Dragon
کاربر سایت
سلام تا جايي كه ميدونم اين بازي(البته اگر منظورتون بازيش باشه) براي iOS فقط منتشر شده و نسخه اندرويد نداره.سلام.
من دنبال بازی Badland هستم. کسی لینکی داره بده بهم؟ ممنوشم.
سلام تا جايي كه ميدونم اين بازي(البته اگر منظورتون بازيش باشه) براي iOS فقط منتشر شده و نسخه اندرويد نداره.سلام.
من دنبال بازی Badland هستم. کسی لینکی داره بده بهم؟ ممنوشم.
نسخه اندرویدش رو دیدم.سلام تا جايي كه ميدونم اين بازي(البته اگر منظورتون بازيش باشه) براي iOS فقط منتشر شده و نسخه اندرويد نداره.
اين سايت سازنده اش هستنسخه اندرویدش رو دیدم.
ولی جایی ندیدم واسه دانلود.
GP میخوای چه کارسلام
قندکشن یا V PN ـی چیزی هست بزاریم راحت از Google Play دریافت کنیم یا نه؟ خفه شدم از بس ارور کشور دیدم .
صورت مسئله رو پاک نکن . از اون چیزا هست یا نه؟ .
سلام
قندکشن یا V PN ـی چیزی هست بزاریم راحت از Google Play دریافت کنیم یا نه؟ خفه شدم از بس ارور کشور دیدم .
بازی Modern Combat 4 باید تو پوشه gameloft ریخته بشه.درود
دوستان یه گوشی Xperia T هست میخوام روش GTA Vice City و Modern Combat 4 رو بریزم به مشکل بر میخورم!
GTA Vice City صفحه سیاه میشه و لود نمیشه و MC4 هم میگه باید Data توسط Wi Fi دانلود بشه در صورتی که ریختم تو فایل Obb.
راستی یه سوال:
این پوشه Obb از اول نبود و خودم ساختمش، باید "O" حرف کوچیک باشه یا بزرگ؟! "o" یا "O" ؟
ظاهرا من اشتباه کردم. اشتباه از یه بنده خدا دیگه بود که تصحیح شد
این Badland رو بازی نکردم ولی شبیه Limbo بود کاورشبازی Modern Combat 4 باید تو پوشه gameloft ریخته بشه.
مسیر کامل پوشه بازی این هست:
SDCard\gameloft\games\GloftM4HM
کوچیک یا بزرگ بودن حرف پوشه obb مهم نیست. مهم اینه که تو پوشه Android باشه.
فایلهای بازی MC4 باید تو ین پوشه ها باشن. اگه هستن نیازی نیست بسازی مجدد.این Badland رو بازی نکردم ولی شبیه Limbo بود کاورش
اگر بازی شبیه Limbo میخوای Person قشنگ ـه!
MC4 رو توی اون پوشه بریزم دیگه نت نمیخواد؟!
پوشه GloftM4HM رو هم بسازم و فولدر بازی رو توش کپی کنم یا منظورت از GLM4HM همون فولدر بازی بود؟!
بايد قبل از اجرا به اينترنت وصل باشي و وي پي ان كانكت كرده باشي اگر احيانا دفعه اول اين كار رو نكردي و توي تلاشهاي بعديت اين كار رو انجام داده باشي بايد بازي رو كش و ديتاش رو پاك كني و دوباره نصبش كني و كاري رو كه گفتم براي بار اول انجام بدي.آقا این MC4 باز هم اجرا نشد
یه صفحه میاد برای لود apkmania سریع میپره بیرون
اگر لینکی چیزی دارید که از این مسخره بازی ها نداشته باشه بدید لطفا
میتونم وصلش کنم به PC و از نت اون استفاده کنم؟ چون مودمم Wireless نیست و نمیتونم با Wi Fi وصل شم.بايد قبل از اجرا به اينترنت وصل باشي و وي پي ان كانكت كرده باشي اگر احيانا دفعه اول اين كار رو نكردي و توي تلاشهاي بعديت اين كار رو انجام داده باشي بايد بازي رو كش و ديتاش رو پاك كني و دوباره نصبش كني و كاري رو كه گفتم براي بار اول انجام بدي.