با پد لمسی DualShock 4 در Killzone: Shadow Fall ربات OWL را کنترل کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
killzone-shadow-fall-owl-drone.png

وبلاگ Killzone: Shadow Fall به تازگی توسط برخی اطلاعات پیرامون ربات (drone) تهاجمی OWL آپدیت شده است.
با توجه به اطلاعات منتشر شده توسط Guerrilla Games این ربات پرنده مسلح توسط Shadow Marshals قابل استفاده خواهد بود.این دستگاه قابلیت هایی را به میدان نبرد اضافه خواهد کرد و به لباس Marshal خود خواهد چسبید تا فرامین را دریافت کنید.در صورت آسیب دیدن این روبات بر میگردد و پس از بازیابی سلامتی منتظر دستور بعدی شما می شود.از طریق پد لمسی کنترلر DualShock 4 قابلیت های حمله ، استفاده از Zipline ، بی حس کردن دشمنان (Stun) و سپر قابل دسترسی خواهد بود.
با توجه به سازندگان ، Attack Mode اجازه خواهد داد ربات به جلو پیش برود و هر دشمنی در فاصله خود را نابود کند همچنین می شود به او دستور داد که فقط به یک دشمن خاص حمله کند.با قابلیت Zipline ربات شما یک نوار زیپ از نقطه ای به نقطه دیگر ایجاد می کند که به Marshal اجازه می دهد سریعا بین دو نقطه جابجا شود ، در Stun Mode ربات شما انرژی خود را جمع کرده و پس از آزادسازی آن تمامی دشمنان اطرافش گیج و گنگ خواهد شد و در آخر به وسیله Shield Mode نیز می توانید یک سپر انرژی برای خود ایجاد کنید که از برخورد گلوله با شما جلوگیری خواهد کرد
Killzone: Shadow Fall امسال و به صورت انحصاری همراه عرضه PS4 منتشر خواهد شد.

Gamingbolt

تاچ میخواین برید آی پد بگیرین .تمام تاچ .

انقلاب کنترلر ها همیشه ماله ایکس باکس بوده و خواهد بود . راحتی و بی نقص بودنش که آدم حس نمیکنه دسته به دست گرفته.

sixaxis که اصلا استفاده نشد که داری میگی خوب بود چیزی هم که استفاده نشه میشه بی مصرف ،هنوز کنسول نیومده چطوری نتیجه گرفتی خیلی عالیه و استفاده داره :d بذار بیاد اول. منم فن هیچکدوم نیستم ولی نظرم به ایشان (مایکرو) نزدیک تر است :>

یعنی تو هیوی رین من داشتم چیرو تکون میدادم که استفاده نشده؟/:)
تو جی تی آی با چی موتور سواری میکردم که استفاده نشد؟/:)
تو flower با چی حرکت میکرد که استفاده نداشت؟/:)
تو بسیاری از بازی ها دوربین و با چی حرکت میدادم؟/:)
استفاده نشد؟:))=))
شما کلا پس مث اینه دیکشنریتون فرق میکنه،نه استفاده رو ستفاده میدونید،نه نوآوری رو نو آوری میدونید:|

عزیزم اگه به اومدن پس ما نباید هیچ نظری بدیم دیگه:دی
الان برو نت بگرد میبینی چه امکاناتی داره:)
یکیشم همین الان داری میبینی اولین پست:)

- - -ویرایش - - -

تاچ میخواین برید آی پد بگیرین .تمام تاچ .

انقلاب کنترلر ها همیشه ماله ایکس باکس بوده و خواهد بود . راحتی و بی نقص بودنش که آدم حس نمیکنه دسته به دست گرفته.

شما کلا مث اینه دیدتون با جماعت فرق میکنه:)
اثن من هیچی نگم بهتره:))

پسر پس عجب نواوری بوده تو هزار تا بازی که این نسل اومد تو چهار تاش استفاده شده :)) ته نواوری بوده می شده موتور سواری هم کنی باهاش :d حداقل موو رو مثال میزدی یه چیزی البته اونم کپی از وی بود :>

من با Sixaxis خیلی حال میکردم! ولی نمیدونم چرا حتی انحصاری سازها هم ازش استفاده نکن :| مثلا توی R&C:TOD توی یه سری از مینیگیم ها ازش استفاده میشد و باحال بود! یا توی Heavenly Sword کنترل تیرها خیلی حال میداد>:) ولی بقیه ی بازی ها...یا کلا نبود! یا خیلی چیزای کم!
ولی من به شدت از Sanzaru تشکر مینمایم که توی SLY4 از این قابلیت استفاده کرده:bighug:

نسل بعد هم احتمالا این تاچ پد توی 4تا بازی استفاده میشه و بعدش انگار نه انگار چنین چیزی وجود داره! :|

پسر پس عجب نواوری بوده تو هزار تا بازی که این نسل اومد تو چهار تاش استفاده شده :)) ته نواوری بوده می شده موتور سواری هم کنی باهاش :d حداقل موو رو مثال میزدی یه چیزی البته اونم کپی از وی بود :>
عزیزم مثال زدم واست:دی
میخوای تک تک بازی هارو واست رو کنم؟:دی
اونکه صد در صد،خب ایکس باکس نداشت،داشت؟من بحثم اینه نوآوری بوده،کی دیگه رو دستش استفاده کرد؟کدوم کنسول همچین قابلیتی داشت؟:دی
کپی از موو بود؟/:)هعععییییی:|

یادمه اوایل لانچ PS3 یه عنوان اژدها سواری بنام Lair (اگه یادم نرفته باشه) ریلیز شده بود, تنها عنوانی بود که تقریبا بر پایه تکنولوژی Sixaxis ساخته شده بود.(البته عنوان خیلی متوسطی بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or