بازی و شایعه

نوشته شده توسط Kain:
هیدئو کوجیما اعلام کرد تو شماره جدید متال گیر با نام Metal Gear 4 : Snake Get Lost قراره کاراکتر محبوب این بازی یعنی اسنیک به دلیل مشکلات مغز و اعصاب از بازی حذف بشه و به جاش یه نفر دیگه رو بزارن !!! :cheesygri
اسنیک هم قراره با یه پلاکارد که روش نوشته شده " من چی کاره بیدم ! " هر از چند گاهی بیاد از جلو دوربین رد بشه تا دلش خوش باشه !!!
59.gif
خیلی جالب بود مصطفی جان حال دادی به ما :mrgreen:

سلام . لطف داری امین جان اما فرشته خودتی !! فرشته اسم دختره . من پسرم !
59.gif

خواهش میکنم آقا علیرضا .
وای اگه کاکرو این پست رو ببینه ...
97.gif

97.gif

بر طبق اخرين اخبار رسيده از يوبي نسخه 4 پرنس زودتر از نسخه3 فردا منتشر ميشه نكته قابل توجه گرافيك اين بازي است اين بازي با كارت گرافيك m 1 اجرا خواهد شد ضمن اينكه محيط بازي كاملا شبيه جزاير جنوبي قاره آفريقااست اسم اين بازي شاهزاده فارس و ادم خوار است

هیدئو کوجیما اعلام کرد تو شماره جدید متال گیر با نام Metal Gear 4 : Snake Get Lost قراره کاراکتر محبوب این بازی یعنی اسنیک به دلیل مشکلات مغز و اعصاب از بازی حذف بشه و به جاش یه نفر دیگه رو بزارن !!!
اسنیک هم قراره با یه پلاکارد که روش نوشته شده " من چی کاره بیدم ! " هر از چند گاهی بیاد از جلو دوربین رد بشه تا دلش خوش باشه !!!
ایول کین عزیز دیگه بهتر از این نمیشه.

شرکت یوبی سافت اعلام کرد بدلیل انزجار گیمر ها از شخصیت سم فیشر در نسخه ی آینده ی اسپلینتر سل یعنی شماره ی چهارمش بجای سم از شخصیت ماریو استفاده خواهند کرد :lol:
لازم به ذکر است که سام فیشر هم اکنون توسط هیدئو کوجیما استخدام شده و در شرکت کوجیما وظیفه ی آبدارچی را بر عهده دارد.... :lol: :lol:

آخرین ویرایش:
خبرگزاري جوجو اعلام كرد منابع آگاه گفتن نسخه دوم مافيا قرار بازي سازان ايراني توليد بشه كه شخصيت اول رو هم از روي صورت علي انصاريان ميسازن چون ريش هم گذاشته خيلي خشنه البته پدر خوانده هم اين بار علي پروينه اين بازي فوقالعاده جذابه و سيستم خيلي توپي مي خواد اين خبر گذاري اعلام كرد اگر كارت گرافيك كمتر از 512 داريد اصلا سراغ اين بازي نرويد

تاريخ انتشار 1فروردين 1550هجري شمسي

نوشته شده توسط farzadlion:
شرکت یوبی سافت اعلام کرد بدلیل انزجار گیمر ها از شخصیت سم فیشر در نسخه ی آینده ی اسپلینتر سل یعنی شماره ی چهارمش بجای سم از شخصیت ماریو استفاده خواهند کرد :lol:
لازم به ذکر است که سام فیشر هم اکنون توسط هیدئو کوجیما استخدام شده و در شرکت کوجیما وظیفه ی آبدارچی را بر عهده دارد.... :lol: :lol:
:cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :mrgreen:

هیدئو کوجیما اعلام کرد تو شماره جدید متال گیر با نام Metal Gear 4 : Snake Get Lost قراره کاراکتر محبوب این بازی یعنی اسنیک به دلیل مشکلات مغز و اعصاب از بازی حذف بشه و به جاش یه نفر دیگه رو بزارن !!! :cheesygri
59.gif

ببين فرشتـ... ببخشيد(!) ببين Kain عزيز...من نميدونم شما چرا گير دادي به اين اسنيك...اما كاكرو منطقي تر از اين حرفهاس كه به اين سادگي از كوره در بره...خيلي آروم پشت توپ مي ايسته و شما و دروازه بان تيم ملي برزيل و تور و همه چي رو به هم ميدوزه..!(!)

تو دهن استكبار جهاني زدي تو
33.gif
33.gif

امين جان... با اين استكبار جهاني در نيوفت ... بالاخره يه روز بلاي جونت ميشه..!

سلام
یه خبر توپ،
جان کارمک طراح موتور بازی دوم و سری بازی های کوئک در اخرین مصاحبه خود رسما اعلام کرده که
از دنیای بازی ها کنار کشیده است.
خانواده کارمک در یک تصادف در جاده چالوس رفتن ته دره.
تنها پسر او که اسمش خسرو بوده زنده مونده و کارمک هم
اعلام کرده میخواد به خسرو جانش برسه.
برا همین سپارزش سهام Id دو برابر شده.
چون همه میگن ایول این جان کارمک رفت.
خیلی فک میزد.

بای بای

سلام
یه خبر توپ،
جان کارمک طراح موتور بازی دوم و سری بازی های کوئک در اخرین مصاحبه خود رسما اعلام کرده که
از دنیای بازی ها کنار کشیده است.
خانواده کارمک در یک تصادف در جاده چالوس رفتن ته دره.
تنها پسر او که اسمش خسرو بوده زنده مونده و کارمک هم
اعلام کرده میخواد به خسرو جانش برسه.
برا همین سپارزش سهام Id دو برابر شده.
چون همه میگن ایول این جان کارمک رفت.
خیلی فک میزد
نگو
میگم ها این کارمکچه قدر شبیه ایرانی هاست پس جریان این بوده الان دستش رو شده
39.gif
. راستی این کارمک کرمانشاهی نیست اخه یه جایی دیدمشاحتمالا اسمش کامی بود طی مرور زمان جهش یافته و شده کارمک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or