شایعه با 2 گیگ افزایش ظرفیت دیسک های XBOX 360 به 10 گیگ افزایش پیدا میکند

Terova

No Trolls
کاربر سایت
چندی قبل خبری منتشر شده که ماکروسافت در حال کار بر روی فرمت جدیدی از دیسکهای DVD9 هست که ظرفیت آنها را حدود 1 گیگا بایت بالاتر ببرد و از 8 به 9 گیگ افزایش دهد تا دیگر مشکل کمبود فضا برای بازی های سنگین این شرکت در کنسول XBOX 360 پیش نیاید..ولی امروز خبر ها حاکی از آن است افزایش ظرفیت 1 گیگ نیست بلکه 2 گیگ است و توان ان را به 10 گیگ میرساند که به نظر میرسد با این اقدام مشکل کمبود فضا و فشرده سازی سنگین دیگر برای بازی های 360 پیش نمیاد..

xbox360update-400x300.jpg

​

البته این افزایش حجم در حالی که بسیار خوشایند هست ولی گمان میرود با ارئه بازیهای که از این فرمت استفاده میکنن حداقل تا مدتی راه کپی خور کردن دیسکها از بین برود.

منبع

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
معلومه اره وحشتناک نیست؟؟؟ 60 تومن بدی جای یه بازی ظلم نیست

ای خدا انگار دیگه باید قید کنسول های نسل بعد رو بزنم با این وعض قیمتا بچسبم به pc (بازگشت به دوران جاهلیت):d

دوستان فنx360کجان که میگفتن بابا ای ول ماکرو حال میده به ما بعد هم کلی فوش نصار ps3و سونی بیچاره میکردن بفرمایید اینم ماکرو بابا اون گذاشت بازی هاش کپی شن که کنسول هاشو بفروشه حالا که کنسول ها رو فروخته می خواد از راه بازی های اوریج پول بزنه به جیب شما چقدر ساده این

کمال دوست بر ماکرو اثر کرد

الان ps3 بازیهاشو ارجینال می گیری وحشتناکه ؟!!;)

بله وحشتناکه اون موقع روی 360 بازی های کپی رو می زدن انحصاری ها رو اصل می گرفتن حالا بعضی ها می گن روی ps3 می زنیم این دفه اما انصافا هک 360 خیلی راحت تره تا ps3 که باید حتم بازی روا بریزی رو هارد نمی دونی از کجا بگیری که راحت باشی و کمبود فضا و گرفتن پچ جدا برای همه ی بازی ها و خیلی چیزای دیگه

منظور از ضعف سخت افزاری این هست که شرکتهای سازنده بازی تا به امروز در بازیهای مولتی به هیچ عنوان نتونسن نهایت و دقت سخت افزار 3 رو درک کنن!درک یعنی اینکه پیچیگی اون زیاد هست!این کنسول مقداری پاشو فراتر از این نسل گذاشته و همینطور که میبینید بازیها بر روی 360 براق تر بهتر و شفاف تر هست!یعنی اینکه بازی سازی بر روی ps3 به علت سخت افزار سنگین سخت هست!!!!! فقط همین !که بحث قدیمی هست خواهشا دیگه کشش ندین !من ps3 فت داشتم فروختم الان اسلیم دارم هر دو کنسول رو تو کریسیز 2 آنالیز کردم و اید بگم اصلا 360 چیز دیگه ای هست !میتونید تو همین سایت عکسها رو ببینید ! کلا منظور از ضعف سخت افزار 3 نیست !منظور درک و ادراک و دسترسی آسان کار کردن بازی سازها با نوع سخت افزار هست !
شما فکر نکن یه کنسول فقط باید سخت افزار عالی داشته باشه پردازش عالی داشته باشه و بلوری بخونه !مهم اینه که وقتی یه کنسول بازی ساخته میشه باید بازیسازها بتونن روی اون به خوبی کار کنن!چیزی که هنوز خیلی از شرکتها بازی ساز رو ps3 نتونستن حتی بازیها رو در حد 360 هم در بیارن !

دوست عزیز من متوجه حرفت هستم اما این نمیشه بهش گفت ضعف الان اتفاقا بر عکس گفته های شما سونی با Tools های گرافیکی زیادی که در اختیار سازندگان قرار داده نه تنها دیگه مثل گذشته سخت نیست بلکه میتونن بیشتر از سل استفاده کنن نمونه بارزش هم بازی saboteur هست! این حرف شما سال 2006 2007 درست بود نه در سال 2011 که اون قدر سازنده ها تولز های گرافیکی و برنامه نویسی زیادی در اختیار دارن که به راحتی میتونن از پتانسیلش استفاده بهینه کنن! پس کم کاری سازنده ها رو گردن سخت افزار نندازین چون هیچ ربطی نداره!

دوست عزیز من متوجه حرفت هستم اما این نمیشه بهش گفت ضعف الان اتفاقا بر عکس گفته های شما سونی با Tools های گرافیکی زیادی که در اختیار سازندگان قرار داده نه تنها دیگه مثل گذشته سخت نیست بلکه میتونن بیشتر از سل استفاده کنن نمونه بارزش هم بازی saboteur هست! این حرف شما سال 2006 2007 درست بود نه در سال 2011 که اون قدر سازنده ها تولز های گرافیکی و برنامه نویسی زیادی در اختیار دارن که به راحتی میتونن از پتانسیلش استفاده بهینه کنن! پس کم کاری سازنده ها رو گردن سخت افزار نندازین چون هیچ ربطی نداره!
نمیدونم چرا بحث تاپیک رفت سمت PS3 !

ولی در جواب حرف شما میشه گفت،راحت تر شده ولی هنوز هم کلی مشکل و سخت هست!
شاید اگه وقت گیری الان بازی برای PS3 نبود ،شاید بازیها زودتر و شاید هم بهترتر براش عرضه میشد!

شاید سختی برطرف شده باشه ولی مشکل زمان رو دارن

فقط این MK , LA Noire رو بتونیم بازی کنیم ! :( تا پاییز هم ایشالله یه راهی براش پیدا میشه ! (البته اگه کلآ نیاز به راه داشته باشه ! شاید اصلآ مشکلی پیش نیومد :دی)

می‌خوان هک کنن، می‌خوان نکنن، چیزی که واسه من سواله اینه که آیا این قضیه باعث می‌شه 4 تا بازی اریجینال توی بازار پیدا بشه؟!

میشه این Tools رو برای من معنی کنی؟ :دی :دی :دی Tools گرافیکی در اختیار سازنده ها قرار داده؟ :دی

من همین دیروز یه 360 ارکید فروختم به جاش یه PS3 اسلیم خریدم... اووووف :دی

واقعآ اگر نتونن براش راهی پیدا کنن و مثل PS3 بخواد اذیتمون کنه واقعآ دردسر میشه ! و صد البته مایکرو هم اگر بخواد از کپی رایت جلوگیری کنه، مطمئنآ برنامه ای میریزه که به همین راحتیا هک نشه که دوباره بخواد سوخت بده ! فقط امیدوارم این عمل انجام نشه که اگر بشه، فروش 360 (حداقل توی ایران) خیلی خیلی پایین میاد و این قیمت فضایی ــش هم درست میشه !

همينجوري پيش برن ميرسن به بلوري !!
خوبه :d
----------------
جدا از شوخي خيلي ميتونه تاثير داشته باشه توي يك دي وي دي موندن بازي به خاطر همون يكي دو گيگ !!

من همین دیروز یه 360 ارکید فروختم به جاش یه PS3 اسلیم خریدم... اووووف :دی

اشتباه بزرگی کردی باید سعی می کردی دو تا رو با هم داشته باشی

همينجوري پيش برن ميرسن به بلوري !!

مطعن باش کاری نمیکنن که درایو رو عوض کنیم اگه این کا رو بکنن خیلی ها از ماکرو زده میشن

موضوع روشن شد یکم
اول اینکه این اب دیت درایو های اسلیم و فت لایتون و بن کیو رو فلش میکنه که میشه دوباره رفلش کردو به ال تی برش گردوند
روی چهار تا بازی ریچ نید فور اسپید و اساسین و فیبل بعد از این اب باید پچ جدید واسه اجرا ریخت
و بقیه بازی ها هم اجرا میشن
بلک اوپسو مدرن وار فیر 2 هم چه با پچ چه بدون پچ اجرا میشن
http://www.pic.iran-forum.ir/images/bqwpgqg2uq5e103wbnr.jpg
منبع هم سایت Xboxsence

یشه این Tools رو برای من معنی کنی؟ :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: Tools گرافیکی در اختیار سازنده ها قرار داده؟ :biggrin1:
ابزار های خاص و ویژه که سونی ( و همینطور مایکروسافت یا نینتندو ) طراحی میکنه و برای گرفتن انواع خروجی ها و تبدیل ها و سازگار کردن ساخته هاشون با سخت افزار سونی و بهینه سازی اونها از هر نظر ،در اختیار سازنده ها میزاره.
این ابزار تو ابتدای نسل کامل نبودن و گنگ بودن سخت افزار سونی هم مزید بر علت بود تا رغبت سازنده ها کم باشه ولی طی چند مرحله با کار هائی که استدیو های اختصاصی سونی انجام دادن ابزار لازم آماده و در اختیار بقیه گزاشته شد.
کمی جستجو کنید میتونید لیست اون ابزار و روند توسعه شون رو تو اینترنت پیدا کنید. فکر کنم بعد از شروع نسل یکبار 2008 و یکبار هم اخیرا این نرمافزار ها برزو رسانی شدن و ارتقاء پیدا کردن.:)
البته من دلیل اون 4 تا شکلکِ خنده تو پستِ شما رو نگرفتم.

• Like
Reactions: MEHRDAD.F
نوشته شده توسط HamidoOs
می‌خوان هک کنن، می‌خوان نکنن، چیزی که واسه من سواله اینه که آیا این قضیه باعث می‌شه 4 تا بازی اریجینال توی بازار پیدا بشه؟!
الانم هست (تک و توک). از طرف CoD 4 طلب میکنی بعد Black Ops میزاره روی جلوت :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or