بازی و نرم افزار برای Android

همه ی کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی بازم شناسایی نکرد.کسی مشکلی مثل من نداره؟:|

عجیب من خودم دقیقا همینو انجام میدم مو به مو درست کار میکنه . باز دوستان کسی روش دیگه بلده کار اقا نیمارو راه بندازه . من هر چی بلد بودم گفتم .

باز این روشای زیرم تست کنین بد نیست .

لینک 1

لینک 2

عجیب من خودم دقیقا همینو انجام میدم مو به مو درست کار میکنه . باز دوستان کسی روش دیگه بلده کار اقا نیمارو راه بندازه . من هر چی بلد بودم گفتم .

باز این روشای زیرم تست کنین بد نیست .

لینک 1

لینک 2

معین جان شما رو چه گوشی یا تبلتی اجراش کردی؟ بنده رو p3100جواب نمیده.

دقت کنید یه سری بازی ها دیتاهای مختلفی دارن ممکنه اصلا دیتای gpu شما برای اون بازی بیرون نیومده باشه برای همینم شناسایی نمی شه مثلا همین بازی ای که گفتم virtua tennis 4 فقط mali با powervr هست ظاهرا مالی رو که مطمئنم. بعضی از بازی ها می شه با دستکاری در فایل apk بیخیال این چک کردنشون شد اما چون دیتاش برای gpu دیگه ای هست ممکن درست اجرا نشه

در زمینه آشنایی با سیستم اندروید خیلی مبتدی هستم ، میخوام rayman رو در گوشی اجرا کنم نمیشه فایل اجرایی رو نصب و دو فایل obb رو در مسیر android\obb کپی کردم ولی پیغام میده که دیتا بازی رو باید دانلود کنم ، چیکار کنم در ضمن گوشیم s4 هست.

در زمینه آشنایی با سیستم اندروید خیلی مبتدی هستم ، میخوام rayman رو در گوشی اجرا کنم نمیشه فایل اجرایی رو نصب و دو فایل obb رو در مسیر android\obb کپی کردم ولی پیغام میده که دیتا بازی رو باید دانلود کنم ، چیکار کنم در ضمن گوشیم s4 هست.

فایل های obb (کلا دیتاها) باید با فولدر مربوطه ش کپی بشن نه به صورت جداگانه.

Sent from my Sony Xperia SL via Tapatalk

• Like
Reactions: Sega_genesis

بفرماین دوست عزیز .

لینک 1

لینک 2

گوشی من HTC One X هستش می خواستم بدونم برای نصب ریمن باید چی کار کنم هر چی روش بود انتحان کردم ولی جواب نداد اگه راه مطمئنی هست مو به مو بگید همی جا لطفاً(پ.خ باشه که چه بهتر)

گوشی من HTC One X هستش می خواستم بدونم برای نصب ریمن باید چی کار کنم هر چی روش بود انتحان کردم ولی جواب نداد اگه راه مطمئنی هست مو به مو بگید همی جا لطفاً(پ.خ باشه که چه بهتر)

دوست عزیز شما باید دیتای بازیو کپی کنین تو پوشه obb یا دیتا ، اینجوری باید بیاد اگه نیومد نهایت خود بازیو نصب کنین و دیتاشو از طریق وای فای دانلود کنین .

دوستان بهترین شبیه ساز Windows Phone 8 برای اندروید رو میخواستم بهم معرفی کنید . میخوام تموم چیز های اندروید رو مثل WP8 کنه . کلا یه چیز کامل باشه نه ناقص .

پیشاپیش ممنون .

نسخه 2.0.8 از سایت downloadha بگیرید فقط این نسخه درست کار می کنه

Media.aspx
بازی هایی که قراره برای اندروید بیاد:Man Of Steel,Modern Combat 5, Chrono-Blade, Deus Ex, Gangstar Vegas and More!
لینک تصاویر:Media

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or