Fenris Wolf
کاربر سایت
نه با ! من خودم از اول به همه میگم این YS بخرید عالیه D: متاش و user score همه بالاست!b-)باو من سر خرید YS روزه شک گرفتم نمیدونم کی بود گفت نخر بیخوده ( آرمان نبوده ؟ )
شیطونه میگه برم ویتا بخرم دوباره
ویتا 2000 ریجن 1 - 2 کی میاد ؟
نه همونم ویتاش دانلودیه اگه اشتباه نکنم !
نداشتیم . از فیزیکیها فکر کنم یه All Stars و یه Sly اینطوری بود که نسخه 3 توش کد برای ویتا داشت !تا حالا شده بازی که هم برای ps3 میاد هم ویتا ... پک فیزیکی مشترک داشته باشه ... یعنی هر دو تا نسخه داخل یه قاب ؟؟؟ اگه داشته باشه من میخوام ff10 رو اینطوری بخرم ...میخوام ارشیوی داشته باشم
این حرفت مثل این میمونه که بگی چون چاقو تیزه، بهتره باهاش کار نکنی چون در هر صورت میبره
آره بابا کاملا طبیعیه nudity...میگیم بردیا یه چندتا عکس کاملا طبیعی از خودت بزار آواتار فضای طبیعی سایت روشن شهنه بابا آخه چیزی نداره !
دوتا دختر 11 ساله میرن حموم بهم دست نمیزنن ؟! این چیز بدیه !؟
یا کسی عاشق کسی میشه نباید ابراز علاقه کنه !؟
اصلا Nud!ty مگه بده !؟ آدم و هوا هم لباس نداشتن دیگه !
همشون قشنگن میشا جان !
همشون بالای 20 دقیقه گیم پلی دیدم همشون خ خ خ خ خ باحالن مخصوصا گیم پلی Deception IV و موسیقی Conception II !
بازی YS : MOC که دیگه نمراتش تابلو نمود چقدر بازی خوفه !
T هست درجه بندی سنیش D: !!!_!!!آره بابا کاملا طبیعیه nudity...میگیم بردیا یه چندتا عکس کاملا طبیعی از خودت بزار آواتار فضای طبیعی سایت روشن شه
ولی جدا از شوخی بهتره به درجه بندی سنی بازی ها توجه کنیم الکی نیستن
-
آرمان گفتی موراماسا 15 دلاره رفتم دیدم 25 تاست فکر کنم اون موقع که تخفیف خورده بود تو گرفتی..حیف
راستی بچه ها بازی 999 یعنی همون 9 نفر 9 در 9 ساعت که نسخه قبل از VLR هست و انحصاری ds بوده برای ios داره میاد از دست ندید فوق العاده است...
T هست درجه بندی سنیش D: !!!_!!!
بله باید توجه کرد اما نه اینکه بگیم ای بده و ای تاثیر منفی داره و فردا میفتیم گوشه دیوونه خونه میپوسیم D: ( شوخی لول )
اره الان رفتم دیدم استوره خودم 35 دلاره ! موقع تخفیف بود دیدم ! من خودم فیزیکی خریدم لبته D:
اره 999 هم جالب بود !
خودت که VLR رو دوست داشتی برو Danganronpa رو بازی کن شاهکاره! هنوز نگرفتمش اما تعریف زیاد شده ازش !
سلامی چو بوی آشنایی
دوستان کسی میدونه چه بازیایی بین ویتا و پلی 3 کراس بای هست؟؟؟
باو من سر خرید YS روزه شک گرفتم نمیدونم کی بود گفت نخر بیخوده ( آرمان نبوده ؟ )
شیطونه میگه برم ویتا بخرم دوباره
ویتا 2000 ریجن 1 - 2 کی میاد ؟
نه همونم ویتاش دانلودیه اگه اشتباه نکنم !
Persona 4 Golden پس چی کارست D: لول ؟در حد 60 بازی کراس هست :d
نمونشم : Sly cooper- Guacamelee-Spelunky - lone surviver و ... :d
- - -ویرایش - - -
از نظر من Ys بهترین بازی ویتاست :d( فکت)
خلاصه از دستش نده .تروفی هاش خیلی سخته :d
جفتش عالینبچه ها برای شروع بازی کیلزون بگیرم بهتره یا آنچارتد؟
قیمت دسته دوم این دوتا بازی ریجن دو چند باشه خوبه؟
Persona 4 Golden پس چی کارست D: لول ؟
کلا بازیهای japanese تروفیاشون وسیله شکنجه gamer هست D:
بچه ها برای شروع بازی کیلزون بگیرم بهتره یا آنچارتد؟
بچه ها برای شروع بازی کیلزون بگیرم بهتره یا آنچارتد؟
برا شروع یا پرسونا بگیر یا muramasa rebirthبچه ها برای شروع بازی کیلزون بگیرم بهتره یا آنچارتد؟
من منتظر FF X X-2 هستم شدید،چون رو ps2 فرصت نشد تمومشون کنم،ولی الان میچسیه رو ویتا همه جا وقت داری بازیشون کنی تازه تروفی هم داره،;-)
Sent from my C5302 using Tapatalk