام دادیم."

منبع

آخرین ویرایش:
از ترول گذشتن اینا وارد فاز جدیدی شدن . الان دیگه رسیدن به گوبلین و اورک و ...
تاپیک بیاند و دیوید کیج میرسه به شینجی میکامی و احتمالا فردام دارن راجع به گلهای ملی علی دایی و مقایسه ش با پوشکاش صحبت می کنن .

ببین ی بازی انحصاری چی کار می کنه که طرف شب روز برا خودش نگذاشته و از هر کانالی که شده وارد میشه تا بازی را ترول کنه !ببخشید ps3را ترول کنه
دکمه زدنی -چپ راست نمی تونی بری-گیم پلی - داستان -گرافیک و ............. اینجور چیزها قدیمی شده دنبال ی چیز دیگه بگردید برای ترول کردن

حالا این ترول کردی با God of War: Ascension-The Last of Us می خوای چی کار کنی :))

tcscell

چیزی که شما کشف کردی یک عالمه سایت و مجله معتبر بهش نرسیده بودن ! این خودش تحسین بر انگیزه ! قیاس در مورد گیم پلی و کاربرد و سیستم نشونه گیری رو با اسکرین شات انجام نمی دن ! 100 تا بازی دیگه هم ممکنه با اسکرین شات کاملا شبیه همین چیزی که شما گذاشتی در بیان ! یه کاراکتر سوم شخص که تفنگ دستش گرفته و داره شلیک می کنه ! اینو تو هر بازی می شه پیدا کرد . اسنیک تو حالت تیر اندازی اول شخص هم کاملا شبیه به هر بازی اول شخص دیگه ای در میاد ! نیازی نیست که اسکرین شات بذارم !؟
over the shoulder که در re 4 می بینیم یه چیز کاملا متفاوت با اثار گذشته خودش بوده و یه خلق کاملا جدید هست . نه اینکه 4 تا اسکرین شات بذاریم و خالق over the shoulder رو میکامی ندونیم ! با این حال بحث کاملا داره نا مربوط دنبال می شه . و تاپیک منحرف شده . در نتیجه شما می تونی از روی اسکرین شاتهای خودت راجع به over the shoulder میکامی قضاوت کنی ! و خالقش رو میکامی ندونی !

وقتی میکامی اینجا مورد نقد قرار می گیره و خالق دیده نمی شه ! کاملا مشخصه دیوید کیج باید توی چه وضعیتی قرار بگیره ! اطلاعات جالبی به دست اومد !

آخرین ویرایش:
در جواب خیلی دوستان ...

اره خیلی از فیلم ها هم میتونه احساساتت رو بر انگیزه و باهاش ارتباط برقرار کنه .. ولی دیواری انکار نشدنی بین فیلم و بیننده هست ... یه مثال هم هست که کشش نمیدم ...

احساس بر انگیز ترین فیلم رو دیدید .... و شخصیت داستان یه اشتباه میکنه و یه اتفاق بد می افته ...

میگید کاش این کار میکرد ... یا این کار رو نمیکرد .... اونجا اشتباه کرد

شده در مورد یه فیلم بگید کاش این کار رو میکردم ... اونجا رو اشتباه کردم ... ؟؟؟

ین تفاوتیه که بازی های کیج با دنیای سینما و گیم داره ... یه بُعد نوینه .

tcscell

چیزی که شما کشف کردی یک عالمه سایت و مجله معتبر بهش نرسیده بودن ! این خودش تحسین بر انگیزه ! قیاس در مورد گیم پلی و کاربرد و سیستم نشونه گیری رو با اسکرین شات انجام نمی دن ! 100 تا بازی دیگه هم ممکنه با اسکرین شات کاملا شبیه همین چیزی که شما گذاشتی در بیان ! یه کاراکتر سوم شخص که تفنگ دستش گرفته و داره شلیک می کنه ! اینو تو هر بازی می شه پیدا کرد . اسنیک تو حالت تیر اندازی اول شخص هم کاملا شبیه به هر بازی اول شخص دیگه ای در میاد ! نیازی نیست که اسکرین شات بذارم !؟
over the shoulder که در re 4 می بینیم یه چیز کاملا متفاوت با اثار گذشته خودش بوده و یه خلق کاملا جدید هست . نه اینکه 4 تا اسکرین شات بذاریم و خالق over the shoulder رو میکامی ندونیم ! با این حال بحث کاملا داره نا مربوط دنبال می شه . و تاپیک منحرف شده . در نتیجه شما می تونی از روی اسکرین شاتهای خودت راجع به over the shoulder میکامی قضاوت کنی ! و خالقش رو میکامی ندونی !

وقتی میکامی اینجا مورد نقد قرار می گیره و خالق دیده نمی شه ! کاملا مشخصه دیوید کیج باید توی چه وضعیتی قرار بگیره ! اطلاعات جالبی به دست اومد !
قربونت برم.دورت بگردم.وقتی یه بازی واسه سال 2002 دوربین فلان بهمان رو داره,چطور میتونیم بگیم که سازنده بازی سال 2005 این دوربینو اختراع کرده؟
معنی Buck Logic رو فهمیدم من واقعا!

قربونت برم.دورت بگردم.وقتی یه بازی واسه سال 2002 دوربین فلان بهمان رو داره,چطور میتونیم بگیم که سازنده بازی سال 2005 این دوربینو اختراع کرده؟
معنی Buck Logic رو فهمیدم من واقعا!
عجب بساطی داریم از دست یه سری ادم بی اطلاع :lol: معنی جملات زیر می دونی چیه ؟

The "over the shoulder" viewpoint introduced in Resident Evil 4has now become standard in third-person shooters, including titles ranging from Gears of War to Batman: Arkham Asylum.[SUP][7][/SUP] It has also become a standard “precision aim” feature for action gamesin general, with examples ranging from Dead Space and Grand Theft Auto to the Ratchet & Clank Future series.[SUP][11][/SUP]

این گفته من نیست . هر چی منتقد بزرگ تو دنیا این حرف رو در مورد over the shoulder که میکامی خلق کرد می زنن . وقتی از یه موضوع اطلاع ندارید لازم نیست در موردش کامنت بدید !

عجب بساطی داریم از دست یه سری ادم بی اطلاع :lol: معنی جملات زیر می دونی چیه ؟

این گفته من نیست . هر چی منتقد بزرگ تو دنیا این حرف رو در مورد over the shoulder که میکامی خلق کرد می زنن . وقتی از یه موضوع اطلاع ندارید لازم نیست در موردش کامنت بدید !
اصلا من بی سوادم.ولی انصافا نگاه کن این دوتا عکسو:
rev4p2016.jpg

93478302614660530907.jpg

اولی سال 2005.
دومی سال 2002.
کاری به اینو اون ندارم من,به نظر خودت کدوم یکی زودتر این نوع دروبینو معرفی کرد؟
خالق کسیه که برای بار اول, تکرار میکنم بار اول, یه چیزی رو کشف یا اختراع کنه.
میکامی خالق این دوربین نیست. فقط اومده دوربینو بهبود داده.
P.S:این بحثو دیگه ادامه ندین.تو پ.خ ازتون پذیرایی میشه:دیهیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره انصافا:دی

یه سوال دارم !!! ایا
over the shoulder

یه سبکه ... سبکی به این اسم وجود داره ؟؟

سبک تیر اندازی و نشانه گیری هست ! نه سبک کلی یک بازی ! خالق این سبک تیر اندازی هم اقای میکامی !
کاری به اینو اون ندارم من
عجب ! پس از روی 2 تا اسکرین شات که یه تشابه توش دیده می شه و به هیچ عنوان نمی تونه کاربرد رو نشون بده تصمیم گیری کنیم !:lol: قبلا هم گفتم ، از دیدگاه یه اسکرین شات ، اسنیک تو حالت اول شخص چه تفاوتی با مسترچیف داره !؟ :lol:

وقتی در مورد re 4 و دوربینش گفته می شه :
The "over the shoulder" viewpoint introduced in Resident Evil 4has now become standard in third-person shooters

و خیلی صحبت های دیگه ، کاملا مشخصه و هر کسی که دو روزم وارد این صنعت شده باشه می دونه که خالق
over the shoulder
میکامی هست و بس . حالا شما چون اطلاعاتت کمه و میای یه کامنتی می پرونی دلیل بر این نمی شه که واسه اینکه یه چی گفته باشی بحث رو ادامه بدی .

p.s : به اندازه کافی بحث شد . اخرین کامنت در این رابطه ...

The "over the shoulder" viewpoint introduced in Resident Evil 4has now become standard in third-person shooters
تو این نوشته هم حرفی از خلق over the shoulder زده نشده. این مدل دوربین قبل تر هم بوده ولی توی RE4 بهبود یافت. حالا این مدل بهبود یافته که تو این بازی معرفی شد، تبدیل به یه استاندارد شد تو سبک tps .
بابت off topic هم عذر می خوام.

خداییش دو طرف دعوا(!) دارن تندروی می کنن!
من خودم heavy rain رو بازی نکردم ولی فارنهایت رو که بازی کردم خیلی خوشم اومد.هنوز هم می گم جزء 10 تا بازی برتری بود که تا حالا بازی کردم.یعنی یه حس جدید بود.حس غرق شدن تو داستان با وجود گیم پلی ساده...
ولی نه دیگه در این حد که بعضیا می گن سبک جدید پایه گزاری کرده و از این حرفا! خداییش کجای این سبک جدیده؟ کاری که کیج کرد این بود که از گیم پلی ای که قبلا هم به کرار ازش استفاده شده بود یه عنوان خیلی خوب و خوش ساخت درآورد.یعنی یه جورایی این سبکو بهینه کرد.همین ...
با این حال من خودم شخصا برای تمام سازندگانی که واسه مخاطبشون احترام قائلن و حاضرن دو ریال پول خرج کن و یه مدت زمان معقولی رو عنوانشون وقت بذارن و از افراد خلاق و با استعداد استفاده کنن بی نهایت احترام قائلم،حتی اگه از بازیشون خوشم نیاد! و از اون طرف از سازندگانی که مخاطب رو 4پا فرض می کنن و تو 5-6 ماه بازی می سازن و با وجود سود وحشتناک سالانه شون حاظر نیستن حتی موتور بازی رو عوض کنن بی نهایت متنفرم!(منظورمم اصلا با اکتیویژن نبودا! :) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or