bthegame
کاربر سایت
من از Open *** استفاده میکنم .. البته این برنامه یک میزبان یا رابط برای *** های دیگه هستدوستان خواهشا یه قند شکن خوب به جز سایفون و hss معرفی می کنید؟ تا الان از سایفون استفاده میکردم ولی چن روزه موقع اتصال ارور میده
خیلی ممنون. این رایگانه؟من از Open *** استفاده میکنم .. البته این برنامه یک میزبان یا رابط برای *** های دیگه هست
بله .. البته گفتم خودش میزبان هست و به تنهایی برای تو کاری نمیکنهخیلی ممنون. این رایگانه؟
این نوع برنامه یا بازی ها دارای فایل Data یا داده هستند ... وقتی شما برنامه اجرا میکنی برنامه میخواد این Data را دانود کنه .. اما چون نسخه کرک شده هست کاری کردند که برنامه دانلود نتونه بکنه و اگر هم این Data را نداشته باشه برنامه کار نمیکنهسلام دوستان.من یه نرم افزار از طریق کامپیوتر دانلود کردم..منتها نمیدونم چه طوری باید راهش انداخت.این راهنمای نصبش ولی وقتی ریختم تو موبایل بعدش که نرم افزار رو باز میکنی باید دوباره یه سری دانلود کنی ولی وقتی میخوای دانلود کنی نرم افزار متوقف میشه.تو راهنماش نوشته که نرم افزار رو باید نصب کرد.چه طوری باید نصبش کرد؟؟0من بار اولمه که میخوام این کارو کنم،کلا از چیزی سر در نمیارم)
http://uupload.ir/files/294v_help.jpg
دوستان سنگین ترین بازیهایی که واسه اندروید اومده رو معرفی کنید ؟
کسی میدونه اسم این بازی چی هست؟