بازی و نرم افزار برای Android

درود
دوستان میدونم که اینجا جاش نیست ولی مهمه برام باید بپرسم
دوستان من یه xpeia s دارم میخواستم بدونم ارزششو داره بفروشمش بعد یه galaxy s3 بگیرم چون بودجه ی من به galaxy s4 نمیرسه میگم؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
درود
دوستان میدونم که اینجا جاش نیست ولی مهمه برام باید بپرسم
دوستان من یه xpeia s دارم میخواستم بدونم ارزششو داره بفروشمش بعد یه galaxy s3 بگیرم چون بودجه ی من به galaxy s4 نمیرسه میگم؟
آره ارزش داره.
S3 سی پی یو 4 هسته ای ولی Xperia S سی پی یو 2 هسته ای داره.
به نظرم پولتو جمع کن Xperia Z یا ZL بخر. چون بنچمارکهاشون تقریبا 1.5 برابر S3 هست

آره ارزش داره.
S3 سی پی یو 4 هسته ای ولی Xperia S سی پی یو 2 هسته ای داره.
به نظرم پولتو جمع کن Xperia Z یا ZL بخر. چون بنچمارکهاشون تقریبا 1.5 برابر S3 هست
ممنون یه سوال دیگه
اگه یه اچ تی سی باتر فلای شنیدم اونم بد نیست / یا ایفون فور اس
خودمم Xperia Z رو دوست دارم احتمالا اونو میخرم فقط میخوام بدونم گوشی های بالا میتونن با Xperia Z رقابت کنن؟

ممنون یه سوال دیگه
خودمم Xperia Z رو دوست دارم احتمالا اونو میخرم فقط میخوام بدونم گوشی های بالا میتونن با Xperia Z رقابت کنن؟
HTC Butterfly باز هم تو بنچمارکهاش از Xperia Z شکست خورد. بخصوص تو بحث دوربین و صفحه نمایش.
iPhone 4 S فقط کلاس داره همین. وگرنه از نظر سخت افزاری یه بازنده تمام عیار در مقابل Xperia Z هست.
در مجموع xperia Z از همشون قویتر هست.
تنها گوشی که تونست Xperia Z رو شکست بده Galaxy S4 هست.

ممنون یه سوال دیگه

از لحاظ بازی لینک های youtube هستن xperia z با htc one از همه بهتر عمل می کنن بعدشم s4 البته i9505 از بهتره. باتر هم کلا به درد نمی خوره قیمتشم فضایی زیاده. z تقریبا دو برابر در بنچمارک بازی ها از s3 بهتر عمل می کنه s3 بیخیال شو چون میزان رم داخلیش هم خیلی اذیت می کنه. به نظرم یا s4 بگیر یا z البته z نسبت به قیمتش الان خیلی بهتره مگه صبر کنی s4 هم درست بشه

---------- نوشته در 12:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

HTC Butterfly باز هم تو بنچمارکهاش از Xperia Z شکست خورد. بخصوص تو بحث دوربین و صفحه نمایش.
iPhone 4 S فقط کلاس داره همین. وگرنه از نظر سخت افزاری یه بازنده تمام عیار در مقابل Xperia Z هست.
اخه یه بنچمارک هست که بیشتر تاکیدش بر cpu هست یکی هست برای گیم که مهمش هم گیم هست و الا هیچ کاری سنگین تر از گیم نیست فعلا s4(adreno) بعدش با اختلاف کمی htc one بعدشم xperia z هست که البته s4 اندرویدش 4.2.2 گه باعث می شه بهتر هم باشه z هم به خاطر باگی که داره قراره با اپدیت سرعتش بهتر بشه. بین z با s4 نمی شه نظر قاطعی داد که کدوم بهترن بستگی به استفاده ی کاربر داره اما htc one نه کلا نسبت به قیمت اصلا نمی ارزه

• Like
Reactions: Sega_genesis
ممنون از پاسخهای مفیدتون من اگه
xperia s مو بفروشم پولم میشه 2500000 میشه پولم پس بهتر z رو بگیرم

از لحاظ بازی لینک های youtube هستن xperia z با htc one از همه بهتر عمل می کنن بعدشم s4 البته i9505 از بهتره. باتر هم کلا به درد نمی خوره قیمتشم فضایی زیاده. z تقریبا دو برابر در بنچمارک بازی ها از s3 بهتر عمل می کنه s3 بیخیال شو چون میزان رم داخلیش هم خیلی اذیت می کنه. به نظرم یا s4 بگیر یا z البته z نسبت به قیمتش الان خیلی بهتره مگه صبر کنی s4 هم درست بشه

---------- نوشته در 12:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

اخه یه بنچمارک هست که بیشتر تاکیدش بر cpu هست یکی هست برای گیم که مهمش هم گیم هست و الا هیچ کاری سنگین تر از گیم نیست فعلا s4(adreno) بعدش با اختلاف کمی htc one بعدشم xperia z هست که البته s4 اندرویدش 4.2.2 گه باعث می شه بهتر هم باشه z هم به خاطر باگی که داره قراره با اپدیت سرعتش بهتر بشه. بین z با s4 نمی شه نظر قاطعی داد که کدوم بهترن بستگی به استفاده ی کاربر داره اما htc one نه کلا نسبت به قیمت اصلا نمی ارزه
از شما هم ممنونم بخاطر پاسختون همنطور که گفتم با توجه به جیبه خودم باید Z بگیرم الان اس 4 310000 هستش فکر کنم نمیتونم بخرم

---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

امونش نده برو Xperia Z بگیر. :دی
فردا میرم s خودمو میفروشم یکم پول میزارم روش عصره فردا گوشی تو دستمه :d

سلام دوستان میدونم که جاش اینجا نیست ولی ....
من یه چیز پی ان میخواستم که روی اندروید هم کار کنه البته نیاز به روت هم نداشته باشه
ممنون میشم اگه هر چه زودتر جواب بدین

این nova 3 1.0.5 کرکش کار نمی کنه سر چک لایسنس می گه invalid license رفتم 1.0.4 با titanium ردیفش کردم اما متسفانه فقط به گوشیم 1.0.5 می خوره کسی فایل بک اپ 1.0.5 نداره؟

سلام دوستان میدونم که جاش اینجا نیست ولی ....
من یه چیز پی ان میخواستم که روی اندروید هم کار کنه البته نیاز به روت هم نداشته باشه
ممنون میشم اگه هر چه زودتر جواب بدین
اینجا جای بازی و نرم افزار و چیز پی انم کسی داشته باشه فکر کنم خودش استفاده کنه داداشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or