با پد لمسی DualShock 4 در Killzone: Shadow Fall ربات OWL را کنترل کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
killzone-shadow-fall-owl-drone.png

وبلاگ Killzone: Shadow Fall به تازگی توسط برخی اطلاعات پیرامون ربات (drone) تهاجمی OWL آپدیت شده است.
با توجه به اطلاعات منتشر شده توسط Guerrilla Games این ربات پرنده مسلح توسط Shadow Marshals قابل استفاده خواهد بود.این دستگاه قابلیت هایی را به میدان نبرد اضافه خواهد کرد و به لباس Marshal خود خواهد چسبید تا فرامین را دریافت کنید.در صورت آسیب دیدن این روبات بر میگردد و پس از بازیابی سلامتی منتظر دستور بعدی شما می شود.از طریق پد لمسی کنترلر DualShock 4 قابلیت های حمله ، استفاده از Zipline ، بی حس کردن دشمنان (Stun) و سپر قابل دسترسی خواهد بود.
با توجه به سازندگان ، Attack Mode اجازه خواهد داد ربات به جلو پیش برود و هر دشمنی در فاصله خود را نابود کند همچنین می شود به او دستور داد که فقط به یک دشمن خاص حمله کند.با قابلیت Zipline ربات شما یک نوار زیپ از نقطه ای به نقطه دیگر ایجاد می کند که به Marshal اجازه می دهد سریعا بین دو نقطه جابجا شود ، در Stun Mode ربات شما انرژی خود را جمع کرده و پس از آزادسازی آن تمامی دشمنان اطرافش گیج و گنگ خواهد شد و در آخر به وسیله Shield Mode نیز می توانید یک سپر انرژی برای خود ایجاد کنید که از برخورد گلوله با شما جلوگیری خواهد کرد
Killzone: Shadow Fall امسال و به صورت انحصاری همراه عرضه PS4 منتشر خواهد شد.

Gamingbolt

اصلا این دو نباید مقایسه بشن smart glass چیزی نیست که همه روش مانور بدن اما این به صورت پیش فرض روی کنسول هست
اینا بستگی به سازنده ی خود بازی داره. ممکنه یه سازنده این امکانات رو هم برای 2 تا کنسول بزاره ولی چون تاچ پد به کنترلر وصل هستش امکان استفاده از تاچ پد بیشتره ولی در کل امکانات smart glass خیلی بیشتر از تاچ پد هستش و با سایز بزرگ تبلت و گوشی ها لذت بیشتری هم از بازی کردن به آدم میده.

بهنام عزیز و ای تمام دوستانی که سر دسته و کنترلر و اینجور چیزا هی حرص میخورید یک بار این مقاله رو بخونید ببینید کنترلر رو کی ه این حالت ها رسونده

نقش نينتندو در ايجاد استاندارهاي كنترلرهاي كنسولهاي خانگي
واقعا از ديدگاه كنترولر همه بايد جلوي نينتندو سر تعظيم فرود بيارن اين نظر شخصي نيست يه فكت غير قابل انكاره

- - -ویرایش - - -

اینا بستگی به سازنده ی خود بازی داره. ممکنه یه سازنده این امکانات رو هم برای 2 تا کنسول بزاره ولی چون تاچ پد به کنترلر وصل هستش امکان استفاده از تاچ پد بیشتره ولی در کل امکانات smart glass خیلی بیشتر از تاچ پد هستش و با سایز بزرگ تبلت و گوشی ها لذت بیشتری هم از بازی کردن به آدم میده.
چیزی که تو کنفرانس سونی دیدم با توی wd با تبلت یک سری کار ها می شد انجام داد
بعد هم ویتا هم هست
معلومه اگه سونی می خواست یک چیزی مثل smart glass به صورت پیش فرض بذار می رفت دسته wii u رو می ذاشت که می گید امکاناتش بیشتره

بهنام عزیز و ای تمام دوستانی که سر دسته و کنترلر و اینجور چیزا هی حرص میخورید یک بار این مقاله رو بخونید ببینید کنترلر رو کی ه این حالت ها رسونده

نقش نينتندو در ايجاد استاندارهاي كنترلرهاي كنسولهاي خانگي

در این مورد،طبق این مطلب حرفت حساب جواب نداره:دی

ولی من بازم میگم وی بچه بازیه:دی

البته من همچنان با امیر هستم:دی

من این رو میگم که سونی مووش تکمیل شده کنترلر ویی هست
ویتاش یه چی شبیه به ویی یو هست
نو آوری نیتندو ستودنی هست اما !!
سونی هم خودش نو آوری داره هم تکیمل میکنه مال نیتندو رو اگه این دو شرکت با هم بودن هیچ قدرتی دیگه داخل بازار نبود
اما در کل حالا سونی بهتر از همه هست با توجه به همه چی داشتنش !!
سیکسا سیکس هم داخل این نسل بیشتر استفاده میشه داخل تایپ کردن دیدم انگار از همین سیکسا سیکس استفاده میشد !!و داخل بازی پلی روم هم دیدم استفاده میشد !!
تاچ پد هم استفاده میشه چون سیکسا سیکس نمیشه داخل هر بازی استفاده کرد ! ولی تاچ پد خیلی میشه ازش استفاده کرد با توجه به اینکه دقتش بالا هست!!

اسمارت گلس و دسته رو با هم نمیتونی بگیری دستت ولی با دسته ps4 جفتش رو با هم استفاده میکنی

عمو جان من نمیگم wii میگم Wiiu

یعنی حتما باید تو بازی قتل عام باشه کنسول هارد کور بشه
یعنی اساسین 4 واچ داگز و اسپیلنتر سل و یتمن همگی بچه بازی هستن
بی خیال خوش باش با ps4 چون منم در کنار wiiu به خاطر knack خواهم خرید

- - -ویرایش - - -

عمو جان من نمیگم wii میگم Wiiu

یعنی حتما باید تو بازی قتل عام باشه کنسول هارد کور بشه
یعنی اساسین 4 واچ داگز و اسپیلنتر سل و یتمن همگی بچه بازی هستن
بی خیال خوش باش با ps4 چون منم در کنار wiiu به خاطر knack خواهم خرید

از کجا میشه Smart Glass خرید بگیریم دستمون،آدرس بده بخریم.:|
هیچی دسته خلبانی آتاری نمیشه،سونی و مایکرو برن بوق بزنن.
چی چیو بخریم؟
اسمارت گلس یه اپلیکیشن که بین ایکس وان/360 و تبلت اسمارت فونو.... ارتباط برقرار میکنه ..."اگه تبلتت رو ساپورت کنه روش نصب میشه تبلتت میشه اسمارت گلس" چه طوری میخوای تبلت و دسته رو با هم بگیری دستت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.istartedsomething.com/wp-content/uploads/2012/11/smartglass3.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or