چند روز میدیدم این پست صفحه اوله و کنجکاو بودم قضیه چیه که اومدم دیدم طبق معمول بحث VS شده
حوصله خواندن پست های قبلی ندارم و صرفا پست های همین صفحه رو خوندم ولی،
اگه بحث Letterbox که خود سونی تو نسل 7 بازی Beyond Two Souls منتشر کرد که دقیقا همین جزییات داشت، گرافیک خیلی خوب ، داستان کوتاه و Letterbox
نسل 8 دوباره The Order 1886 منتشر کرد که دوباره گرافیک خیلی خوب، داستان کوتاه و البته Letterbox
تکنیک مه خیلی رایج تو دنیای گیمینگه و امثال این تکنیک ها که پردازش رو کمتر میکنن زیاده و گناه کبیره نیست استفاده ازشون
نمونه اش God of War 2018 که دقیقا از همین تکنیک مه استفاده میکرد
این هم بگو که ولورین گرافیک انیمیشنی داره برخلاف Hellblade II که گرافیک ریلستیک داره
مقایسه Insomniac Games که یکی از پرفکت ترین استودیو هاست با Ninja Theory اشتباهه
لطفاً برای Vs کردن هرچیزی دیگه منطق رو زیر سوال نبرید
چرا بدتون میاد یک عده با یک بازی حال کنند و هایپ باشن. سریع میاید میزنید تو سر بازی حالا فرقی نمیکنه بازی Xbox باشه یا PS یا حتی بازیهای Ubisoft که تا معرفی میشن یک عده میان میزنن تو سره بازی، یه کم شل کنید و نسبت به هرچیزی سریع جبهه نگیرید
VS چیه ؟ منطق ؟
بزرگوار من در مورد Hellblade 2 و گرافیک اش بحث می کنم بعد شما بازی های 10 سال پیش مثال می زنی
Beyond و ORDER چه ارتباطی به Hellblade داره ؟ منطق ؟
Beyond Two Souls روی سخت افزار 2005 اجرا شده بود / CPU فاجعه PS4 توان 60 فریم نداشت
تکنیک مه خیلی رایج تو دنیای گیمینگه ؟ گیم پلی Hellblade 2 دیدی ؟ کدوم بازی مبازارات تک به تک با draw distance دو متری داره ؟
ولورین گرافیک انیمیشنی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بزرگوار حداقل تو گوگل سرچ کن و تریلر marvel wolverine تماشا کن
مقایسه Insomniac Games که یکی از پرفکت ترین استودیو هاست با Ninja Theory اشتباهه
من مقایسه کردم ؟ واقعا ندیدی کی مقایسه کرد ؟ من جواب کدوم پست دادم ؟
عنوان تاپیک چیه ؟
بازی Hellblade 2 بصورت ۳۰ فریم بر روی کنسول های Xbox Series X/S اجرا میشود.
بعد بحث در مورد فریم ریت و گرافیک Hellblade منطقی نیست
VS
Hellblade 2 پنج سال پیش معرفی شده
بعد یکماه قبل از عرضه مشخص می شه که بازی 30 فریم
یکماه قبل از عرضه مشخص می شه کامبت بازی یک به یک
یکماه قبل از عرضه مشخص که letterbox نصف صفحه رو گرفته
نکته مسخره چیه ؟ خود مایکروسافت این اطلاعات منتشر نکرده
به خاطر تبلیغات قبل از عرضه مجبور شده بازی در اختیار رسانه ها قرار بده
اگه فشار رسانه ها نبود فیل اسپنسر می گفت من خودم صبح جمعه فهمیدم Hellblade 2 سی فریم اجرا می شه