با چه درجه ی سختی بازی می کنید؟؟؟

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

با چه درجه ی سختی بازی می کنید؟؟؟

• easy

رای‌ها: 15 16.5%
  • normal

رای‌ها: 43 47.3%
  • hard

رای‌ها: 20 22.0%
  • very hard

رای‌ها: 13 14.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    91
من واسه خودم بهم بر میخوره easy بازی کنم :cheesygri

حداقل باید با نرمال شروع کنم !
خوشم بیاد تا آخرین درجه سختی تمومش میکنم .:cool:

فقط هارد :biggrin1:حال میده :biggrin1:اونم برای دفعه ی اول :biggrin1: !
چون به نظر من اگه Easy بازی کنی بعدش هارد اصلا مزه نداره :biggrin1: همون دفعه ی اول و گیر کردن های چند ساعته حال میده :biggrin1::biggrin1:!!!!

بازی در ابتدا با نرمال شروع میکنم کمی از بازی که گذشت (حدود 1 ساعت) اگه فاز داد دوباره از ابتدا با هارد شروع میکنم البته یک سری بازی هم مثل RE4 ابتدا باید نرمال رو برید تا هارد اون باز بشه که در کل نرمال و next هارد هست (یادم نمیاد بازیی رو روی درجه Easy کرده باشم چون واقعا بازی لوس و آماتور گونه میشه)

معمولا hard و normal
اما چون uncharted رو خیلی دوست دارم شماره 3 رو وقتی داداشم تموم کرد و کراشینگ(انگیلیسی شو بلد نیستم:d)رو باز کرد من رو کراشینگ رفتم.

معمولان نرمال، بعضی‌ از بازیهارو تا سخت‌ترین درجه هم بازی می‌کنم. مثلا رزیدنت اویل ۵ رو روی سخت‌ترین درجه رفتم تا اشیومنت یک قلب پولادین رو بگیرم:d

من همیشه اول easy بازی میکنم...گیم پلیش برام مهم نیست چه قدر آسون باشه ولی ترجیح میدم معماهای بازی رو اول رو درجه سختی easy برم و باهاشون آشنا بشم و فوت و فنشون دستم بیاد بعد اگه بازی ارزش دوباره بازی کردن داشت رو بقیه درجه سختی ها هم میرم(اگه ارزششو نداشت همون easy از سرشم زیاده):-":d
پ.ن:خداییش کی از درجه سختی easy خوشش نمیاد...؟آدم به خودش افتخار میکنه وقتی انقدر سریع بازی رو تموم میکنه:d:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or