بازی ARMA II

• Thread starter Thread starter yeki
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی ARMA II توسط شرکت آلمانی Bohemia Interactive ساخته شده که یک بازی با شبیه سازی جنگ باسبک Modern first person shooter که به تازگی نسخه pc در اینترنت قرار گرفته این جور که از شواهد پیداست بازی بطور کامل با زبان انگلیسی عرضه نشده البته منوها و زیرنویس ها انگلیسی هستند بازی دارای گرافیک بسیار بالایی هست که به گفته تیم سازنده موتور این بازی واقعی ترین محیط های نبرد را دنیا می تونه خلق کنه با آلمانی بودن تیم سازنده می تونیم مطمئن باشیم که با یک بازی با گرافیک بسیاربالا سروکار داریم.بازی محیط بسیار وسیعی دارد که تعداد حالت های بسیار زیادی برای بخش یکنفره و چند نفره داره

Building on 10 years of constant engine development, ArmA 2 boasts the most realistic combat environment in the world. It models real world ballistics & round deflection, materials penetration, features a realtime day/night cycle and dynamic wind, weather and environmental effects. The simulation of a combat environment is so effective, the engine forms the basis for training simulators used by real armies the world over.
در ARMA II حدود 73 اسلحه مدرن و 167 وسیله جنگی برای دریا زمین و هوا وجود داره.
این بازی را من خودم تست کردم گرافیک بسیار بالایی داره با گیم پلی کمی متفاوت در این سبک آموزش بازی بسیار وقت گیره و تعداد کلید های کنترل بسیار زیاده و برای کسی که مثلا cod بازی می کنه خیلی سخته تا وقت بگذارد واین همه آموزش را یاد بگیره
سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی (البته به زبان آلمانی)
[LTR]
Mindestanforderungen:
Dual Core CPU (Intel Pentium 4 3.0 GHz, Intel Core 2.0 GHz, AMD Athlon 3200+ oder schneller(
1 GB RAM
GPU (Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon 1800 oder schneller) mit Shader Model 3 und 256 MB VRAM
Windows XP
DVD (Dual Layer kompatibel)
10 GB freier Festplattenspeicher

Empfohlen:
Quad Core CPU oder Dual Core CPU (Intel Core 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ oder schneller)
2 GB RAM
Schnelle GPU (Nvidia Geforce 8800GT or ATI Radeon 4850 oder schneller) mit Shader Model 3 und 512 oder mehr MB VRAM
Windows XP oder Windows Vista
DVD (Dual Layer kompatibel)
10 GB freier Festplattenspeicher
[/LTR]
من پیشنهاد می کنم که دموی بازی را حتما ببینید
دانلود دموی این بازی با کیفیت 720p
اینجا

آخرین ویرایش:
عزیزانم، فرزندانم. این یک بازی واقع گرایانه است (Realistic). در واقع بازی نیست شبیه سازه. استودیو Bohemia Interactive فقط پروژه های اینجوری داره، حتی یه برنامه های شبیه سازی نظامی برای تفنگ داران نیروی دریایی آمریکا ساخته -- VBS1 و VBS2. خلاصه فکر نکنید این بازی چرا مثل CoD4 ننیست، چون از نظر واقع گرایانه بودن و شبیه سازی شرایط نبرد سری CoD باید جلوی ArmA و OF بوق بزنن.
البته سياوش جان من اين شمارشو بازی کردم به نظرم نسبت به شماره قبليش از حالت شبيه سازيش کمتر شده:biggrin1:

ببینم کی گفته این شرکت آلمانیه؟ این شرکت تو پراگ واقع در جمهوری چک قرار داره و کاملا چکی هست.

@هوشنگ
خب بازم CoD کلی باهاش فاصله داره. نسخه قبلیش خیلی دیگه واقع گرایانه بود. باد گوله بهت میگرفت می مردی...

من بازی رو گرفتم
3 تا dvd بود
بازی بسیار مزخرفه
گرافیک که در حد عصر قاجار
افت فریم هم که داره
به نظر من به هیچ وجه پولتون رو واسش حروم نکنید

من از رفیقم گرفتم 3تا dvd پس باید کامل باشه چون که 2.5 گیگ توی یه dvd جا میشه
يک نسخه اومده بيرون که المانيه ملّت با پچ اينا کردنش اينگيليسی اينيی که شما از بيرون ميخرين همين نسخس
نسخه انگليسيش هنوز نيومده
البته اين نسخه مشکل خاصی نداره فقط اينکه چند قسمت ممکنه زيرنويس المانی باشه يا منوهاش المانين

سلام رفقا

من چند تا عکس از گیم پلی این بازی دیدم به نظر میاد بازی خوبی باید باشه کسی از دوستان بازی نصب و اجراء کرده ببینه خوب هست بازی یا نه

4s.jpg

سلام رفقا

من چند تا عکس از گیم پلی این بازی دیدم به نظر میاد بازی خوبی باید باشه کسی از دوستان بازی نصب و اجراء کرده ببینه خوب هست بازی یا نه

4s.jpg

ببین به این بستگی داره که از بازیه شبیه سازی خوشت میاد یا نه چون همه کارات باید روی اصول باشه ،اگه از روی عکس فکر میکنی که با بازی مثل cod4 طرفی کاملا در اشتباهی چون بزن برو جلو نیست و باید با هم رزمهات در ارتباط باشی((اگه با این چیزا حال میکنی مثل من از بازی خوشت میاد))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or