بازی ARMA II

• Thread starter Thread starter yeki
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی ARMA II توسط شرکت آلمانی Bohemia Interactive ساخته شده که یک بازی با شبیه سازی جنگ باسبک Modern first person shooter که به تازگی نسخه pc در اینترنت قرار گرفته این جور که از شواهد پیداست بازی بطور کامل با زبان انگلیسی عرضه نشده البته منوها و زیرنویس ها انگلیسی هستند بازی دارای گرافیک بسیار بالایی هست که به گفته تیم سازنده موتور این بازی واقعی ترین محیط های نبرد را دنیا می تونه خلق کنه با آلمانی بودن تیم سازنده می تونیم مطمئن باشیم که با یک بازی با گرافیک بسیاربالا سروکار داریم.بازی محیط بسیار وسیعی دارد که تعداد حالت های بسیار زیادی برای بخش یکنفره و چند نفره داره

Building on 10 years of constant engine development, ArmA 2 boasts the most realistic combat environment in the world. It models real world ballistics & round deflection, materials penetration, features a realtime day/night cycle and dynamic wind, weather and environmental effects. The simulation of a combat environment is so effective, the engine forms the basis for training simulators used by real armies the world over.
در ARMA II حدود 73 اسلحه مدرن و 167 وسیله جنگی برای دریا زمین و هوا وجود داره.
این بازی را من خودم تست کردم گرافیک بسیار بالایی داره با گیم پلی کمی متفاوت در این سبک آموزش بازی بسیار وقت گیره و تعداد کلید های کنترل بسیار زیاده و برای کسی که مثلا cod بازی می کنه خیلی سخته تا وقت بگذارد واین همه آموزش را یاد بگیره
سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی (البته به زبان آلمانی)
[LTR]
Mindestanforderungen:
Dual Core CPU (Intel Pentium 4 3.0 GHz, Intel Core 2.0 GHz, AMD Athlon 3200+ oder schneller(
1 GB RAM
GPU (Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon 1800 oder schneller) mit Shader Model 3 und 256 MB VRAM
Windows XP
DVD (Dual Layer kompatibel)
10 GB freier Festplattenspeicher

Empfohlen:
Quad Core CPU oder Dual Core CPU (Intel Core 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ oder schneller)
2 GB RAM
Schnelle GPU (Nvidia Geforce 8800GT or ATI Radeon 4850 oder schneller) mit Shader Model 3 und 512 oder mehr MB VRAM
Windows XP oder Windows Vista
DVD (Dual Layer kompatibel)
10 GB freier Festplattenspeicher
[/LTR]
من پیشنهاد می کنم که دموی بازی را حتما ببینید
دانلود دموی این بازی با کیفیت 720p
اینجا

آخرین ویرایش:
بازی برایه من که خیلی جذابه ، من خیلی خوشم اومد.
به قول این دوستمون خیلیا بدون اینکه به سبک این بازی علاقه‏ای داشته باشن و یا حتی یه مرحله رو بگذرونن میان میگن این بازی به درد نمیخوره. البته قصد جسارت به کسی رو ندارم به هر حال هرکس یه سلیقه‏ای داره ولی لازم نیست یه بازی رو اینجوری بکوبیم.
البته اینم بگم patch 1.2 براش واجبه . البته هنوزم باگ داره. احتمالآ با Patch های بعدی حل میشه.
حالا از دوستانی که دارن بازی رو انجام میدن یه سوالی دارم.
من تویه مرحله Manhattan وقتی به قرارگاه بالای تپه میرم تا به Shaftoe گزارش بدم با جنازش روبرو میشم که خونین رویه زمین افتاده ، ولی هیچ دیالوگی رد و بدل نمیشه و و کسی هم از افراد قرارگاه در مورد این مسئله هیچ حرفی نمیزنه.ماموریت گزارش دادن به Shaftoe تمام شده تلقی میشه ولی از اونجایی که برایه ادامه بازی اون باید دستور بده و یا راهنمایی کنه که چه کاری باید انجام داد ولی دیگه معلوم نیست که باید چیکار کرد. این مسئله به نظر شبیه یه باگ میرسه.
حالا از دوستان کسی اینجا رو رد کرده؟ برایه شما هم همینجوری بوده؟
اینم سایتی برایه اموزش تاکتیکها تا بتونید لذت بیشتری از بازی ببرید.
http://ttp2.dslyecxi.com

به قول این دوستمون خیلیا بدون اینکه به سبک این بازی علاقه‏ای داشته باشن و یا حتی یه مرحله رو بگذرونن میان میگن این بازی به درد نمیخوره. البته قصد جسارت به کسی رو ندارم به هر حال هرکس یه سلیقه‏ای داره ولی لازم نیست یه بازی رو اینجوری بکوبیم.
البته اینم بگم patch 1.2 براش واجبه . البته هنوزم باگ داره. احتمالآ با Patch های بعدی حل میشه.
من تویه مرحله Manhattan وقتی به قرارگاه بالای تپه میرم تا به Shaftoe گزارش بدم با جنازش روبرو میشم که خونین رویه زمین افتاده ، ولی هیچ دیالوگی رد و بدل نمیشه و و کسی هم از افراد قرارگاه در مورد این مسئله هیچ حرفی نمیزنه.ماموریت گزارش دادن به Shaftoe تمام شده تلقی میشه ولی از اونجایی که برایه ادامه بازی اون باید دستور بده و یا راهنمایی کنه که چه کاری باید انجام داد ولی دیگه معلوم نیست که باید چیکار کرد. این مسئله به نظر شبیه یه باگ میرسه.

مرسی از لینک تاکتیکها که گذاشتی. من هنوز مرحله دوچرخه سواری هستم. ولی دو راه به نظرم بیشتر وجود نداره ، یا اینکه یه مدت صبر کنی ببینی مرحله رد میشه یا نه . یا توی بازی دکمه m رو بزنی تا نقشه بیاد بعد از منوی چپ گزینه task که دومی از سمت بالا است رو انتخاب کنی و ببینی ماموریت بعدی چیه . البته من چون بازیم آلمانی بود مجبور شدم پچ انگلیسی بریزم .شما یه نگاه بنداز احتمالا اونجا بهت میگه چکلر کنی

شدیدا تایید میشه. برای من که انقدر جذاب بود پول دادم اوریجینالشو خریدم. منتهی یه مشکل داره اونم اینه که خیلی باگوه. حالا شماها نسخه ریتیلر دارید نمیدونم چقدر فرق میکنه با نسخه استیم که من دارم ولی هر از گاهی میپره بیرون از بازی.

شدیدا تایید میشه. برای من که انقدر جذاب بود پول دادم اوریجینالشو خریدم. منتهی یه مشکل داره اونم اینه که خیلی باگوه. حالا شماها نسخه ریتیلر دارید نمیدونم چقدر فرق میکنه با نسخه استیم که من دارم ولی هر از گاهی میپره بیرون از بازی.
اقا سیاوش به نظر من که ارزش خریدشو داره تنها مشکلش همین باگهاشه.البته تا العان که با این نسخه ریتیلر کرکی من اصلآ از بازی بیرون نپریده.البته من نسبت به استیم وسواس دارم.
یعنی فکر میکنم یه جورایی به خودم تلقین میکنم که خوب نیست.:)

مرسی از لینک تاکتیکها که گذاشتی. من هنوز مرحله دوچرخه سواری هستم. ولی دو راه به نظرم بیشتر وجود نداره ، یا اینکه یه مدت صبر کنی ببینی مرحله رد میشه یا نه . یا توی بازی دکمه m رو بزنی تا نقشه بیاد بعد از منوی چپ گزینه task که دومی از سمت بالا است رو انتخاب کنی و ببینی ماموریت بعدی چیه . البته من چون بازیم آلمانی بود مجبور شدم پچ انگلیسی بریزم .شما یه نگاه بنداز احتمالا اونجا بهت میگه چکلر کنی
خیلی ممنون ولی دیگه اینقدر هم ناشی نیستم.:)این چیزها که جزء چیزهایه اولیه بازیه .اونم من که وسواس دارم حتمآ به دیالوگها گوش کنم و تمام متنها و مخلفاتش رو بخونم.
نسخه‏ای که من دارم اینگلیسی هست و ستاپ اصلی هم هست.
اون مرحله دوچرخه سواری درست مرحله قبل از اون مرحله Manhattan هست
به هر حال ازت خیلی ممنونم
================
خوب بالاخره مشکل حل شد و همونطور که فکر میکردم یه دونه از اون باگهایه عجیب بود.
بعد از چندین بار که اون مرحله رو restart کرده بودم بازم اون مشکل سر جاش بود ولی در کمال تعجب وقتی داشتم با گرافیک بازی ور میرفتم و اون رو بالا بردم ، رفتم و دوباره مرحله رو شروع کردم بعد دیگه اون مشکل نبود و Shaftoe کاملآ سالم سر جاش نشسته بود ودستورات لازم رو داد.

آخرین ویرایش:
من عاشق این سبکم ولی تنها چیزی که باعث میشه دیوونه بشم باگه ... خیلی از بازی هایی رو که بهشون علاقه داشتم بخاطر باگ پاکشون کردم اینم یکیش بود .... در ضمن من تقریبا 3-4 تا از ماموریت هاشو رفتم در طی این ماموریت ها باگ ها دیوونم میکردن ... دیوانه وار ترین قسمت بازی اینه که در بعضی جاها باید کل گروه در یک نقطه جمع بشن تا بعضی از Objective ها انجام بشه و همین باعث میشه که عملا پیشروی در بعضی جاهای بازی (خصوصا در مرحله ی اول که یارانمان میرن داخل روستا و بعد دیگه بیرون اومدنشون با خداست ) غیر ممکن میشه .... بازی به هیچ عنوان سخت نیست اما کنترل بسیار بد بازی واقعا اعصاب خرد کن است و حتما باید به صورت دستی کنترل بازی رو مطابق خواسته ی خودتون عوض کنید ...
در مورد گرافیک هیچ حرفی نمیزنم چون باید 2-3 تا پچ دیگه بیاد اما فعلا Performence بازی حتی با پچ 1.2 هم کمی ضعیفه ....به نظر نسخه ی اول بازی خیلی کمتر باگ داشت .... اما به نظر میرسه کمی برای عرضه بازی عجله شده !

به من که برنمی خوره چون خودم حتی مرحله اول رو هم نتونستم رد کنم !!
دلیلش هم اینه که باید 50 کیلومتر راه بری تا 1 نفر آدم رو بکشی خوب خسته میشی ! اصلا پشت سر هم نیست اکشنش ! من از این شکل سبک خوشم نمی یاد اما فکر می کنم باگ های زیادی هم داره ....

به من که برنمی خوره چون خودم حتی مرحله اول رو هم نتونستم رد کنم !!
دلیلش هم اینه که باید 50 کیلومتر راه بری تا 1 نفر آدم رو بکشی خوب خسته میشی ! اصلا پشت سر هم نیست اکشنش ! من از این شکل سبک خوشم نمی یاد اما فکر می کنم باگ های زیادی هم داره ....

کلا نسل جوون از انجام کارای سخت خوشش نمیاد. ناراحت نشو.

اقا سیاوش به نظر من که ارزش خریدشو داره تنها مشکلش همین باگهاشه.البته تا العان که با این نسخه ریتیلر کرکی من اصلآ از بازی بیرون نپریده.البته من نسبت به استیم وسواس دارم.
یعنی فکر میکنم یه جورایی به خودم تلقین میکنم که خوب نیست.:)

خو من با ساپورتشون مکاتبه کردم گفت ما تو فروم استیم گفتیم که درایور بتای 190.38 رو نصب کنید مشکل کرشتون حل میشه. منم انجام دادم دیگه کرش نداشتم خوشبختانه. واقعا باعث تعجب بود هم فریم ریت دراپ زیادی داشتم هم باگهای ویژوالی که خوشبختانه نرزول را شکر الان ندارم.

کماکان بسیار بازی حال میده. محیط فوق لعاده بزرگ و بازه من لذت میبرم، واقعا جنگه، اشتباه کنی مردی :دی باید وقت بگذاری و زحمت بکشی مدت ها بود همچین بازی وجود نداشت.

امیدوارم Flashpoint 2 هم به همین خوبی و حتی بهتر و باگ کمتر باشه.

نمره گیم اسپات یه این بازی چند بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
نداده هنوز!
امیدوارم Flashpoint 2 هم به همین خوبی و حتی بهتر و باگ کمتر باشه
fp واقعا با اون چیزی که تو تریلرهاش دیدم میتونه یه عنوان عالی باشه واقعا وقتی شلیک میکرد کاملا حس میکردم تو جنگم :دی

کلا نسل جوون از انجام کارای سخت خوشش نمیاد. ناراحت نشو.

خو من با ساپورتشون مکاتبه کردم گفت ما تو فروم استیم گفتیم که درایور بتای 190.38 رو نصب کنید مشکل کرشتون حل میشه. منم انجام دادم دیگه کرش نداشتم خوشبختانه. واقعا باعث تعجب بود هم فریم ریت دراپ زیادی داشتم هم باگهای ویژوالی که خوشبختانه نرزول را شکر الان ندارم.

کماکان بسیار بازی حال میده. محیط فوق لعاده بزرگ و بازه من لذت میبرم، واقعا جنگه، اشتباه کنی مردی :دی باید وقت بگذاری و زحمت بکشی مدت ها بود همچین بازی وجود نداشت.

امیدوارم Flashpoint 2 هم به همین خوبی و حتی بهتر و باگ کمتر باشه.
ممنون که اطلاع دادی چون من از اومدن 190.38 اطلاع نداشتم .باید دانلودش کنم
در رابطه با Flashpoint2 یه مقدار مولتی پلتفرم بودنش منو نگران میکنه که مبادا برای جلب مشتری عمومی به گیم پلی بازی لطمه بزنن. ولی به هر حال امیدوارم اونم مثل این اون حس خوب رو به ادم بده .

سلام
خوب بالاخره پچ 1.03 هم به حجم 134 MB منتشر شد.
کرکش هم تویه gamecopyworld موجوده.
یه سری از مشکلات اساسی من رو که فعلآ حل کرده.

http://www.arma2.com/support/updates/download/177-arma2patch_1_03.html?lang=en

ARMA 2 PATCH 1.03
-----------------------------------------
Copyright (c) 2009 Bohemia Interactive. All rights reserved.

SYSTEM REQUIREMENTS:
--------------------
- ANY ORIGINAL VERSION OF ARMA 2 from 1.00 to 1.02 other than the Steam version, Steam users should use the auto updating feature instead (their game will not be playable if they apply this patch until they recover it again from Steam)
- DirectX 9 March 2009 is required and should be updated during the patching process automatically as needed or you can update your version of DirectX from www.microsoft.com/windows/directx/

HOW TO INSTALL THE PATCH:
-------------------------
- Run the patch exe to apply the patch setup automatically.
- It will install all content of the patch to the folder with your ArmA 2 installation (default is C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2 or Bohemia Interactive\ArmA2).
- Please note that it is not possible to rollback to a previous version after the installation of this patch, only a full reinstall of the game is possible, if you want to keep your previous version you may want to backup the entire game installation folder before applying this patch.
- It is not recommended to use any savegames created in versions 1.00 or 1.01, if you use a savegame from 1.02 some of the fixes may not apply to that game in progress until the beginning of a new mission.

VERSION 1.03 HIGHLIGHTS
---------------------------------------------------
* Major AI tweaking and balancing (especially AI infantry can hear much less)
* Improved multiplayer and cooperative campaign (saving games, connection issues)
* Numerous fixes and improvements in the Harvest Red campaign

CHANGELOG:
Spoiler:
show spoiler
----------

Engine
------

* New: Functions getPosATL and setPosATL to allow controlling position relative to terrain.
* New: command line option -showScriptErrors introduced to show errors in scripts on-screen
* New: Direct analogue throttle and brake for airplanes now available.
* New: More flexible configuration of Flares in the config (brightness, size)
* New: Mission name (with * indicated unsaved work) displayed in the mission editor
* New: Keyboard shortcuts in the mission editor
* Improved: better handling of gravitation for shots (esp. for grenades)
* Improved: Building destruction
* Improved: Better airplane HUD visibility both night and day
* Optimization: Reduced frame stutter near map borders.
* Hotfix: Players are forced to reconnect after MP Load on server.
* Fixed: no particles effect when hit object with destructNo
* Fixed: grenade could destroy a building just by impact
* Fixed: grenades may explode only on the final impact
* Fixed: when a grenade bounces on a ship deck, the proper particle effects is shown now
* Fixed: missiles should pass through vegetation
* Fixed: Player connected to loaded game was sometimes frozen.
* Fixed: Game crashed when launched on a system with more then 8 CPUs/cores.
* Fixed: Possible crash with laser designator active.
* Fixed: Sometimes crew of a close vehicle was visible through the vehicle.
* Fixed: Infinite looping of commands 'Stop' in radio.
* Fixed: Leaning 'limits' do not work in TrackIR.
* Fixed: Clients were often endlessly stuck in 'Receiving...' window after MP Load.
* Fixed: Rainbow could be visible even with sun below horizon.
* Fixed: 3D Editor - civilian and resistance units did not work correctly
* Fixed: Sea surface was not rendered in NE area out of map.
* Fixed: Terrain surface was sometimes using wrong parallax map.
* Fixed: Grenade could sometimes destroy a building just by impact
* Fixed: Radio messages sometimes echoed
* Fixed: Team switch did not work when player died
* Fixed: Reduced AI detecting slowly moving enemy vehicles by ear.
* Fixed: Prevent killed AI units reporting who killed them.
* Fixed: After respawn in MP, player's tasks, diary content and skills are transferred to the new entity
* Fixed: Leaning 'limits' did not work with TrackIR
* Fixed: MP client frozen in Receiving... screen sometimes
* Fixed: Problems with saving and loading games in cooperative campaign

Missions
---------

* Fixes and improvements in most of the campaign missions (Into the Storm, Harvest Red, Bitter Chill, Manhattan, Badlands, Dogs of War)
* Improved: autosave logic to not save when it was not safe
* Improved: Eye for an Eye in Scenarios

Modules
---------
* Fixed: Warfare fast travel on clients was not using logistic values
* Fixed: Warfare money sending
* Fixed: Warfare HQ multiple reports
* Fixed: First-Aid: Action module caused healing scripts to run twice
* Fixed: Supply drop not ending (wrong vehicle class)
* New: First-Aid modules work with respawn
* New: First-Aid ability to stop healing
* New: Added ability to add Support Requests that do not expire.
* Improved: First-Aid modules more robust and faster
* Improved: Better support for side Resistance in SOM / ACM.

Data
---------

* Fixed: Invisible driver in UAZ (MG and GL)
* Fixed: AI soldiers were able to hear extremely well
* Fixed: various minor problems on buildings
* Fixed: rocks destruction effect changed
* Fixed: penetrability of some vegetation
* Fixed: collision geometry of A_BuildingWIP
* Fixed: react FSM core conversations
* Fixed: cargo animations in LAV25
* Fixed: indicators in Ka52 when using NVG
* Fixed: cargo animations in BTR
* Fixed: Warfare keypoint on Chernarus

اقایون سلام ، من دارم این بازی رو دانلود میکنم ، از این سبک call of duty 4 هم شدیدا بدم میاد !! بزن و برو!!!
در حال حاضر بهترین بازی multiplayer کرایسیس هستش که هرروز دارم بازی می کنم !!
حالا ببینیم این ارما چطوریاست !!!
خدا کنه گرافیکش خوب باشه !! operation flashpoint 2 که مسخره بود !!
راستی پچ جدید هم برای این بازی اومده :
http://fileserver2.eprison.de/ftp2/arma2/patches/patch_104/ARMA2_Patch_v104.zip

اقایون سلام ، من دارم این بازی رو دانلود میکنم ، از این سبک call of duty 4 هم شدیدا بدم میاد !! بزن و برو!!!
در حال حاضر بهترین بازی multiplayer کرایسیس هستش که هرروز دارم بازی می کنم !!
حالا ببینیم این ارما چطوریاست !!!
خدا کنه گرافیکش خوب باشه !! operation flashpoint 2 که مسخره بود !!
راستی پچ جدید هم برای این بازی اومده :
http://fileserver2.eprison.de/ftp2/arma2/patches/patch_104/ARMA2_Patch_v104.zip
دو تا مشکل اساسی داره که من به شخصه با تمام علاقه ای که بهش داشتم مجبور شدم رهاش کنم .
1- باگهایه خیلی زیاد که بازی رو کاملآ غیر قابله بازی میکنه که فکر میکنم به اندازه ساخت دوباره بازی باید براش وقت بزارن تا شاید بشه یکم برطرفش کنن. با توجه به پچهایه قبلیش و تعداد باگهایه غیر قابل شمارشش ، بعید میدونم اینم بتونه بازی رو قابل بازی کردن کنه.

2-افت فریم فوق العاده زیاد که هرچقدر در بازی پیش میری بدتر میشه. بهبود سخت افزار سیستم هم تاثیر محسوسی نمیتونه توش بزاره .

به همین خاطر توصیه نمیشه .

دو تا مشکل اساسی داره که من به شخصه با تمام علاقه ای که بهش داشتم مجبور شدم رهاش کنم .
1- باگهایه خیلی زیاد که بازی رو کاملآ غیر قابله بازی میکنه که فکر میکنم به اندازه ساخت دوباره بازی باید براش وقت بزارن تا شاید بشه یکم برطرفش کنن. با توجه به پچهایه قبلیش و تعداد باگهایه غیر قابل شمارشش ، بعید میدونم اینم بتونه بازی رو قابل بازی کردن کنه.

2-افت فریم فوق العاده زیاد که هرچقدر در بازی پیش میری بدتر میشه. بهبود سخت افزار سیستم هم تاثیر محسوسی نمیتونه توش بزاره .

به همین خاطر توصیه نمیشه .
با عرض سلام .
این بازی رو دیشب نصب کردم ، متاسفانه اون بازی که تبلیغشو می کردند نیست !!
من افت فریمی با پچ 1.4 به هیچ عنوان ندیدیم . Windows 7 , Cpu 5200X2 ,9600Gt , 2gig ram

اونقدر که تعریف گرافیک رو می کنند خداییش آش دهن سوزی نبود و کرایسیس گرافیک به مراتب بهتری نسبت به این بازی داره . نشانه گیری هم فوق العاده مسخره بود ، بد تر از نشانه گیری هوش مصنوعیش بود !! واقعا افتضاح بود . دشمن اندازه یه فندوق هم نمی فهمه !!
کلا این بازی جای خیلی زیادی برای پیشرفت داره . با عرض تاسف بعد از 10 ساعت بازی مجبروم پاکش کنم ... چون جذاب نیست . همین کرایسسی مولتیپلیر بهتره !!!

آقا من تعریف این بازی رو تو مجله بازی نما خوندم.خیلی ازش تعریف کرده.دوستان بازیه خوبی هست؟نوشته بود که بازی فوق العاده واقعی هست و مثل MW2 راه نمی افتی همه رو آبکش کنی.
راست گفته؟لطفا راهنمائی کنید و نقاط ضعف و قوت رو بگید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or