بازی و نرم افزار برای Android

سلام
نرم افزار شبیه ساز بازیهای ps1 بر روی اندروید وجود داره؟ اگر هست کسی باهاش کار کرده جواب میده یا از خیرش بگذریم بهتره؟
ممنون
سلام آره زیاد وجود داره خوب هم جواب میده...البته بستگی به گوشیتون هم داره

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوستان بازی های بهمراه دیتا ، دیتاشون در حافظه داخلی گوشی ریخته میشه ؟؟ یعنی امکان داره رو مموری اجرا بشه چنین بازی هایی ؟؟ چون من الان بازی Real Racing 3 رو دانلود کردم و حجمش 4 گیگ هست ولی خب گوشی من کل کل کل فضایی که در اختیارم میزاره 3.79 هست !! نمیدونم حالا !!

دیتا رو هم باید در مسیر sdcard/Android/data ریخته بشه که بصورت پوشه هست ! .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

• Like
دوستان بازی های بهمراه دیتا ، دیتاشون در حافظه داخلی گوشی ریخته میشه ؟؟ یعنی امکان داره رو مموری اجرا بشه چنین بازی هایی ؟؟ چون من الان بازی Real Racing 3 رو دانلود کردم و حجمش 4 گیگ هست ولی خب گوشی من کل کل کل فضایی که در اختیارم میزاره 3.79 هست !! نمیدونم حالا !!

دیتا رو هم باید در مسیر sdcard/Android/data ریخته بشه که بصورت پوشه هست ! .

ممنون میشم راهنمایی کنید .
دیتای real racing 3 برای من 1 گیگ بیشتر نیست تازه اخرین اپدیتش گوشی شما چی هست؟ سایز tegra هم در همین حد بود یادمه. شدنش می شه اما باید روت کنید

دیتای real racing 3 برای من 1 گیگ بیشتر نیست تازه اخرین اپدیتش گوشی شما چی هست؟ سایز tegra هم در همین حد بود یادمه. شدنش می شه اما باید روت کنید

پردازنده گرافیکی من Mali هست و دیتای بازی هم برای 3.59 و خرده ای بود . یعنی تنها راه حلش روت کردن هست درسته ؟

• Like
پردازنده گرافیکی من Mali هست و دیتای بازی هم برای 3.59 و خرده ای بود . یعنی تنها راه حلش روت کردن هست درسته ؟
هیچ بطی به روت کردن یا روت بودن گوشی یا تبلت نداره ، دیتایی که شما گرفتید 100% خراب هست ومتاسفانه 99% دیتاهای موجود در سایتها برای این بازی مشکل دار هستند.بهترین راه دانلود دیتا از طریق WiFi هست.
در ضمن دیتای Mail هم حجمی حدود 1.1 گیگ داره نه 3 و خرده ایی !!!

• Like
هیچ بطی به روت کردن یا روت بودن گوشی یا تبلت نداره ، دیتایی که شما گرفتید 100% خراب هست ومتاسفانه 99% دیتاهای موجود در سایتها برای این بازی مشکل دار هستند.بهترین راه دانلود دیتا از طریق WiFi هست.
در ضمن دیتای Mail هم حجمی حدود 1.1 گیگ داره نه 3 و خرده ایی !!!

نه اخه مشکل من خراب بودن یا نبودن دیتا نیست مهم اینه که میخوام بدونم میشه این دیتا در مموری ریخته و اجرا بشه! چون حافظه داخلی قابل دسترس گوشی من 4گیگ بیشتر نیست.

Sent from my MT27i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or