بازی و نرم افزار برای Android

دیروز گوگل اعلام کرد که ایران هم به لیست کشورهایی که میتونن App مجانی دانلود کنن اضافه شده، ولی سازنده هر App به صورت جداگانه باید بره در Develper Console خودش و تیک ایران رو فعال کنه، که با توجه به سیل عظیم بازی ها و اپ ها ممکنه چند وقت طول بکشه...

یکی باید سایت رو از تحریم برادران *****چی خودمون در بیاره شما هم *****ه واستون
چه برنامه ای فعال شده تست کنم؟

اقا من یه سوال دارم ... من یه اکسپریا p دارم الان میخوام آپدیتش کنم به صورنی که کلا بره از اول خالیه خالی شه یا فقط 2 یا 3 تا برنامم رو نگه دامر ! باید چیکار کنم ؟ توضیح کامل کامل بشه یهو نر×نم تو گوشیم ! مرسی

اقا من یه سوال دارم ... من یه اکسپریا p دارم الان میخوام آپدیتش کنم به صورنی که کلا بره از اول خالیه خالی شه یا فقط 2 یا 3 تا برنامم رو نگه دامر ! باید چیکار کنم ؟ توضیح کامل کامل بشه یهو نر×نم تو گوشیم ! مرسی

????????

دوستان من توی گوشیم نگاه کردم نمیدونم الکی یا نه و دیدم توی بازی برای اندروید گذاشته اونم دمو هستن ولی هر کاری کردم دانلود نشد گفتم اینجا درخواست بدم ببینم دوستان میتوانن برام پیدا کنن یا نه مرسی
گوشیم هم سونی اسپیرا اس هست
Monopoly Millionaire HD
Command a Conquer 4 Tiberian Twilight

درود
دوستان بهترین و زیباترین لانچر ها چیا هستن؟!
رابط کاربری UI خود سونی فوق العاده تکراری ـه:|
من با X10 کار می‌کردم قبلا عین همین بود الان که خودم X SP دارم باز هم همون شکلی ـه:|:دی
GO و Nova رو هم امتحان کردم الان هم دارم Next 3d رو می‌گیرم!

با سلام من S4 خرید خداس (بهترین گوشی اسمارت فون رسما)
فقط یه سوال این دوربینش اولش که میخری روی 9.6 تنظیم هس و بعد میری تو تنظیمات می کنی 13 مخواستم ببینم کدوم بهتره!
کنار 13 نوشته 4.3 کناره 9.6 نوشته 16.9
؟؟؟

درود
از بین دوستانی که ورژن 6 بازی Plants Vs Zombies رو نصب کردن و اجرا شده؛ اسم فایل Obb درون پوشه com.popcap.pvz_row چیه؟!
محل قرار گیری پوشه:
SD Card/ Android/ Obb
لطفا سریع جواب بدین اورژانسی ـه:دی
ممنون

درود

درود
دوستان بهترین و زیباترین لانچر ها چیا هستن؟!
رابط کاربری UI خود سونی فوق العاده تکراری ـه:|
من با X10 کار می‌کردم قبلا عین همین بود الان که خودم X SP دارم باز هم همون شکلی ـه:|:biggrin1:
GO و Nova رو هم امتحان کردم الان هم دارم Next 3d رو می‌گیرم!

انتخاب لانچر سلیقه ای هست اما بنظرم go بخاطر اسکین های زیادی که داره و امکاناتش از همشون بهتره
اگر لانچر سبک میخای Luncher Pro Plus نصب کن
یه نکته هم که باید درنظر داشته باشی مصرف باتری هست چون لانچرهای با افکتهای بیشتر مصرف باتریتو بالا میبره

با سلام من S4 خرید خداس (بهترین گوشی اسمارت فون رسما)
فقط یه سوال این دوربینش اولش که میخری روی 9.6 تنظیم هس و بعد میری تو تنظیمات می کنی 13 مخواستم ببینم کدوم بهتره!
کنار 13 نوشته 4.3 کناره 9.6 نوشته 16.9
؟؟؟

13 تصویر بزرگتر با رزولوشن بالاتر بهت میده با نسبت تصویری 4به 3 مثل تی وی های قدیمی! 9.6 تصویر واید بهت میده میده مثل lcd tv

یکی برای من توضیح بده این real racing 3 رو چه جوری نصب کنم
Apk و دیتا رو از اندرویک کده دانلود کردم

- - -ویرایش - - -

من برای S4 باید چه نوع دیتایی دانلود کنم ؟

من s4 دارم و دیتا power v رو دانلود کردم و تغییر اسم رو هم دادم و فایل نصبی اول و دوم رو هم نصب کردم هر دو میگفتن باید دانلود کرد دیتا رو و هیچکدوم اجرا نشد حالا سوال این هست که باید حتما دانلود کرد یا راه دیگه ای هم هس؟

من s4 دارم و دیتا power v رو دانلود کردم و تغییر اسم رو هم دادم و فایل نصبی اول و دوم رو هم نصب کردم هر دو میگفتن باید دانلود کرد دیتا رو و هیچکدوم اجرا نشد حالا سوال این هست که باید حتما دانلود کرد یا راه دیگه ای هم هس؟
1-apk رانصب کنید.
۲-پوشه دیتارادر(sdcard/Android/data)
کپی کنید.
کار دوم رو انجام دادی؟

- - -ویرایش - - -

درود
از بین دوستانی که ورژن 6 بازی Plants Vs Zombies رو نصب کردن و اجرا شده؛ اسم فایل Obb درون پوشه com.popcap.pvz_row چیه؟!
محل قرار گیری پوشه:
SD Card/ Android/ Obb
لطفا سریع جواب بدین اورژانسی ـه:دی
ممنون
main.50001370.com.popcap.pvz_row

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or