منم منتظرم
برای ps3 اومده ولی چون حجمش زیاده و تروفی هم نمیتونم بگیرم
منتظرم رو ویتا بگیرم
چرا رو پلی 3 تروفی نمیده!!!
اگه دستگاهت اوریج هست که میتونی وصل شی و تروفی هاتو سینک کنی اگرهم کپی خور هست که الا روگرو 4.55 اومده باز میتونی راحت وصل شی
دقیقامن خودم حدس میزدم تو gamescom معرفی بشه که ضایع شدیم!فکر کنم رفته برا E3!شایدم فردا تو GDC معرفی بشه:dدوستان یه سوال،3 ماه هم از 2014 گذشت. چرا هیچ عنوان AAA First Party معرفی نمیشه یا نمیاد یه خورده هایپ بشیم؟؟؟
دقیقامن خودم حدس میزدم تو gamescom معرفی بشه که ضایع شدیم!فکر کنم رفته برا E3!شایدم فردا تو GDC معرفی بشه:d
علاوه بر این یه بازی منحصر به فرد مثل LBP یا Tearaway هم باید بیاد که امیدوارم سونی فقط به Murasaki baby بسنده نکرده باشه
Persona 3 The Movie #2 Japanese release date set
______
__
بچه ها کسی تا حالا فیلم Persona رو دیده ؟! چطوریه ؟! خوبه ؟ ارزش داره نگاه کنم ! ؟
این فیلم قراره دو روز بعد از انتشار Persona Q بره روی پرده سینما !
از من میپرسید اگر AAA باشه احتمالا یا از داخله سونی هست و یا یکی از بازیهای قدیمی رو روی ویتا پرت میکنن D:دوستان یه سوال،3 ماه هم از 2014 گذشت. چرا هیچ عنوان AAA First Party معرفی نمیشه یا نمیاد یه خورده هایپ بشیم؟؟؟
انیمه Persona 3 Trinity بدک نبود اما P4 رو یه جوری انیمش رو ساختن که حتما باید بازی رو کرده باشی تا بتونی ازش لذت ببری D:Persona 3 The Movie #2 Japanese release date set
______
__
بچه ها کسی تا حالا فیلم Persona رو دیده ؟! چطوریه ؟! خوبه ؟ ارزش داره نگاه کنم ! ؟
این فیلم قراره دو روز بعد از انتشار Persona Q بره روی پرده سینما !
از من میپرسید اگر AAA باشه احتمالا یا از داخله سونی هست و یا یکی از بازیهای قدیمی رو روی ویتا پرت میکنن D:
بازیهای جدید و انحصاری که فعلا فقط JApan میسازه ... انصافا هم کارشون بد نیست. بازیهای YS و Danganronpa خیلی عالی بودن ....همچنین FF هم که واقعا عالی هست D: اینام یه جورایی AAA محسوب میشن چون متای همه بالای 84 بوده D: لول
انیمه Persona 3 Trinity بدک نبود اما P4 رو یه جوری انیمش رو ساختن که حتما باید بازی رو کرده باشی تا بتونی ازش لذت ببری D:
منظورت اگه انحصاری هست فکر نمیکنم third party های غربی علاقه زیادی به ساخت بازیهای انحصاری روی ویتا داشته باشن مگر اینکه تک و توک چیزی معرفی بشه . فعلا سازنده های japanese فقط دارن روی ویتا بازیهای انحصاری میدن ...آخه آرمان پورت کردن که به نظر من نباید جز بازی یرای اون کنسول محسوب بشه. مثلا GOW داره پورتش میاد.خوب یا بدشم کاری ندارم که داره میاد ولی به نظرت یه عنوان که مستقل برای خودش باشه خوب تر نیست؟ حداقل اگه بتونن Uncharted 2 رو پورت کنن حالا یه چیزی.(که بعید میدونم)
منظورت اگه انحصاری هست فکر نمیکنم third party های غربی علاقه زیادی به ساخت بازیهای انحصاری روی ویتا داشته باشن مگر اینکه تک و توک چیزی معرفی بشه . فعلا سازنده های japanese فقط دارن روی ویتا بازیهای انحصاری میدن ...
عنوانه مستقل که 100% خوب هست مثل Uncharted - TearAway اینها اما خب این کار رو فعلا بیشتر خوده Sony آنجام میده تا شرکتهای دیگه ... دلیلشم فروشه کمه ویتا هست . باید فروشه یک بازی تضمین بشه تا بازی رو روی ویتا بیارن... همین الان هم بگی نگی BorderLands II فروشش به نظره من تضمین شده نیست چون خیلی از Ps3 دارها بازی کردن رفته ... نمیدونم چی دلیلی برای عرضه اش هست کلا بعد از این همه مدت . اما وضعیت فعلا همینه
بازیهای درست حسابی بیشتر از Japan سروکلشون داره پیدا میشه که انصافا YS و Dangand و FF خالی از لطف نیستن حالا JRPG کم طرفداره ایران بحثش فرق داره ... اما فروششون خوب هست D: بیشتر NIS و Xseed Games دارن ساپورت میکنند.
نهایتا Konami - Ubi - EAباشن که روی ویتا بازی دیگه ای بدن . به نظرم شانس دیدن بازی از R* و اینا کمه D:
D: چی ؟ متوجه نشدم D:یکم بی انصافی شده در حق بعضی از طرفدارای پی اس ویتا همش بازی نقش افرینی ژاپنی عرضه میشه همین persona 4 مثلا همه میگن خوبه فکر میکنم که گیم پلی متفاوتی داره یعنی یجا فوتبال بازی میکنی یجا دشمن می کشی درسته؟