بازی و شایعه

آره . تو زنگ زدی پلیس 110 امین جان ؟؟؟
دستت درد نکنه . نزدیک بود با شوت کاکرو مثل اون توپ ها که شوت میکرد برم تو تور دروازه و تور رو سوراخ کنم و فرو برم تو سیمان پشت دروازه و آخرشم پنچر بشم !!!
نه من زنگ نزدم یکی از همسایه ها بود
39.gif

نه بابا مگه کین ببو هست تو هم شمیرت رو نثارش میکردی
58.gif

ه نقل از مجله بازی بازها فیلمی اکشن از دوشخصیت پرنس و دانته ساخته میشه که داستانش بر میگرده به 11 سال بعد بازگشت پرنس به بابل که این دو دست قدیمی هر کدوم زنی اختیار کردند و صاحب چند فرزند هستند...ماموریت شما در این بازی نگهداری از بچه ها و سابیدن خانه هست..
از فن های جدید این بازی که گفته میشود باعث دگرگونی بازیهایی در این سبک هست این است که شما میتوانید با یک دست کهنه پچه را عوض کنید و با یک حرکت اکروباتیک پستانک بچه کوچک را در دهانش قرار دهید!
البته کامبوهای دیگری در این بازی نهفته شده که کمتر کسی به غیر از سازنده ان میتواند به ان دست یابد..یکی از این کامبو ها که در سایت fadatshamspot.com منتشر شده این است که شما در آن واحد میتوانید فقط با زدن چند کلید پشت سر هم شخصیتهای بازی را در ان واحد در ضرفشویی و شیر دادن بچه و پاک کردن شیشه ها انجام دهید!
در باره گرافیک بازی گفته میشود اولین بازی در طول بازیهای کامپیوتری میباشد که از تکنیک پیکسلی استفاده میکند به صورتی که تمام اجزا ار پیکسل درست شده اند!
شایعاتی به گوش میرسد که اسم بازی از Dante VS Prince به gargshi prince & moshbokhoradet Dante تغییر کند که با این حساب از این به بعد بازی را با اسم انحصاری G.P.M.D خوانده میشود!
ریلیز بازی:q2 1945
فعلا
58.gif
58.gif
58.gif
خیلی عالی بود

من کم آوردم.

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
پس دیگه واقعا مغازه دارن سرم رو کلاه گذاشت البته من دیروز رفتم پیشش گفت که سرکارم گذاشته بود بعد متال گیر 14 رو به هم داد تا صبح هم تمومش کردم امیدوارم نگید که اینو 10 سال پیش تمومش کردید :mrgreen: :mrgreen:
بعدش هم این Prince of Persia 15 رو گفت که فردا میاره میخاستم بدون که این یکی رو دیگه به من نندازه گفتم شاید اینم مثل متال گیر بشه :cheesygri :cheesygri
بابا من کم آوردم دیگه . من متالگیر رو تا 12 بازی کردم و پرنس رو هم تا 13...

god of war 2

سخنگوی سونی اعلام کرد به زودی ساخت شماره دوم بازی خدای جنگ شروع می شود . به گفته طرف این بازی فقط برای کنسول های xboxو game cobe و pc ساخته خواهد شد. داستان بازی مربوط به زمانی است که کرایتوس خدای جنگ می شود و سر به نا فرمانی از زئوس بلند میکند . شخصی به نام غضفروس مامور میشود که امید را ااز صندوقی که بر روی دوش آرس نصب شده پیدا کند . به گذارش دویچه وله آلمان داستان بازی با شماره قبل بسیار تفاوت دارد و خط سیر جاگانه ای را دنبال میکند.

ه نقل از مجله بازی بازها فیلمی اکشن از دوشخصیت پرنس و دانته ساخته میشه که داستانش بر میگرده به 11 سال بعد بازگشت پرنس به بابل که این دو دست قدیمی هر کدوم زنی اختیار کردند و صاحب چند فرزند هستند...ماموریت شما در این بازی نگهداری از بچه ها و سابیدن خانه هست..
از فن های جدید این بازی که گفته میشود باعث دگرگونی بازیهایی در این سبک هست این است که شما میتوانید با یک دست کهنه پچه را عوض کنید و با یک حرکت اکروباتیک پستانک بچه کوچک را در دهانش قرار دهید!
البته کامبوهای دیگری در این بازی نهفته شده که کمتر کسی به غیر از سازنده ان میتواند به ان دست یابد..یکی از این کامبو ها که در سایت fadatshamspot.com منتشر شده این است که شما در آن واحد میتوانید فقط با زدن چند کلید پشت سر هم شخصیتهای بازی را در ان واحد در ضرفشویی و شیر دادن بچه و پاک کردن شیشه ها انجام دهید!
در باره گرافیک بازی گفته میشود اولین بازی در طول بازیهای کامپیوتری میباشد که از تکنیک پیکسلی استفاده میکند به صورتی که تمام اجزا ار پیکسل درست شده اند!
شایعاتی به گوش میرسد که اسم بازی از Dante VS Prince به gargshi prince & moshbokhoradet Dante تغییر کند که با این حساب از این به بعد بازی را با اسم انحصاری G.P.M.D خوانده میشود!
ریلیز بازی:q2 1945
فعلا

58.gif
58.gif
58.gif
خیلی عالی بود

موافقم!!!:D

spore 2

کمپانی بازی سازی ea اعلام کرد که تا قبل از انتشار بازی spore بازی شماره 2 این سری را منتشر خواهد کرد.به گفته ویل رایت در بازی شماره 2 باید سیر تکاملی موجودات را از جلو به عقب برد و تمدن های بزرگ را به طرف زندگی دوران مزوزوئیک پیش برد . ویل رایت که بعد از اختراع هواپیما به طریقه مرموزی ناپدید شده بود . از چند سال پیش در استودیو بازی سازی هنرهای الکترونیک (ea)دیده شده.

نوشته شده توسط alprh:
کمپانی بازی سازی ea اعلام کرد که تا قبل از انتشار بازی spore بازی شماره 2 این سری را منتشر خواهد کرد.به گفته ویل رایت در بازی شماره 2 باید سیر تکاملی موجودات را از جلو به عقب برد و تمدن های بزرگ را به طرف زندگی دوران مزوزوئیک پیش برد . ویل رایت که بعد از اختراع هواپیما به طریقه مرموزی ناپدید شده بود . از چند سال پیش در استودیو بازی سازی هنرهای الکترونیک (ea)دیده شده.
جالب بود

مقابله به مثل

کمپانی بازی سازی impartial games اولین کمپانی بازی سازی ایران اعلام کرد که برای مقابله با ساخت بازی های زد ایرانی توسط kuma دست به طراحی بازی down of amrica : howl زده است . این بازی که تنها به صورت مولتی پلیر قابل اجرا است به سبک استراتژیک میباشد . در این بازی شما نقش یکی از ملت را بازی میکنید که به خیابان آمده و بر ض آمریکا شعار می دهید.
در پی اعلام این خبر ارزش سهام شزکت kuma به شدت سقو کرده و به پایین ترین حد در 50 سال اخیر رسید.

کنترل پد جدید برای نینتندو

در آستانه شروع عرضه کنسول انقلاب نینتندو مدیر داخلی این شرکت اعلام کرد که کنترل پد های جدیدی برای این کنسول جایگذین خواهد شد . به گذارش B-c-news این پنجمین کنترل پدی است که نینتندو برای کنسول انقلاب خود عوض کرده است . لازم به ذکر است که کنتر پد های جدید نینتندو ضاهری بین خربزه مشهدی و عینک آفتابی دارد .

یک خبر جدید از بازی Prince of Persia: The Two Thrones این بازی چند روز پیش توسط هکرها هک شد و گفته میشه انتشار این بازی به تعویق افتاده به احتمال زیاد در اواسط سال 2006 پخش خواهد شد و این بازی از قفل اسپلینتر سل هم استفاده خواهد کرد که یه جورایی جبران کار هکرها رو کرده باشن :cheesygri :cheesygri :cheesygri

هیدئو کوجیما اعلام کرد تو شماره جدید متال گیر با نام Metal Gear 4 : Snake Get Lost قراره کاراکتر محبوب این بازی یعنی اسنیک به دلیل مشکلات مغز و اعصاب از بازی حذف بشه و به جاش یه نفر دیگه رو بزارن !!! :cheesygri
اسنیک هم قراره با یه پلاکارد که روش نوشته شده " من چی کاره بیدم ! " هر از چند گاهی بیاد از جلو دوربین رد بشه تا دلش خوش باشه !!!
59.gif

هیدئو کوجیما اعلام کرد تو شماره جدید متال گیر با نام Metal Gear 4 : Snake Get Lost قراره کاراکتر محبوب این بازی یعنی اسنیک به دلیل مشکلات مغز و اعصاب از بازی حذف بشه و به جاش یه نفر دیگه رو بزارن !!!
cheesygrin.gif

اسنیک هم قراره با یه پلاکارد که روش نوشته شده " من چی کاره بیدم ! " هر از چند گاهی بیاد از جلو دوربین رد بشه تا دلش خوش باشه !!!

58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
خيلي خيلي حال كردم مصطفي تو اخرشي چه فرشته اي بودي و نميدونستم

تو دهن استكبار جهاني زدي تو
33.gif
33.gif