بازی Riddick

• Thread starter Thread starter B H Z
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ریدیک بهترین بازیه اول شخصی بوده که من بازی کردم.البته من دووم3 بازی نکردم بیشتر از 10 دقیقه و هفلایف2 هم یه ربع!ولی من به شخصه ریدیک رو به فارکرای ترجیح میدم.یکی از بهترین ها و بهترین بازی اول شخص به نظر من.

درسته اين بازي به نظره من جزو ميشه گفت 3 تاي برتر هست.البته ريديك يه سبك خاص به خودش رو داشت كه علت جذابيت اين بازي هم همين بود.ولي در كل بازي فوق العاده محشري بود.

در 10 دقیقه

من کلا 10 دقیقه ریددیسک بازی کردم (توی گیم نت رو یه سیستم نصب بود ) ولی خداییش خیلی حال کردم .حالا دی وی دی بازی هستم پیدا نمیکنم .

نوشته شده توسط Death Knight:
درسته اين بازي به نظره من جزو ميشه گفت 3 تاي برتر هست.البته ريديك يه سبك خاص به خودش رو داشت كه علت جذابيت اين بازي هم همين بود.ولي در كل بازي فوق العاده محشري بود.
دقیقا همینطور است جزء 3 بازی برتر می باشه اول دووم3 بعد هافلایف بعد ریدیک
البته باید منتظر Quaqk 4 باید باشید که غوغا خواهد کرد

نوشته شده توسط خودم:
من کلا 10 دقیقه ریددیسک بازی کردم (توی گیم نت رو یه سیستم نصب بود ) ولی خداییش خیلی حال کردم .حالا دی وی دی بازی هستم پیدا نمیکنم .
بلاخره گیرش آوردم

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
این بازی عالی و از Half Life2 و Doom خیلی بهتر
:cry: :cry: :cry: :cry: .....
نشد دیگه.این حرفو بزنی من گریه میکنما.
دوم 3
وای
وای
زندگی بود.
یهو 20 متر از جا میپریدی.من به این میگم هیجان.زندگی.
خوش باشین.
هر کی برا خودش سلیقه ای داره.با احترام به نظر دوست عزیزم.
برا خنده گفتم.
خوش باشین.

به نظر من که بازیه خیلی خیلی عالی بود . در نوع خودش بی نظبر بود . میتونم با دووم در یه سطح قرارش بدم . گرچه خودم ریدیک رو بیشتر از دووم دوست دارم .

نوشته شده توسط Sayeh:
به نظر من که بازیه خیلی خیلی عالی بود . در نوع خودش بی نظبر بود . میتونم با دووم در یه سطح قرارش بدم . گرچه خودم ریدیک رو بیشتر از دووم دوست دارم .
به نظر من اگه فاکتور گرافیک را کنار بزاریم دووم 3 اصلا به پای ریدیک هم نمیرسید :twisted:

نوشته شده توسط farzadlion:
به نظر من اگه فاکتور گرافیک را کنار بزاریم دووم 3 اصلا به پای ریدیک هم نمیرسید :twisted:
دقيقا همين طور هست.منم با فرزاد موافقم.
من خودم اين سه بازي FarCry , Half-Life2 , Riddick رو در يه سطح ميدونم.هر كدوم از اين بازي ها يه زيبايي هاي مخصوص به خود رو داشتند.به نظره من دووم 3 از اينها پايينتر بود.
ولي اين نسخه ي expansion براي HL2 فكر ميكنم خيلي عالي باشه.گرافيكش كه خيلي رفته بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or