بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ارمان اره فكر كنم اين پرسونا رو بخرم همش تقصير تو هان :)

من از سبك يك در ميونى خيلى خوشم مياد

در ضمن من شنيدم فاينال فانتزى اين دو قسمت با هم همزمان ديجيتال و فيزيكى عرضه ميشند پس اگه 2 بازى باشند بايد نزديك 60 دلارى بشند يك جورايى بوندل؟!؟
آقا این سبک یک در میونی چیه واسه ما یه توضیحی میدی
نکنه خودت اختراعش کردی جدیدا خوب البته بچه ها خلاقیت قوی دارند
راستی میتونی جواب بدی یا از ساعت خوابت گذشته:))

آقا این سبک یک در میونی چیه واسه ما یه توضیحی میدی
نکنه خودت اختراعش کردی جدیدا خوب البته بچه ها خلاقیت قوی دارند
راستی میتونی جواب بدی یا از ساعت خوابت گذشته:))
خواهشا احترام هم دیگر رو نگه دارید :)

بازی Foul's Play برای عرضه روی PS4 و Vita با قابلیت Cross Buy تایید شد . این بازی شما نقش اداره یک theater رو دارید و باید بینندگان رو راضی از نمایش نگه دارید. بازیش شامله بخشه CO OP نیز خواهد شد . به علاوه اعلام شده نسخه 4 این بازی روی 1080 و 60 فریم اجرا خواهد شد اما هنوز اطلاعاتی مبنا بر فریم ریت نسخه ویتا منتشر نشده .

بازی Galaki-Z یک یک Shooter 16 bit هست نیز برای عرضه روی Ps4 و vita تایید شد .

هر دوی این بازیا امسال عرضه خواهند شد

خواهشا احترام هم دیگر رو نگه دارید :)

بازی Foul's Play برای عرضه روی PS4 و Vita با قابلیت Cross Buy تایید شد . این بازی شما نقش اداره یک theater رو دارید و باید بینندگان رو راضی از نمایش نگه دارید. بازیش شامله بخشه CO OP نیز خواهد شد . به علاوه اعلام شده نسخه 4 این بازی روی 1080 و 60 فریم اجرا خواهد شد اما هنوز اطلاعاتی مبنا بر فریم ریت نسخه ویتا منتشر نشده .

بازی Galaki-Z یک یک Shooter 16 bit هست نیز برای عرضه روی Ps4 و vita تایید شد .

هر دوی این بازیا امسال عرضه خواهند شد
چطوره که فن های سونی میتونند بیان تایپیک نینتندو به ما بی احترامی کنن ما که میخوایم جواب بدیم میشه بی ادبی:-/
من خودم تمام کنسول های دستی تا به حال خریدم به جز psvita
اون از خلاقیت و سخت افزار چرتش که فقط PSP رو قوی کرده سونی داده بیرون
اون از بازیاش و حمایت بازی سازا که خود سونی هم که ساختش میدونه چه گندی زده بازی واسش نمیزنه داره به فراموشی میره=))
از همه خنده دار تر کسایی که میرن میخرن و واسش فن بازیم در میارن به عشق یه سری بازی پورت شده و چرت که واقعا واسه من عجیبه
وقتی به بعضی از این فن ها که ادب نداشتن رو هم اضافه کنی نتیجش میشه بن شدن فن های نینتندو تو بازی سنتر
جای تبریک داره به همه

چطوره که فن های سونی میتونند بیان تایپیک نینتندو به ما بی احترامی کنن ما که میخوایم جواب بدیم میشه بی ادبی:-/
اون از بازیاش و حمایت بازی سازا که خود سونی هم که ساختش میدونه چه گندی زده بازی واسش نمیزنه داره به فراموشی میره=))
از همه خنده دار تر کسایی که میرن میخرن و واسش فن بازیم در میارن به عشق یه سری بازی پورت شده و چرت که واقعا واسه من عجیبه
وقتی به بعضی از این فن ها که ادب نداشتن رو هم اضافه کنی نتیجش میشه بن شدن فن های نینتندو تو بازی سنتر
جای تبریک داره به همه

دوست عزیز در کل فروم نه جای بی ادبی هست نه جای بی احترامی .
اون عده ای هم که میرن بی احترامی میکننن جوابش هم میگیرن.
شما هم سعی کن مثل بقیه نباشی.

هر کمپانی نقاط ضعف و قوت خودش رو داره حالا چون چند نفر ویتا خریدن و راضی بودن دلیل نمیشه این مسعله خنده دار باشه و یا هر چیزی که شما فکر میکنی .

بهتر احترام هم رو نگه داریم و درست صحبت کنیم.
اگر هم ناراحتی و چیزی توی این مساعل دارید میتونید یک راست با مدریت در میون بزارید

موفق باشید.

جای تبریک داره به همه

دلیلی نداره که بخاطر کار همون چند نفر که شما میگی به بقیه فن های سونی بی احترامی کنید و بیاید اینجا ویتا و ویتا داران رو مسخره کنید.
اگر خود شما از این کار بدتون میاد پس نباید بیاید اینجا و این کار هارو بکنید.
اگر کسی به شما بی احترامی کرد شما پستش رو گزارش بدید, نه اینکه بیاید و اینجا همه سونی فن هارو یکی بدونید.
من هم نه دعوا دارم و نه چیز دیگه ای , خواستم اینو بگم که اینجا دعوا نشه و ...
وگرنه ما همه باید به هم دیگه احترام بذاریم و به خاطر کار چند نفر همه رو مقصر ندونیم;)

آقا حرف شما متین ولی این اولین باری نبود که یکی از فن های متعصب سونی میاد و به نینتندو باز ها توهین میکنه
حرکت خود منم قبول دارم زشت بود ولی می خواستم همون حسی رو که تمام طرفدار های نینتندو وارد شده به شما نشان بدم
منم با کسی مشکلی تو اینجا ندارم به جز این آقای ITALODANCE که هر وقت از بن خارج شد باهاش صحبت میکنم
کار من فقط به این خاطر بود که بعضی ها یاد بگیرند به سلایق هم احترام بزارند
ناراحت شدید معذرت میخوام

من دقیقا میدونم برای چی انقدر امتیاز گرفته، چون بازی مشابه دوران قدیم ff و توسط خود square ساخته شده. واسه همین گیمر هایی که ازون دوران خاطره دارن که حتما هم منتقد هستند اینهمه امتیاز بش دادن. وگرنه اصلا بازی فوق العاده ای واسه این نسل نیست!
حالا بگذریم، اینجا هم تاپیک ویتا الان هدشات میشم :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوست عزیز
نظر شما محترمه ولی بازی براوری یه بازی خطی نیست و داستان زیبایی هم داره و از همه مهمتر با داشتن سیستم job تو بازی میتونید تو مبارزاتش تنوع خیلی زیادی داشته باشید و استراتژی های متنوع و زیادی رو تو مبارزه بکار بگیرید.بازیش بازی آسونی نیست و مثل فینال فانتزیهای قدیمی به سیستم levelup وابسته نیست و خیلی تنوع تو بازی و سیستم مبارزاتش و سلاح ها و آرمورهای این بازی هست.اولش شاید یه کم خسته کننده باشه ولی جلوتر که میرید و داستان دستتون میاد تازه متوجه میشید چه بازی زیبایی هستش.همینطور سیستم ساب کوست بازی که واقعا گیمر رو به چالش میکشه.بعضی مبارزات تو بازی اصلا ارتباط زیادی به levelup نداره وبه نوع استفاده از سیستم job بازی هماهنگی نفرات و استفاده از یک استراتژی درست میتونه باعث بشه که مبارزه رو ببری.
نظر شما که میگید به خاطر سبک قدیمی بودن بازی ازش استقبال شده تا حدی درسته ولی همه چیز نیست و کلا از خیلی جهات با سری های قدیمی فینال متفاوته.

موفق باشید.

دوستان راهی هست که یه نفر بتونه به بازیای جی آر پی جی علاقه مند بشه ؟ مثلا خودم :|
سوال بعدی اینه که ویتا 2000 ـه باندل خاصی هم داره ؟

با بد نسخه ای شروع کردی ...13 برای فن های سری هم غیر قابل تحمل میزد مواقعی .... 12 رو بازی کن بعد 10 رو ... کسی که این دو تا رو بازی کنه و خوشش نیاد ...خلاصه ... اره ...

جدی میگم 12 ... دو ساعت اولش رو رد کنی و بری تو کار لول گیری و ارتقاء و خرید سپر و شمشیر و ماموریت های فرعی که همه شامل شکار موجودات قدرمتمند میشه و پیدا کردن بی نهایت ایتم های مخفی به مغرت رو به جوش میاره ... غیر غیر ممکنه بتونی بی خیالش بشی .... لول دیزاین و داستانش هم در مقایسه با 13 مثل مقایسه فیل و مورچه است ... 12 اوپن ورلد هم هست ... مپ هاش هم سند باکسه ... کلا پرفکت

گیم پلیش هم مقداری فرق داره ... نوبتی به اون شکل نیست ... و وارد محیط مبارزه نمیشه و داخل خود نقشه به مانستر ها و سرباز ها حمله میکنی و میجنگی و میتونی هم فرار کنی ... ولی اخرش نوار مبارزه داره که برای حمله بعدی باید پر شه .... ولی مجبور نیستی باید تا پایان مبارزه صبر کنی ... قدرت های ترکیبی هم داره که خیلی به کار میاد ...

کلا بازیش جوریه که برای کسایی که تا حالا JRPG کلاسیک بازی نکردن و یا جذب نشدن به سمت این سری و سبک بکشونه ...

حتما برو یکی دو تا تریلر ازش ببین

در وصف بازی هم دیگه چیزی بیشتر از مطلب زیر نمیتونم بگم

128).[SUP][42][/SUP] The top 10 of Edge Presents The 100 Best Videogames were:
  1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  2. Resident Evil 4
  3. Super Mario 64
  4. Half-Life 2
  5. Super Mario World
  6. The Legend of Zelda: A Link to the Past
  7. Halo: Combat Evolved
  8. Final Fantasy XII
  9. Tetris
  10. Super Metroid

- - -ویرایش - - -

جای تبریک داره به همه

باشه ما ادم بده شما ادم خوبه ویتا هم چیزی نداره ...شما چرا دردت گرفته

وقتی شما یه ویتا از 40000000000000000 کیلومتری هم ندیدی ... دلیلی نداره بی خود بیای SUPER TREVOA بازی در بیاری اینجا ...

خوب وقتی ویتا رو از اون فاصله ندیده باشی ... دیدن بازی هاش یه توان 10 هم میخوره ... که کلا باعث میشه هیچی از یه کنسول ندونی و به دلیلی که فقط شاید خودت بدونی چیه بیای جو اینجا رو بریزی به هم .... من خودم برای گراویتی راش و فریدوم وارز فقط به قصد این 2 تا بازی کنسول گرفتم و دیروز که گراویتی راش رو تموم کردم انقدر غرق در لذت و رضایت بودم که مطمئن شدم 600 تومن که هیچی ویتا 2 میلیونم بود این بازی ارزشش رو داشت این مبلغ رو براش بپردازم .... بماند که خود بازی هم مجانی بود

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال :-/
این بازی virtue's last reward چه جوریه؟
سبکش adventure /visual novel هست.
به طور خلاصه بازی دو بخشه.یکی بخش گفتگو و تصمیم گیریهاست.بار اصلی پیشبردن داستان تو این قسمته و تصمیم ها هم کاملا رو روند داستان تاثیر میذاره.
یه بخش پازل هم داره که به این صورته که تو یه اتاق قرار میگیری که باید با جستجوی محیط و استفاده از آیتم ها و حل معما از اون اتاق فرار کنی.
دید بازی هم اول شخصه.
داستان یک خطیشم درباره ی 9 نفره که تو یه جایی محبوسن و تو یه بازی شرکت داده میشن که فقط برنده ها میتونن از اونجا فرار کنن.در همین حین دنبال جواب سوالاتی مثل اینکه اینجا که هستن کجاست و چرا اینجان هم جواب بدن.(قصه و روایتش مهمترین بخششه و توضیح بیشتر لوس میکنه قضیه رو:دی)

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال :-/
این بازی virtue's last reward چه جوریه؟

تنها بازی هست که تو عمرم پلات کردم...یعنی اگه بخوای کل داستان رو ببینی بازی پلات میشه...دوستان توضیحات کافی رو دادن...من خودم به شخصه این بازی رو در کنار پرسونا بهترین بازی ویتا میدونم و جزو بهترین روایت های داستان تو عمرم بود واقعا شاهکار بود تو جوایز جوی استیک هم تو بخش روایت داستان کاندید شده بود..
نقطه عطفش هم داستانش هست که واقعا جذابه و تا آخر میخکوب شده بودم ولی تو ایران سلیقه های کمی این بازی رو میپسندن گیم پلی فقط حل معما هست و باید از یه اتاق خارج بشی تو هر بخش که کلید در تو یه گاو صندوقه و باید رمزشو پیدا کنی و یه رمز مخفی هم تو هر اتاق هست که اگه اونم پیدا کنی از تو گاو صندوق آیتم های خاصی راجع به داستان میده معماها هم واقعا خلاقانه بودن که اونم باز باید اهلش باشی
نکته بارز این اثر هنری روایت و سبکش هست یعنی اول میبینی که طبق تصمیم های تو داستان پیش میره ولی یه مکانیزم خاصی هم توش هست که بگم اسپویل میشه....
تمام نکات علمی که تو بازی مطرح میشه واقعی هستن و خلاصه خیلییی جالبه بازیش
توصیه میکنم اول دموش رو دان کن ببین اگه خوشت اومد تو خریدش شک نکن من خودم به دلار خریدم یعنی 40 دلار اکانتمو واسش شارژ کردم این و پرسونا تنها بازی هایی بودن که ارزش داشتن به دلار خریدم:)

با این تعریفایی که شد فکر کنم خوشم بیاد از بازیش چون کلا این سبک بازی را بیشتر از بقیه دوست دارم. باید برم ببینم تو استور چنده. آخه من فقط میتونم 35 پوندی شارژ کنم. 15 پوند هم میخوام بدم muramasa rebirth بخرم. خدا کنه بتونم این را هم بخرم :d

با این تعریفایی که شد فکر کنم خوشم بیاد از بازیش چون کلا این سبک بازی را بیشتر از بقیه دوست دارم. باید برم ببینم تو استور چنده. آخه من فقط میتونم 35 پوندی شارژ کنم. 15 پوند هم میخوام بدم muramasa rebirth بخرم. خدا کنه بتونم این را هم بخرم :d
احتمالا خوشت میاد ! البته من پیشنهاد میدم Danganronpa رو بگیر و Muramasa هم نگیر...یکمی بازیش حوصله سر بر میشه وقتی زیاد بری. به نظرم Dragon's Crown بهتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or