نوشته شده توسط Police _ 110
سلام کسی منو صدا کرد
مشکلی پیش امده کین جان
سلام . خوبی دوست عزیز .
نه ممنون . مشکل حل شد . با وساطت و پادرمیونیه بزرگترها حلش کردیم !!
آره . تو زنگ زدی پلیس 110 امین جان ؟؟؟
دستت درد نکنه . نزدیک بود با شوت کاکرو مثل اون توپ ها که شوت میکرد برم تو تور دروازه و تور رو سوراخ کنم و فرو برم تو سیمان پشت دروازه و آخرشم پنچر بشم !!!
بابا حالا ما يه چيزي گفتيم...چرا پليس رو دخالت ميدين؟ اصلاَ حيف از شوت گرانبهاي(!) من كه واسه ت حروم كنم!!! اما براي شيرين شدن زندگي هم كه شده...يه شوخي با Kain عزيز كرديم...براي اطلاعات بيشتر اينجا رو كليك كنيد!!
دوست عزیز میدونیم شما شوخی کردی . ما هم شوخی میکنیم . یه وقت به دل نگیری .
اتفاقا من خودم از طرفداران پروپاقرص بازی متال گیر هستم و خیلی با بازیش حال میکنم .
اینی هم که گفتم فقط خواستم ببینم کی تعصبی هست در مورد این بازی !! :cheesygri
خوب بگذریم دوستان . دو تا خبر جدید داغ داغ .
1 - عرضه بازی کواک 4 به تعویق افتاد . سازندگان بازی اعلام کردن به دلیل اتفاقات اخیر در عراق و اشغال شدن آن به دست نیروهای آمریکایی و انگلیسی و یه مشت دیوونه دیگه قراره برای اعتراض نسبت به این کار تغییراتی در روند بازی ایجاد کنن که باعث میشه عرضه بازی کمی بیشتر طول بکشه . تغییراتی که ایجاد شده چند تا هستن . مثلا غول آخر بازی جورج دبلیو بوش هست که باید با بازوکا بزنیم بترکه !!
بازی هم در شهر انگلیس البته در سال 4000 میلادی اتفاق میوفته و شما پس از کشتن غول آخر یه بمب اتم رو فعال میکنین که درست میاد میخوره به انگلیس و همش دود میشه میره هوا .
( همون طور که دیدین این تغییرات برای اعتراض نسبت به این کار ناجوانمردانه هست ! )
2 - و اما خبر دوم . طرفداران بازی ماریو ( همون قارچ خور خودمون ) نسبت به تکراری شدن بازی اعتراض کردن . در نتیجه در شماره جدید این بازی قراره ماریو به جای قارچ , هویج بخوره و بزرگ بشه . البته بازی سازا گفتن به دلیل کهولت سن ماریو و داشتن دندون مصنوعی شاید از آب هویج هم استفاده کردیم .
خوب آقا پرهام . سطحش چطور بود ؟؟؟؟ جدیدا رفتم پیش بهروز کلاس خصوصی !!!