نه من زنگ نزدم یکی از همسایه ها بودآره . تو زنگ زدی پلیس 110 امین جان ؟؟؟
دستت درد نکنه . نزدیک بود با شوت کاکرو مثل اون توپ ها که شوت میکرد برم تو تور دروازه و تور رو سوراخ کنم و فرو برم تو سیمان پشت دروازه و آخرشم پنچر بشم !!!
ه نقل از مجله بازی بازها فیلمی اکشن از دوشخصیت پرنس و دانته ساخته میشه که داستانش بر میگرده به 11 سال بعد بازگشت پرنس به بابل که این دو دست قدیمی هر کدوم زنی اختیار کردند و صاحب چند فرزند هستند...ماموریت شما در این بازی نگهداری از بچه ها و سابیدن خانه هست..
از فن های جدید این بازی که گفته میشود باعث دگرگونی بازیهایی در این سبک هست این است که شما میتوانید با یک دست کهنه پچه را عوض کنید و با یک حرکت اکروباتیک پستانک بچه کوچک را در دهانش قرار دهید!
البته کامبوهای دیگری در این بازی نهفته شده که کمتر کسی به غیر از سازنده ان میتواند به ان دست یابد..یکی از این کامبو ها که در سایت fadatshamspot.com منتشر شده این است که شما در آن واحد میتوانید فقط با زدن چند کلید پشت سر هم شخصیتهای بازی را در ان واحد در ضرفشویی و شیر دادن بچه و پاک کردن شیشه ها انجام دهید!
در باره گرافیک بازی گفته میشود اولین بازی در طول بازیهای کامپیوتری میباشد که از تکنیک پیکسلی استفاده میکند به صورتی که تمام اجزا ار پیکسل درست شده اند!
شایعاتی به گوش میرسد که اسم بازی از Dante VS Prince به gargshi prince & moshbokhoradet Dante تغییر کند که با این حساب از این به بعد بازی را با اسم انحصاری G.P.M.D خوانده میشود!
ریلیز بازی:q2 1945
فعلا
بابا من کم آوردم دیگه . من متالگیر رو تا 12 بازی کردم و پرنس رو هم تا 13...نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:پس دیگه واقعا مغازه دارن سرم رو کلاه گذاشت البته من دیروز رفتم پیشش گفت که سرکارم گذاشته بود بعد متال گیر 14 رو به هم داد تا صبح هم تمومش کردم امیدوارم نگید که اینو 10 سال پیش تمومش کردید :mrgreen: :mrgreen:
بعدش هم این Prince of Persia 15 رو گفت که فردا میاره میخاستم بدون که این یکی رو دیگه به من نندازه گفتم شاید اینم مثل متال گیر بشه :cheesygri :cheesygri
ه نقل از مجله بازی بازها فیلمی اکشن از دوشخصیت پرنس و دانته ساخته میشه که داستانش بر میگرده به 11 سال بعد بازگشت پرنس به بابل که این دو دست قدیمی هر کدوم زنی اختیار کردند و صاحب چند فرزند هستند...ماموریت شما در این بازی نگهداری از بچه ها و سابیدن خانه هست..
از فن های جدید این بازی که گفته میشود باعث دگرگونی بازیهایی در این سبک هست این است که شما میتوانید با یک دست کهنه پچه را عوض کنید و با یک حرکت اکروباتیک پستانک بچه کوچک را در دهانش قرار دهید!
البته کامبوهای دیگری در این بازی نهفته شده که کمتر کسی به غیر از سازنده ان میتواند به ان دست یابد..یکی از این کامبو ها که در سایت fadatshamspot.com منتشر شده این است که شما در آن واحد میتوانید فقط با زدن چند کلید پشت سر هم شخصیتهای بازی را در ان واحد در ضرفشویی و شیر دادن بچه و پاک کردن شیشه ها انجام دهید!
در باره گرافیک بازی گفته میشود اولین بازی در طول بازیهای کامپیوتری میباشد که از تکنیک پیکسلی استفاده میکند به صورتی که تمام اجزا ار پیکسل درست شده اند!
شایعاتی به گوش میرسد که اسم بازی از Dante VS Prince به gargshi prince & moshbokhoradet Dante تغییر کند که با این حساب از این به بعد بازی را با اسم انحصاری G.P.M.D خوانده میشود!
ریلیز بازی:q2 1945
فعلا
خیلی عالی بود
جالب بودنوشته شده توسط alprh:کمپانی بازی سازی ea اعلام کرد که تا قبل از انتشار بازی spore بازی شماره 2 این سری را منتشر خواهد کرد.به گفته ویل رایت در بازی شماره 2 باید سیر تکاملی موجودات را از جلو به عقب برد و تمدن های بزرگ را به طرف زندگی دوران مزوزوئیک پیش برد . ویل رایت که بعد از اختراع هواپیما به طریقه مرموزی ناپدید شده بود . از چند سال پیش در استودیو بازی سازی هنرهای الکترونیک (ea)دیده شده.
هیدئو کوجیما اعلام کرد تو شماره جدید متال گیر با نام Metal Gear 4 : Snake Get Lost قراره کاراکتر محبوب این بازی یعنی اسنیک به دلیل مشکلات مغز و اعصاب از بازی حذف بشه و به جاش یه نفر دیگه رو بزارن !!!
اسنیک هم قراره با یه پلاکارد که روش نوشته شده " من چی کاره بیدم ! " هر از چند گاهی بیاد از جلو دوربین رد بشه تا دلش خوش باشه !!!