بازی و نرم افزار برای Android

یکی راه کامل نصب asphalt 8 رو S4 بگه با همه ی دنگ و فنگاش
PLS
فایل apk بازی رو نصب کنید و دیتا رو هم در محل خواسته شده بریزید.
یک اکانت Gmail بسازید یا با اکانتی که از قبل دارید Sign In کنید.
اینترنت به همراه قیلترشکن رو روشن کنید و برای بار اول آنلاین وارد بازی بشید.

درود
دوستان من GTA: VC رو دانلود کردم؛ دیتا رو توی Obb می‌ریزم و بازی رو نصب می‌کنم.
برای بار اول که وارد بازی می‌شم می‌نویسه: "XAPK Verifacation Failed"
و برای دفعات بعدی صفحه سیاه میاد.
بدون دیتا هم همین طور و با اینترنت هم به همین شکل هست.
اسم پوشه دیتا com.rockstargames.gtavc و اسم فایل Obb درونش main.7.com.rockstargames.gtavc.obb هست.
ممنون می‌شم راهنمایی کنید.

درود
اسم پوشه دیتا com.rockstargames.gtavc و اسم فایل Obb درونش main.7.com.rockstargames.gtavc.obb هست.
اگه اندرویدت 4.2.2 باشه فکر کنم باید صبر کنی تا ورژن جدید بازی بیاد چون مشکل منم دقیقا مثل تو هست هرکاری کردم درست نشد اما وقتی 4.1.2 بودم راحت اجرا میشد

نه اتفاقا 4.1.2 هم هست!
پس این کارو بکن ببین درست میشه
اول از همه apk رو نصب کن بدون دیتا بعدش بازیو آفلاین اجرا کن یکم صبر کن بعد از بازی بیا بیرون و دیتا رو بریز تو Obb اگه درست شد بگو
البته قبلش تو manage apps حتما بازی رو clear data و unistall کن

پس این کارو بکن ببین درست میشه
اول از همه apk رو نصب کن بدون دیتا بعدش بازیو آفلاین اجرا کن یکم صبر کن بعد از بازی بیا بیرون و دیتا رو بریز تو Obb اگه درست شد بگو
البته قبلش تو manage apps حتما بازی رو clear data و unistall کن
اول از همه بازی رو کاملا پاک کردم و Uninstal شد.
بعد خود apk رو نصب و اجرا کردم که پرید بیرون.
بعد دیتا رو ریختم و یک بار دیگه apk رو اجرا کردم.
ولی باز هم فقط یک صفحه سیاه میاد.
البته یک Notification هم میاد که نوشته GTA VC Downloaded
متن اصلی ارور:
XAPK File Validation Failed
یک خط هم هست که پر نمی‌شه و نخواهد شد:دی
زیرش هم نوشته 0MB/0MB
ویرایش
داداش با یه apk دیگه همون روش شما رو امتحان کردم درست شد!
واقعا ممنون:x

آخرین ویرایش:
درود
منم همین مشکل رو با Rayman دارم.

منم همین مشکل رو با Rayman دارم.
من با این روشی که دوستمون گفتن هم GTA رو اجرا کردم هم Modern Combat.
اول از همه اگر Wi Fi دارین حتما اکانت Gmail رو Sync کنید.
اگر سینک نکردید احتمال 70% احتمال اجرای بازی ها وجود داره و اگر سینک کنید می‌شه 90% با اینترنت متصل و شیلرشکن همه بازی ها رو می‌تونید اجرا کنید.
در هر صورت:
1) فایل apk بازی رو نصب کنید.
2) فایل رو اجرا کنید و بعد از بازی بیاید بیرون و کامل هم ببندینش (باز نباشه تو پس زمینه)
3) Data بازی رو در محل خواسته شده بریزید.
4) فایل apk رو اجرا کنید.
اگر باز هم نشد، باید حتما از طریق Wi-Fi به اکانت Gmail وارد بشید و به اصلاح Sync کنید.
اگر این کار رو هم انجام دادید و نتیجه ای نداد؛ باید اینرنت به همراه شیلترشکن وصل کنید و وارد بازی بشید که البته فقط یک بار باید همچین کاری انجام بشه و دفعات بعدی نیازی نیست.
از اون روش چهار مرحله ای احتمالا جواب می‌گیرید و اگر نگرفتید صد در صد Sync کنید مشکل حل می‌شه!
روش سوم (نت و شیلتر) رو هم معمولا برای بازی های جدید انجام می‌دن و وقتی apk آفلاین (کرک شده) بیاد با همون دو روش راحت اجرا می‌شه بازی ها.

من با این روشی که دوستمون گفتن هم GTA رو اجرا کردم هم Modern Combat.
اول از همه اگر Wi Fi دارین حتما اکانت Gmail رو Sync کنید.
اگر سینک نکردید احتمال 70% احتمال اجرای بازی ها وجود داره و اگر سینک کنید می‌شه 90% با اینترنت متصل و شیلرشکن همه بازی ها رو می‌تونید اجرا کنید.
در هر صورت:
1) فایل apk بازی رو نصب کنید.
2) فایل رو اجرا کنید و بعد از بازی بیاید بیرون و کامل هم ببندینش (باز نباشه تو پس زمینه)
3) Data بازی رو در محل خواسته شده بریزید.
4) فایل apk رو اجرا کنید.
اگر باز هم نشد، باید حتما از طریق Wi-Fi به اکانت Gmail وارد بشید و به اصلاح Sync کنید.
اگر این کار رو هم انجام دادید و نتیجه ای نداد؛ باید اینرنت به همراه شیلترشکن وصل کنید و وارد بازی بشید که البته فقط یک بار باید همچین کاری انجام بشه و دفعات بعدی نیازی نیست.
از اون روش چهار مرحله ای احتمالا جواب می‌گیرید و اگر نگرفتید صد در صد Sync کنید مشکل حل می‌شه!
روش سوم (نت و شیلتر) رو هم معمولا برای بازی های جدید انجام می‌دن و وقتی apk آفلاین (کرک شده) بیاد با همون دو روش راحت اجرا می‌شه بازی ها.
Gmail ام سالی به 12 ماه Sync هست :دی. ببین من طبق این روش میرم:
دانلود بازی فوق العاده زیبا و گرافیکی Rayman Jungle Run به همراه دیتا برای آندروید Rayman Jungle Run 1.1 | بهترین های آندروید|دانلود بازی اندروید|دانلود نر

ولی نمیشه پوشه رو در این ادرس Android/data کپی کرد :دی.

دانلود بازی فوق العاده زیبا و گرافیکی Rayman Jungle Run به همراه دیتا برای آندروید Rayman Jungle Run 1.1 | بهترین های آندروید|دانلود بازی اندروید|دانلود نر�

آورین:دی
یعنی موقعی که می‌خوای بریزی خیلی طول می‌کشه و ارور می‌ده؟!:-/
اگر این طوری باشه بلدم یه راه:دی

دانلود بازی فوق العاده زیبا و گرافیکی Rayman Jungle Run به همراه دیتا برای آندروید Rayman Jungle Run 1.1 | بهترین های آندروید|دانلود بازی اندروید|دانلود نر�

دوستان کسی موفق شد این گیم رو از صفحه ی که لینک دادم و با همون روش نصب کن لطفاً به ما هم یاد بده :دی.

ویرایش:

میدونستم طبق روش میرم و 100% مشکل از جانب من نیست پس این یکی رو استفاده کرد و بدون مشکل اجرا شد!

آخرین ویرایش:
بازی توی این ژانر اگر میشناسید معرفی کنید:
دانلود بازی گرافیکی و زیبای پرواز جت ها به همراه دیتا برای آندروید Jet Raiders 1002000 | بهترین های آندروید|دانلود بازی اندروید|دانلود نرم افزار ان

یکی هست به اسم Shooter که هیچ جا نتونستم برای دانلود پیداش کنم. فقط روی پلی گوگل هست. مجانی ولی نمیشه دانلود کرد. اینم از بخت ما :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or