با پد لمسی DualShock 4 در Killzone: Shadow Fall ربات OWL را کنترل کنید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
killzone-shadow-fall-owl-drone.png

وبلاگ Killzone: Shadow Fall به تازگی توسط برخی اطلاعات پیرامون ربات (drone) تهاجمی OWL آپدیت شده است.
با توجه به اطلاعات منتشر شده توسط Guerrilla Games این ربات پرنده مسلح توسط Shadow Marshals قابل استفاده خواهد بود.این دستگاه قابلیت هایی را به میدان نبرد اضافه خواهد کرد و به لباس Marshal خود خواهد چسبید تا فرامین را دریافت کنید.در صورت آسیب دیدن این روبات بر میگردد و پس از بازیابی سلامتی منتظر دستور بعدی شما می شود.از طریق پد لمسی کنترلر DualShock 4 قابلیت های حمله ، استفاده از Zipline ، بی حس کردن دشمنان (Stun) و سپر قابل دسترسی خواهد بود.
با توجه به سازندگان ، Attack Mode اجازه خواهد داد ربات به جلو پیش برود و هر دشمنی در فاصله خود را نابود کند همچنین می شود به او دستور داد که فقط به یک دشمن خاص حمله کند.با قابلیت Zipline ربات شما یک نوار زیپ از نقطه ای به نقطه دیگر ایجاد می کند که به Marshal اجازه می دهد سریعا بین دو نقطه جابجا شود ، در Stun Mode ربات شما انرژی خود را جمع کرده و پس از آزادسازی آن تمامی دشمنان اطرافش گیج و گنگ خواهد شد و در آخر به وسیله Shield Mode نیز می توانید یک سپر انرژی برای خود ایجاد کنید که از برخورد گلوله با شما جلوگیری خواهد کرد
Killzone: Shadow Fall امسال و به صورت انحصاری همراه عرضه PS4 منتشر خواهد شد.

Gamingbolt

تا دیروز تاچ روی کنسولی مثل wiiu اخ بود الان شده نو آوری اونم از سمت سونی
واقعا تاریخ چه چیزهایی که رو نمیکنه

درکل خود Wii U به تنهایی یک مشکل هست . که الان تقریبا داره مشکلش حل میشه و به تاریخ می پیونده :d

تا دیروز تاچ روی کنسولی مثل wiiu اخ بود الان شده نو آوری اونم از سمت سونی
واقعا تاریخ چه چیزهایی که رو نمیکنه

حاج مهدی افت داره تاچ رو وی رو با تاچ رو دسته پی اس 3 مقایسه کنی:دی

بابا باور کن این نو آوریه رو دسته تاچ پد هست اونم با اینهمه قابلیت:دی

وی که کلا بچه بازیه:دی

ببین چقد نواوری کم شده که به این 1 اینچ صفحه لمسی باید گفت نواوری بنظرم کاربردی نداره علاوه بر زشت کردن و اشغال فضای گیم پد استفاده دیگه ی نداره :d

حاج مهدی افت داره تاچ رو وی رو با تاچ رو دسته پی اس 3 مقایسه کنی:دی

بابا باور کن این نو آوریه رو دسته تاچ پد هست اونم با اینهمه قابلیت:دی

وی که کلا بچه بازیه:دی
بهت حق میدم کسی که Wiiu رو از نزدیک ندیده باید اینجور بگه
همین سونی ای که میگی نو آوری کرده میدونی تا حالا از روی نینتندو چند تا نو آوری اسکی رفته ؟
اصلا میدونی همین اسم Palystation گرامی شما از محصول نینتندو به نام Play Station اسکی شده و فرقشون فقط یک فاصله هست
و خیلی موارد دیگه از قبیل موشن کنترلر و rumble و ... دیگه
خوبه ادم چشمامو باز کنه

ببین چقد نواوری کم شده که به این 1 اینچ صفحه لمسی باید گفت نواوری بنظرم کاربردی نداره علاوه بر زشت کردن و اشغال فضای گیم پد استفاده دیگه ی نداره :d

بیخیال بابا:دی دیگه نوآوری چی باشه؟نسل پیش اون دسته سونی sixaxis بود که نو آوری بود،تو این نسل علاوه بر اون تازه یه تاچ پد هم هست که خیلی عالیه:دی خیلیم استفاده داره،اثنم زشت نیست والا،دیگه من نمیدونم شما نوآوری رو چی میگین؟:دی

پ.ن:خب شما مشخص کن فن چی هستی مام بغهمیم چجوری جواب بدیم،الان من نمیدونم شما بی طرفی یا فن ایکی:دی

- - -ویرایش - - -

بهت حق میدم کسی که Wiiu رو از نزدیک ندیده باید اینجور بگه
همین سونی ای که میگی نو آوری کرده میدونی تا حالا از روی نینتندو چند تا نو آوری اسکی رفته ؟
اصلا میدونی همین اسم Palystation گرامی شما از محصول نینتندو به نام Play Station اسکی شده و فرقشون فقط یک فاصله هست
و خیلی موارد دیگه از قبیل موشن کنترلر و rumble و ... دیگه
خوبه ادم چشمامو باز کنه
اون قسمت بولد شده:بنده خدا سونی رو پیجوندن اونم از حرص رفت بهترین کنسول دنیا رو ساخت:دی

ببخشید دیسک رو واسه اولین بار کی قاطی بازی ها کرد؟بعدش کی اسکی رفت؟اثن اولین کنسولی که از سی دی استفاده کرد؟:دی

همون بهتر که ندیدم مهدی جان:) اونایییم که دیدن بخاطر پولی ه پاش دادن طرفدارشن:دی منکه واسه یه ماریو و خوونوادش نمیرم کلی پول بدم،همون ماریو اولی بنظرم باحالتره:دی

همین نینتندو ای که میگی نو آوری کرده میدونی تا حالا از روی سونی چند تا نو آوری اسکی رفته ؟:دی

کمپانی نینتندو کمپانی خوبی هست و با سابقه اما الان به خاطر سیاست های غلتش که مهم ترینش سخت افزار و عدم تبلیغات برای وی یو بوده داره از چرخه ی رقابت کم کم خارج میشه که امید وارم نشه . اما در این شکی نیست که بازی های وی یو زیبا هستند اما فقط برای قشر خاصی از گیمر ها و همینطور بازی پر خرج تو بازی هاش نیست و داره ای پی های قدیمی رو ادامه میده و بیشتر بازی هاش تو یه سبکن .
راستی این جریان پلی استیشن رو نمیدونستم میشه بیشتر توضیح بدین ؟

کمپانی نینتندو کمپانی خوبی هست و با سابقه اما الان به خاطر سیاست های غلتش که مهم ترینش سخت افزار و عدم تبلیغات برای وی یو بوده داره از چرخه ی رقابت کم کم خارج میشه که امید وارم نشه . اما در این شکی نیست که بازی های وی یو زیبا هستند اما فقط برای قشر خاصی از گیمر ها و همینطور بازی پر خرج تو بازی هاش نیست و داره ای پی های قدیمی رو ادامه میده و بیشتر بازی هاش تو یه سبکن .
راستی این جریان پلی استیشن رو نمیدونستم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
والا من قبلا يه تاپيك زدم در موردش كه كلي فحش خوردم و بعدش حتي تهديد به قتل شدم اسم تاپيك بود 5 اشتباه بزرگ و تاريخي نينتندو اگه پيداش كردي متوجه ميشي جريان چيه
خودم پيداش كردم
http://forum.bazicenter.com/thread77771/

والا من قبلا يه تاپيك زدم در موردش كه كلي فحش خوردم و بعدش حتي تهديد به قتل شدم اسم تاپيك بود 5 اشتباه بزرگ و تاريخي نينتندو اگه پيداش كردي متوجه ميشي جريان چيه
تهدید به قتل ؟!! :d
بعید می دونم ! فن های نینتندو مظهر ـه آرامش و خونسردین :d
نمونه اش خود شما :yes:

تهدید به قتل ؟!! :d
بعید می دونم ! فن های نینتندو مظهر ـه آرامش و خونسردین :d
نمونه اش خود شما :yes:

اولا فقط طرفداراي نينتندو نبودن سوني فن ها هم بودن دوما اكثر نينتندو فن ها هينطورن بغير از دو نفر كه قاعدتا من نام نميبرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or