انیمه اش از روی بازی ساخته شدهآرمان مگه این Danganronpa انیمه نداره...بازیش بهتره یا انیمه اش؟
اصلش بازیش هست. 2 هم قرار امسال عرضه بشه .
ظاهرا 3 هم دارن میسازن D:
انیمه اش از روی بازی ساخته شدهآرمان مگه این Danganronpa انیمه نداره...بازیش بهتره یا انیمه اش؟
انیمه اش از روی بازی ساخته شده
اصلش بازیش هست. 2 هم قرار امسال عرضه بشه .
ظاهرا 3 هم دارن میسازن D:
آرمان از دست تو :d همین حرف تو باعث شده تا الان دست نگه دارم و نخرم باید برم تو بوتیوب گیم پلی هر دوتاش را ببینم :dاحتمالا خوشت میاد ! البته من پیشنهاد میدم Danganronpa رو بگیر و Muramasa هم نگیر...یکمی بازیش حوصله سر بر میشه وقتی زیاد بری. به نظرم Dragon's Crown بهتره !
جدی خیلی بازیه جالبه ! البته این VLR هم کلا شاهکاره برای خودش در هر زمینه D: اما جفتشون امتیازشون بالاست . VLR آز IGN آمتیاز 9.5 و DAnganronpa هم 8.5 گرفته !آرمان از دست تو :d همین حرف تو باعث شده تا الان دست نگه دارم و نخرم باید برم تو بوتیوب گیم پلی هر دوتاش را ببینم :d
جدی خیلی بازیه جالبه ! البته این VLR هم کلا شاهکاره برای خودش در هر زمینه D: اما جفتشون امتیازشون بالاست . VLR آز IGN آمتیاز 9.5 و DAnganronpa هم 8.5 گرفته !
در ضمن بازیه جدید هم تو راه هست .... Demon Gaze !
RocketBirds 2 هم اعلام شده !!
اتفاقا من اینا دیدم میخواستم بپرسم چجوریه؟ به نظر جالب میاد.چرا هیچکی از بازی خدایی مثل Ys : Memories of Celcelta حرفی نمیزنه ؟!
بازی خداست !
اتفاقا من اینا دیدم میخواستم بپرسم چجوریه؟ به نظر جالب میاد.
من که میگم بازی که مشکل اخلاقی داره برای هیچ شخصی توصیه نمیشه (بالاخره تاثیرات منفی رو میزاره در هر صورت به نظرم)
ممنون
خریدش اخر سر D:در کنار بازی هایی که آرمان اشاره کرد بازی های زیر هم برای ویتا تو راهن :
Deception IV
Conception II
==============
چرا هیچکی از بازی خدایی مثل Ys : Memories of Celcelta حرفی نمیزنه ؟!
بازی خداست !
مشکلات اخلاقی کجا بود ÷_× درجه بندی T هست _×Demon Gaze مشکلات اخلاقی داره البته برای همه توصیه نمی شه :d
در کل فکر نمی کنم عنوان حیلی جالبی هم بشه
FF فیزیکی اش رو کسی جایی می شناسه که داشته باشه به خبر به من بده
یکی از بهترین بازیهای ویتا هست در کل D:اتفاقا من اینا دیدم میخواستم بپرسم چجوریه؟ به نظر جالب میاد.
من که میگم بازی که مشکل اخلاقی داره برای هیچ شخصی توصیه نمیشه (بالاخره تاثیرات منفی رو میزاره در هر صورت به نظرم)
ممنون
خریدش اخر سر D:
بازیش خیلی خوبه ! منم هنوز نخریدم اما دنبالش هستم ×_×
به نظرم بین اون دوتا هم Deception 4 جالبتر به نظر میاد. زیاد نفهمیدم Conception چی به چیه D:
مشکلات اخلاقی کجا بود ÷_× درجه بندی T هست _×
هنوز عرضه نشده که ؟ فکر کنم این هفته میاد رسمی .
یکی از بهترین بازیهای ویتا هست در کل D:
یه حالت Tactical داره و Semi open world
من نسخه CE رو پیش خرید کردم ×_×Demon Gaze که برای آمریکا و اروپا 25 آپریل میاد ، 1 ماه و 11 روز دیگه
اما در کل یه نگاه به اسکرین شات های نسخه ژاپن اش بندازید متوجه می شید :d
البته در کل موارد غیر اخلافی اش کم هست ولی خوب هست :d