mgs3
کاربر سایت
دوسته عزیز نمی خواهم کل بندازم یعنی حالشو ندارم و بعدشم نمی خواهم بی احترامی کنم به کسی و در ضمن نمی خواهم جو تایپیک رو بزنم به هم فقط می خواهم با شما بگم که لطفا ادعا نکنین چون اینجا جای ادعا و کل انداختن نیست در ضمن من اگه می گم از اسپلینتر نفرت دارم این نظر شخصی خودم هست و فقط واسه رقابتش با متال هست شما اگه واقعا عشق اسپلینتر هستین باید بیخیال اسنیک و متال شین چون این 2 تا بازی رقابت سختی باهام مثل فیفا و الون یا نمی دونم استقلال و پرسپولیس در اخر بگم که بهتون بر نخوره اما شما عشق متال یا اسپلینتر نیستین شما فقط بازی می کنین و کاری ندارین با شخصیت بازی فقط جذابیت بازی واستون مهمه در هر صورت جریان اسپلیتر و متال مثل استقلال و پرسپولیس هست که همه طرفداراشون اگه مثلا استقلال رو دوست داشته باشن از پرسپولیس بیزارن و یا نفرت دارن چون یه رقابت سخت بینشون هست در هر صورت فکر کنم منظورمو باید گرفته باشی در ضمن تو این سایت همه منو می شناسن اگه همچین پست هایی هم می زنم فقط واسه خنده هست نه اینکه به کسی توهین کنم حالا شما که جنبه توهین و منفی رو انگار دیدین من پست کم می دم و سعی می کنم یا جنبه شوخی داشته باشه یا واقعا پستم واسه اون تایپیک مفید باشه هیچ قتم قصد توهین به کسی رو نداشتم در هر صورت اول فکر کنین بعد برداشت کنین