باندل جدید PS3، یاد آور خاطرات خوش PS1

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
whiteplaystation3bundle-380x245.jpg

Sony باندل جدید PS3 با نام "The Classic White PS3" (باندل کلاسیک سفید PS3) را با قیمت 299.99 دلار معرفی نمود. این باندل با نام کامل "The Classic White PS3 Instant Game Collection Bundle" منتشر خواهد شد و دارای یک هارد 500 گیگابایتی بوده و شامل 1 سال حق عضویت در PlayStation Plus می‌شود. باندل Game Collection نیز شامل بازی های LittleBigPlanet 2 ،inFAMOUS 2 ،Ratchet & Clank: All 4 One ،Uncharted: Golden Abyss ،Gravity Rush, ،WipeOut 2048 و... می‌شود که با خرید این باندل سفید رنگ، می‌توانید با استفاده از حق عضویت خود در PSN، بازی های مذکور را به صورت رایگان دانلود نمایید.
این پک در تاریخ 27 ژانویه 2013 (مصادف با 8 بهمن 1391) منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
ای وای بر من . خیلی زیباست :(( جدا کنتورلرش رو دیدم یه حس عجیبی بهم دست داد .

نمیدونم چرا دوستان دارن الکی بزرگنمایی میکنن!! همون کنسول قبلی هست دیگه چیزه تازه ای نداره که از نظر ظاهری هم شبیه اونه....حالا واسه چی این همه دست و بال میزنین من نمیدونم!
yahoo_4.gif

همون مدل Super Slim رو هم من اون روز دیدم عین این بود سفید هم بود .

classic edition هست میلاد رنگش عینه PS1 هست مخصوصا دستش که فتوکپی دسته ی PS1 هست . نوستالژیه دیگه !!!

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا دوستان دارن الکی بزرگنمایی میکنن!! همون کنسول قبلی هست دیگه چیزه تازه ای نداره که از نظر ظاهری هم شبیه اونه....حالا واسه چی این همه دست و بال میزنین من نمیدونم! :d

همون مدل Super Slim رو هم من اون روز دیدم عین این بود سفید هم بود .

ياد كنسول افسانه اي افتادم:((
كنسولي كه بدجوري بين ما ايرانيا هم خودش جا افتاد هم اسمش هنوزم كه هنوزه خيليا كنسولو با پلي استيشن ميشناسن:))

به نظر من كه در عين سادگي خيلي جالب به نظر ميرسه و يه جورايي تداعي كننده اون خاطرات خوش PS1 و نسل پنجم بازي ها هستش.
اينم تصويري از اين باندل هستش

large.jpg

نوستالژی اون موقعی بود که طراحیش هم شبیه اون بود:دی
ولی انصافا یادش به خیر منم بچگیا از این ps one داشتم:دی اسپایدر من و پپسی من و سایفون ***** میزدم صفا میکردم بچه های الان سر و تهشون رو با گرافیک بریدن.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or