بازی ARMA II توسط شرکت آلمانی Bohemia Interactive ساخته شده که یک بازی با شبیه سازی جنگ باسبک Modern first person shooter که به تازگی نسخه pc در اینترنت قرار گرفته این جور که از شواهد پیداست بازی بطور کامل با زبان انگلیسی عرضه نشده البته منوها و زیرنویس ها انگلیسی هستند بازی دارای گرافیک بسیار بالایی هست که به گفته تیم سازنده موتور این بازی واقعی ترین محیط های نبرد را دنیا می تونه خلق کنه با آلمانی بودن تیم سازنده می تونیم مطمئن باشیم که با یک بازی با گرافیک بسیاربالا سروکار داریم.بازی محیط بسیار وسیعی دارد که تعداد حالت های بسیار زیادی برای بخش یکنفره و چند نفره داره
Building on 10 years of constant engine development, ArmA 2 boasts the most realistic combat environment in the world. It models real world ballistics & round deflection, materials penetration, features a realtime day/night cycle and dynamic wind, weather and environmental effects. The simulation of a combat environment is so effective, the engine forms the basis for training simulators used by real armies the world over.
در ARMA II حدود 73 اسلحه مدرن و 167 وسیله جنگی برای دریا زمین و هوا وجود داره.
این بازی را من خودم تست کردم گرافیک بسیار بالایی داره با گیم پلی کمی متفاوت در این سبک آموزش بازی بسیار وقت گیره و تعداد کلید های کنترل بسیار زیاده و برای کسی که مثلا cod بازی می کنه خیلی سخته تا وقت بگذارد واین همه آموزش را یاد بگیره
سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی (البته به زبان آلمانی)
[LTR]این بازی را من خودم تست کردم گرافیک بسیار بالایی داره با گیم پلی کمی متفاوت در این سبک آموزش بازی بسیار وقت گیره و تعداد کلید های کنترل بسیار زیاده و برای کسی که مثلا cod بازی می کنه خیلی سخته تا وقت بگذارد واین همه آموزش را یاد بگیره
سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی (البته به زبان آلمانی)
Mindestanforderungen:
Dual Core CPU (Intel Pentium 4 3.0 GHz, Intel Core 2.0 GHz, AMD Athlon 3200+ oder schneller(
1 GB RAM
GPU (Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon 1800 oder schneller) mit Shader Model 3 und 256 MB VRAM
Windows XP
DVD (Dual Layer kompatibel)
10 GB freier Festplattenspeicher
Empfohlen:
Quad Core CPU oder Dual Core CPU (Intel Core 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ oder schneller)
2 GB RAM
Schnelle GPU (Nvidia Geforce 8800GT or ATI Radeon 4850 oder schneller) mit Shader Model 3 und 512 oder mehr MB VRAM
Windows XP oder Windows Vista
DVD (Dual Layer kompatibel)
10 GB freier Festplattenspeicher
[/LTR]
من پیشنهاد می کنم که دموی بازی را حتما ببینید
دانلود دموی این بازی با کیفیت 720p
اینجا

آخرین ویرایش: