hamedm1
کاربر سایت
Live soccorسلام
یه برنامه میخواستم در مورد فوتبال که ترکیب و نتایج قبل و بازیهای رودرو تمام لیگها رو داشته باشه (خلاصه چیز پدر مادر دار باشه!)
ممنون میشم معرفی کنید
Goal
Live soccorسلام
یه برنامه میخواستم در مورد فوتبال که ترکیب و نتایج قبل و بازیهای رودرو تمام لیگها رو داشته باشه (خلاصه چیز پدر مادر دار باشه!)
ممنون میشم معرفی کنید
سلام دوستان. لطفا چندتا از بهترین بازیهای rpg رو بهم معرفی کنید
داستان در اولویت قرار داره.
دستتون درد نکنه
- The Bard’s Tale
- Dragon Quest
- Evoland
- Final Fantasy
- Icewind Dale: Enhanced Edition
- Inotia 4
- Mage And Minions
- Secret Of Mana
- Star Wars: Knights Of The Old Republic
قابلی نداشتدستتون درد نکنه
تو ورژم های جدید بعضی از فیلتر ها بدون اینترنت قابل استفادس که سازنده گفته که تو ورژن های بعدی تعداد افلاین ها زیاد میشهسلام
برای استفاده از نرم افزار prisma باید اینترنت وصل بود ؟
اگر اینطور هست, تصاویر ویرایش شده روی سرور های prisma قرار می گیرند ؟ یعنی اونا می تونند تصاویر ما رو ببینند ؟
رو لینکی که می خوای دانلود کنی hold کن بعد copy link ادرسو بزن اگه adm باز بود خودش میاره دانلودو به احتمال زیاد اگه باز نبود یا نیاورد copy کردی copy کن داخل admواسه کار با ADM هر کار میکنم رو کروم اتومات لینک نمیده فایر فاکس میده لینکو ولی واقعا کروم رو اندروید یه چیز دیگست کسی راه حلی نداره اگه نه چه مرورگری رو پیشنهاد میکنین؟!!
باید قبلش adm باز باشهواسه کار با ADM هر کار میکنم رو کروم اتومات لینک نمیده فایر فاکس میده لینکو ولی واقعا کروم رو اندروید یه چیز دیگست کسی راه حلی نداره اگه نه چه مرورگری رو پیشنهاد میکنین؟!!
Chaos Rings فکر کنم تنها JRPG حرفه ای AAAیی باشه که در حال حاضر رو این پلتفورم هست و با توجه به اوتارت فکر نکنم با این سبک مشکلی داشته باشیدوستان عزیز یه لیست از بازیهای تاپ آندروید رو میخواستم در هر سبکی مث modern combat,real racing,Assassin’s Creed Identity،خلاصه سبک بازی هر چی باشه فقط مث این بازیا تاپ باشه و ارزش دان کردن داشته باشن،بعد دو سال از کلش دل کندم میخوام یه صفایی بدم
ممنون
Sent from my E6633 using Tapatalk
منم مثل تو کلش پاک کردم یکم نفس بکشمدوستان عزیز یه لیست از بازیهای تاپ آندروید رو میخواستم در هر سبکی مث modern combat,real racing,Assassin’s Creed Identity،خلاصه سبک بازی هر چی باشه فقط مث این بازیا تاپ باشه و ارزش دان کردن داشته باشن،بعد دو سال از کلش دل کندم میخوام یه صفایی بدم
ممنون
Sent from my E6633 using Tapatalk
منم مثل تو کلش پاک کردم یکم نفس بکشم
tiny thief
two dots
wire defuser
hopeless 2
من الان این 4 تا بازی نصب روی گوشیم هست