بازی Mortal Kombat X رسما معرفی شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

دقایقی پیش آقای Ed Boon رسما بازی Mortal Kombat X را معرفی نمود. اولین تریلری که از بازی منتشر شده است مبارزه زیبای Scorpin و Subzero است که بسیار عالی می‌باشد.

بازی سال 2015 میاد.
به روز رسانی
- بازی برای پلتفرم های PC/PS3/PS4/X360/X1 در حال ساخته و سال 2015 عرضه میشه.
- تریلری که دیدید CGI بود
- از گیم پلی بازی در E3 رونمایی میشه.
- بازی با تمرکز بر روی تکنولوژی های نسل بعدی ساخته شده.
- قراره MKX تحولی توی سری به حساب بیاد و تیم سازنده میخواد با این عنوان کل سبک Fighting رو متحول کنه/به جلو حرکت بده.
- بازی از یک انجین گرافیکی جدید استفاده میکنه.
- New Mode, New Characters
- MKX قراره خشنترین نسخه در سری Mortal Kombat باشه.
- اسکورپین و ساب زیرو در بخش داستانی بازی وجود دارند. همچنین شخصیت های جدیدی (در هر دو جبهه خوب و بد) در بخش داستانی بازی وجود خواهند داشت.

برای دانلود تریلر رسمی بازی کلیک کنید

آخرین ویرایش:
تریلرش که افتضاح بود :| نمیدونم کسایی که از شکستن اسکلت رو ریختن دل و روده به بیرون و کنده شدن کله و کلا این صحنه های حال به هم زن خوششون میاد فازشون چیه :| :-&

تریلرش که افتضاح بود :| نمیدونم کسایی که از شکستن اسکلت رو ریختن دل و روده به بیرون و کنده شدن کله و کلا این صحنه های حال به هم زن خوششون میاد فازشون چیه :| :-&

Mortal Kombat اه دیگه :-??
Angry Birds که نیست شاد و شنگول باشه ، Mortal اینا رو نداشته باشه که Mortal نیست

Mortal Kombat اه دیگه :-??
Angry Birds که نیست شاد و شنگول باشه ، Mortal اینا رو نداشته باشه که Mortal نیست

اخه احساس میکنم بیش از حد بی معنی بود کله یارو رو بکنه بزنه به درخت بعد یه شمشیر فرو کنه تو کله طرف و قیافه کله ... :-&:-&:-&:-& من نمیدونم الانم چرا حالت تهوع دارم :-& :دی لامصب اعصابم رو خرد کرد :|

اخه احساس میکنم بیش از حد بی معنی بود کله یارو رو بکنه بزنه به درخت بعد یه شمشیر فرو کنه تو کله طرف و قیافه کله ... :-&:-&:-&:-& من نمیدونم الانم چرا حالت تهوع دارم :-& :دی لامصب اعصابم رو خرد کرد :|

شما با این روحیه لطیفت بهتره سوپر ماریو یا tekken بازی کنی که خونش عین آبرنگه :d :|

شما با این روحیه لطیفت بهتره سوپر ماریو یا tekken بازی کنی که خونش عین آبرنگه :d :|

:)) :))
اخه میدونی تو مروتال های قبلی با این گرافیک این شدت ندیده بودم :دی دیگه گرافیک تا این حد اونم عین واقعیت باشه وحشت میکنم =)) سوپر ماریو خوبه :دی

کی گفته انجین بازی UE3 هست؟ |: اشتباه به درزتون رسوندن!! Mortal Kombat X - Wikipedia, the free encyclopedia نوشته UE4! بعد هم اونایی که میگن چرا همش Sub-Zero از Scorpion میخوره انگار نه انگار که Mortal داستانی داره واسه خودش!! خوب Scorpion یکی از Sub-zero هارو میکشه |: ولی تریلرش خوف بید (;

تریلر عالی بود.شما اگه دلش رو نداری بازی نکن Angry Birds هست.من تازه دل دیدن این چیزا از نزدیک رو هم دارم چه برسه به توی بازی:d

گوگولی مگولی جان ،:bighug: خیلی هم حال میده و اکثر طرفدارا لذت میبرند! مخصوصا اگه تو بخش آنلاین باشه روحیه حریف با زدن فتالیتی و استفاده از x ray میریزه بهم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or