بازی و نرم افزار برای Android

خواستم بگم فقط که این Zeptolab فوق العاده هست بازی هاش !! لامصب هم Cut The Rope و هم Pudding Monster شاهکار هایی از صنعت کاژوال گیمینگ هستند !! :d

Can Knockdown 3 هم خیلی خیلی خوب و عالی هست .

1_man_of_steel.jpg

معرفی بازی man of steel

توسط کمپانی Warner Bros تولید شده است.داستان آن تقریبا شبیه فیلمی با همین نام است .شما در نقش سوپر من هستید که همه با او آشانایی دارید.داستان بازی مربوط میشود به حمل General Zod به زمین به قصد نابودی آن ولی شما در نقش سوپر من تنها کسی هستید که توانایی مقالبه با اور دارد و میتواند در برابر او ایستادگی کند این بازی حساس به صفحه نمایش لمسی است و لازم نیست صفحه را فشار دهید تا قهرمان خود را حرکت دهید!تنها با سر انگشت خود میتوانید حمله و دفاع کنید.زمانی که دشمن به شما حمله میکند میتوانید دفاع کنید و زمانی که از شما دور تر شد با یک ضربه محکم و سریع او را غافلگیر کنید.همچنین توانایی فریب دشمن خود را دارید میتوانید دور حریف بچرخید یا به صورت ناگهانی به او حمله ور شوید.داستان بازی بر این روال است که شما حریف خود را شکست میدهید و سراغ حریف بعدی خود میروید.محیط های اطراف شما شامل همه چیز از جمله ساختمان های خراب ..اتوبوس مدرسه نصف نیمه و ..میشود.
نکات مثبت بازی:-گیم پلی پویا-محیط های سه بعدی جذاب
میتوانید این بازی را در صفحه قبل دانلود کنید

شخصیت های بازی شامال:

Ragman_jpg.jpg

Etrigan

Etrigan.jpg

Captain%20Marvel.jpg

Swamp%20Thing.jpg

Download
For Android 3.0 and higher. Mali [9.5 MB][apk]

Download
For Android 3.0 and higher. PowerVR [9.5 MB][apk]

Download
For Android 3.0 and higher. Tegra [9.5 MB][apk]

Download
Game cache. Mali [868.2 MB][zip]

Download
Game cache. PowerVR [740.8 MB][zip]

Download
Game cache. Tegra [806.4 MB][zip]

این بازی یکی ار برترین بازی های شرکت گلو موبایل است.داستان این بازی مربوط میشود به وقایع 100 بعد از نسخه 1..شیاطین که توسط شوالیه به جهنم
فرستاده شده بودند و شروع به اعمال انتقام خود بر مردم کرده اند و با اخداث برجهای بلندی قصد داشتند قدرت خود را در این برج ها متمرکز کنند.سربازان هم
همانند اجداد خود با این شیاطین میجنگند و اعتقاد دارندکه این شیاطین به جای دیگری تعلق دارند(جهنم).
به نظر میرسد نسخه جدید علاوه بر بهبود گرافیک در بخش گیم پلی نیز با تغییراتی همراه بوده است که شامل ویژگی های جدید میشود.کیفیت بهتر انیمیشن های شخصیت ها و دشمنان
گیم پلی نیز متنوع تر شده است.انرژی در این بازی نقش مهمی را ایفا میکند و شما با توجه به آن میتوانید با تعداد زیادی از دشمنان به کشت و کشتار بپردازید
ترجمه از یک سایت معتبر
4.gif

نام بازی=Eternity warriors 2

سبک=RPG

10_eternity_warriors_2.jpg

12_eternity_warriors_2.jpg

4_eternity_warriors_2.jpg
24_eternity_warriors_2.jpg

Download
For Android 2.1 and higher [2.3 MB][apk]
Download

Game cache [56.6 MB][zip]

سلام بچه ها خسته نباشید.
من یه گوشی Galaxy Ace GTS-5830 دارم و میخوام براش یه جی پی اس ترجیحا آفلاین بریزم میخواستم اگه زحمتی نیست برام یه جی پی اس خوب معرفی کنید و طرز نصب و استفاده ازش رو.
با تشکر از تمامی بچه هایی که اینجا زحمت میکشن :x

برنامه Voxer + Myfitnesspal می خوام اگر لینک دانلودش بذارید ممنون میشم. . .

دوسته عزیز این برنامه رو براتون پیدا کردم..لینک دانلود اون یکی هم قرار میدم:ویرایش..

Voxer:

- - -ویرایش - - -

سلام بچه ها خسته نباشید.
من یه گوشی Galaxy Ace GTS-5830 دارم و میخوام براش یه جی پی اس ترجیحا آفلاین بریزم میخواستم اگه زحمتی نیست برام یه جی پی اس خوب معرفی کنید و طرز نصب و استفاده ازش رو.
با تشکر از تمامی بچه هایی که اینجا زحمت میکشن :x
http://www.androidha.com/52240-download-locus-map-pro-2/

http://www.androidha.com/30528-maverick-pro-v2-2-build-48/
http://www.androidha.com/10702-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-gps-%D8%A2%D9%81%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/

آخرین ویرایش:
دوستان کسی تا حالا GTA Vice City روی Galaxy S4 بازی کرده؟؟؟
من از کجا میتونم ورژنی که با S4 داره رو پیدا کنم؟؟؟
نحوه نصب اینطور بازی ها روی S4 چطوره؟؟؟
paxa < پارسا دمت گرم نمیدونی چقدر دنبال اون برنامه می گشتم. . .

سلام دوستان
یه برنامه ی اشتراکی بین اندروید و ویندوز کامپیوتر معرفی کنید که بشه رو فایلا دسترسی کامل داشته باشیم
البته نه از طریق مرورگر
یه چیزی شبیه Network که تو ویندوز هست بین کامپیوتر ها ولی میخوام بین اندروید و پی سی هم باشه
در کل به صورت مستقیم باشه دسترسی ها و دوطرفه
خیلی مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or