بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظرم باید ببینیم خودمون چی دوس داریم،من به شخصه رو ویتا یه Kingdom Hearts و MGS و یه بازی تو سبک Survival Horror دوس دارم بازی کنم،یا اگه بخوام خیلی فانتزیش کنم یه Skyrim:-D

Sent from my C5302 using Tapatalk

اه اه indie كه بياد كاره ويتا تمومه من هم ازش دست برميدارم
اكثريت بازيهاي indie واسه پلتفرمهاي موبايلى هم مي ايند ان وقت ان بازي كه تو پلتفرمش كه يك الى چند دلاره واسه ويتا بشه سه الى ده دلار و اين يعنى حماقت... و ما ديوانه نيستيم پول واسه چنين حركتى بديم ...

Don’t Starve شاید برای ویتا همزمان با نسخه PS4 منتشر بشود:

https://twitter.com/klei/statuses/419363791650824192

Last edited by a moderator:
آره بابا indie که هیچی الان sonic racing transformed هم برای موبایل اومده! دیگه حسابشو بکنید! از لحاظ گرافیکی که مثل نسخه ویتا بود اما کنترلش خیلی بد بود.

بهترین بازی indie چه از لحاظ گرافیک چه گیمپلی رو وقتی رو موبایل بازی میکنی حالت بد میشه! خیلیا این اشتباه رو میکنن و میگن فلان بازی رو موبایل هم هست ولی مهم تجربه بازی و لذت بردن که جفتش رو ویتا هست،حالا میخواد هر بازی باشه،

بهترین بازی indie چه از لحاظ گرافیک چه گیمپلی رو وقتی رو موبایل بازی میکنی حالت بد میشه! خیلیا این اشتباه رو میکنن و میگن فلان بازی رو موبایل هم هست ولی مهم تجربه بازی و لذت بردن که جفتش رو ویتا هست،حالا میخواد هر بازی باشه،

البته روی آیفون قضیه بنظر من کاملا متفاوته ها
برای گیمینگ هم خیلی جذابه. اصلا بخاطر گیمینگ میخرم!!

خیلی از بازیهای indie خوب مثل Hotline Miami - Terraria - Guacamelee - SuperStardust - Tales from Space - Lone Survivor و ... و ... اینا اصلا روی موبایل نمیان که . نهایتا روی PC و PSN عرضه میشن. قابلیت Cross buy هم که عالی D:

منم با سهیل موافقم مهم تجربه و لذت بردن از بازیه به نظر من کسی که با موبایل بازی میکنه (خودمم بازی میکنم) اصلا نمیتونه لقب gamer رو یدک بکشه خیلی ببخشیدا اما شما دوستایی که گیمر هستید حالا چه حرفه ای و چه مبتدی قطعا تفاوتای زیادی با مردم معمولی دارید که با موبایلشون چند تا بازی میکنن (جوگیر:d شدم)

- - -ویرایش - - -

راستی یادم رفت دوستان این بازی dragon's crown رو پیدا کردم آکش 128 تومن در میاد عادلانس بگیرم دیگه؟؟؟ از پی اس ان هم بخوام بگیرمش میشه 40 دلار دیگه ینی با دلاری 3 تومن هم حساب کنم میشه 120 تومن

هنوز هیچ گوشی موبایلی جز مدل Xperia Play واسه یسری از بازیها که آرکید نیستن مناسب نیست،بازی کردن تو تو Iphone که چشمو ضعیف میکنه اینقدر کوچیکه،.:-D

منم با سهیل موافقم مهم تجربه و لذت بردن از بازیه به نظر من کسی که با موبایل بازی میکنه (خودمم بازی میکنم) اصلا نمیتونه لقب gamer رو یدک بکشه خیلی ببخشیدا اما شما دوستایی که گیمر هستید حالا چه حرفه ای و چه مبتدی قطعا تفاوتای زیادی با مردم معمولی دارید که با موبایلشون چند تا بازی میکنن (جوگیر:d شدم)

- - -ویرایش - - -

راستی یادم رفت دوستان این بازی dragon's crown رو پیدا کردم آکش 128 تومن در میاد عادلانس بگیرم دیگه؟؟؟ از پی اس ان هم بخوام بگیرمش میشه 40 دلار دیگه ینی با دلاری 3 تومن هم حساب کنم میشه 120 تومن
اگه دیجیتال بخری کمتر میشه اما واسه فیزیکال هم باز قیمتش خوبه! بازی مردیه حتما بخر بازی کن،رو ویتا از Ps3 هم بهتره!

- - -ویرایش - - -

با سلام !‌

داداش حیفه حتما بخر فیزیکیش رو !
من خریدم 189 تومن اول اومد تو بازار !
با اینکه ضرر خوردم شدید ولی ارزش داشت مخصوصا بخاطر شخصیت ویزارد !
;)

البته بگم رو ویتا 10 برابر بازی بهتری تا روی 3 !
روی 3 جشم درد گرفتم بازیش ولی رو ویتا بهتره !!

بچه ها یک لیست آماده کردم که بازی هایی که ویتا نیاز داره :
کی موافقه !!
همیشه میگن رویا پردازی بد نیست !

EXCLUSIVE NEW FINAL FANTASY
EXCLUSIVE NEW JRPG
EXCLUSIVE NEW LEVEL-5 JRPG
EXCLUSIVE NEW DUNGON CRAWL RPG
EXCLUSIVE NEW SURVIVOR HORROR
EXCLUSIVE NEW TALES OF
EXCLUSIVE NEW TEKKEN
EXCLUSIVE NEW GOD OF WAR

آخرین ویرایش:
یه مشکلی که ویتا داره اینه که کیلو کیلو بازی براش داره میاد ...فقط برای ژاپن .. اصلا این ها به فکر غرب نیستن بازی های غربی بی خیال ... اصلا فکر نمیکنن که خیلی از بازی های ژاپنی و JRPG ها طرفدار دو اتیشه داره اینورا ... همین فریدوم وارز هم که یکی از چیزهایی که منو وادار به خرید ویتا کرد ... هیچ خبری از نسخه غربیش نیست ... واقعا مسخره است و مسخره تر اونه که 3DS 3 برابر ژاپن تو امریکا بفروشه ... ولی فروش ویتا تو امریکت ربع فروش تو ژاپن باشه ....

هر چی سونی سر PS4 و سیاست هاش خوب عمل کرد ... سر ویتا افتضاح بار اورده ... داره بهترین و کارا ترین وسیله قابل حمل برای بازی رو با دست های خودش خفه میکنه

با سلام !‌

داداش حیفه حتما بخر فیزیکیش رو !
من خریدم 189 تومن اول اومد تو بازار !
با اینکه ضرر خوردم شدید ولی ارزش داشت مخصوصا بخاطر شخصیت ویزارد !
;)

البته بگم رو ویتا 10 برابر بازی بهتری تا روی 3 !
روی 3 جشم درد گرفتم بازیش ولی رو ویتا بهتره !!

بچه ها یک لیست آماده کردم که بازی هایی که ویتا نیاز داره :
کی موافقه !!
همیشه میگن رویا پردازی بد نیست !

EXCLUSIVE NEW JRPG
EXCLUSIVE NEW TALES OF
EXCLUSIVE NEW TEKKEN
EXCLUSIVE NEW GOD OF WAR
FF که فعلا همین نسخه HD رو بسازن عالی هست ! قبلا هم شایعه های مبنا بر ساخت Crisis Core و Dissidia بود اما خبری نشد !!!!
JRPG انحصاری که کلی داره همینطوری هم تو japan داره براش announce میشه ! لول
Level-5 هم احتمالا همونطور که صحبتهای پیشین شده بود روی یک عنوان برای ps4 کار میکنه ( به نظرم بهتره ! ) اینا کیفیت کاریشون خیلی خیلی بالاست !
Sorcery Saga همین Dungeon Crawler استایل بود غرضه شد !
D: یه Horror که البته indie هست قراره 2015 برای ps4 - vita عرضه بشه . استایلش هم japanese هست
اخ این Tales که میگن عالی بود !
Tekken هم واقعا جا داره
نه دیگه از Gow خسته شدیم همه ×_× نسخه اخری هم افت داشت. اصلا یک ip جدید براش بسازن یا اگه gow میسازن در حده و اندازه نسخه های psp یا gow 3 باشه.

یه مشکلی که ویتا داره اینه که کیلو کیلو بازی براش داره میاد ...فقط برای ژاپن .. اصلا این ها به فکر غرب نیستن بازی های غربی بی خیال ... اصلا فکر نمیکنن که خیلی از بازی های ژاپنی و JRPG ها طرفدار دو اتیشه داره اینورا ... همین فریدوم وارز هم که یکی از چیزهایی که منو وادار به خرید ویتا کرد ... هیچ خبری از نسخه غربیش نیست ... واقعا مسخره است و مسخره تر اونه که 3DS 3 برابر ژاپن تو امریکا بفروشه ... ولی فروش ویتا تو امریکت ربع فروش تو ژاپن باشه ....

هر چی سونی سر PS4 و سیاست هاش خوب عمل کرد ... سر ویتا افتضاح بار اورده ... داره بهترین و کارا ترین وسیله قابل حمل برای بازی رو با دست های خودش خفه میکنه

خب بحثه Ps4 با ویتا فرق داره. سونی سیسات انچندان بدی هم روی ویتا پیاده نکرده فقط بیشترین ضربه هنگام عرضه قیمت بالای دستگاه بود.... مگرنه حد و مرز و محدودیتی نداشت. حتی محدودیتها os همین 4 هم از ویتا کمتره . خیلی امکاناته به نسبت جالبی اونم در زمانه عرضه داشت و لانچ بازیا خوب بودن اما به مرور زمان با فروش نه چندان راضی کننده طبیعتا خیلی از third party ها بیخیال شدن و فقط شاهد بازیهای indie هستیم D: نمیدونم چطوری همچین چیزی درست میشه ولی گمونم کلا شاهد عرضه کلی بازیهای Japanese در اینده ویتا هم خواهیم بود @_@

من خودم از طرفداران ویتا هستم:d
منتهی الان بازی هایی مثل wolf amoung us و walking dead season 2 برای آیپد و آیفون همزمان با ریلیز نسخه ی کنسولی و با کیفیت بالا منتشر شدن ولی برای ویتا نه!!!!
به نظرم اپل عملکرد بهتری داره!
این که سونی بزاره یک سال دیگه یه بازی که واسه پلتفرم های دیگه عرضه شده رو برای ویتا ریلیز کنه هنر نیست!/:)
حتی شرکت های بازی ساز هم مثل ea برای کنترل بهتر تو بازی هاشون روی اسمارت فون ها و ios برنامه های جدا میدن ولی واسه ویتا نه!
سونی باید چند تا بازی انحصاری درست حسابی برای ویتا بده نه angry bird 40$ :d
بازی های مثل پاتاپون :x
خلاصه دیگه باید صبر کرد تا E3!!!!!!

EXCLUSIVE NEW JRPG
EXCLUSIVE NEW TALES OF
EXCLUSIVE NEW TEKKEN
EXCLUSIVE NEW GOD OF WAR

1 داره میاد
2 داره میاد حالم هم بهم خورد از اینکه زیاد هم داره میاد
3 شایعه است که داره میاد
4 نمیدونم
5 داره میاد خبرش بالا اعلام شد
6 نمیدونم
7 2013 اعلام شده بود بیاد ولی امسال شانسش زیاده و 2 تا Tekken هم میاد شاید یکیش ویتا باشه
8 میاد ولی کالکشن ...

- - -ویرایش - - -

حرف دل ما رو زدی

من که اصلا از این ژاپنی ها خوشم نمیاد البته بعضی هاشون خوبند ولی همش نه بسته دیگه...

من به کمپانی ها و بازیها دارم ایمیل میزنم و میپرسم که این و یا ان واسه ویتا میاد تو 2014 یا نه حوصله ندارم همینجور بنشینم حرف این و ان رو بخونم ولی من هم طرفدار عنوانهای غربی هستم..

- - -ویرایش - - -

من خودم از طرفداران ویتا هستم:d
منتهی الان بازی هایی مثل wolf amoung us و walking dead season 2 برای آیپد و آیفون همزمان با ریلیز نسخه ی کنسولی و با کیفیت بالا منتشر شدن ولی برای ویتا نه!!!!
به نظرم اپل عملکرد بهتری داره!
این که سونی بزاره یک سال دیگه یه بازی که واسه پلتفرم های دیگه عرضه شده رو برای ویتا ریلیز کنه هنر نیست!/:)
حتی شرکت های بازی ساز هم مثل ea برای کنترل بهتر تو بازی هاشون روی اسمارت فون ها و ios برنامه های جدا میدن ولی واسه ویتا نه!
سونی باید چند تا بازی انحصاری درست حسابی برای ویتا بده نه angry bird 40$ :d
بازی های مثل پاتاپون :x
خلاصه دیگه باید صبر کرد تا E3!!!!!!

هر بازی ای که برای ایفون و iOS بیاد و حتی توامان هم برای ویتا بیاد من همون ایفونش رو میخرم و اصلا بازیهایی که هم انجاست و هم اینجاست رو واسه ویتا نمیخرم بخصوص این indie ها رو..پول هم از علف نگرفتیم داریم کار میکنیم حقوق میگیرم

به هیچ وجه ان بازیها را ساپورت نمی کنم و یک قرون پول نمیدم تا سازندش به غصه بیوفته ولی اگر ایفونش خوب بود ساپورت میکنم

دوستان the 3rd birthday شنیدم خیلی خوبه

The 3rd Birthday® Game | PSP®, PSVita - PlayStation®

و رویای ویتا هم خوبه؟

The 3rd Birthday is amazing on the Vita!! - Page 2 - PlayStation® Community Forums

چطوره ارزش خرید داره؟ 20 دلاره

L و R براش کار میکنه؟

دوستان the 3rd birthday شنیدم خیلی خوبه

The 3rd Birthday® Game | PSP®, PSVita - PlayStation®

و رویای ویتا هم خوبه؟

The 3rd Birthday is amazing on the Vita!! - Page 2 - PlayStation® Community Forums

چطوره ارزش خرید داره؟ 20 دلاره

L و R براش کار میکنه؟
یکی از بهترین بازیهای PSP هست خصوصا اگر پارازیت ایو رو قبلا بازی کرده باشی .
L و R و انالوگ دوم رو هم ساپورت میکنه.

یکی از بهترین بازیهای PSP هست خصوصا اگر پارازیت ایو رو قبلا بازی کرده باشی .
L و R و انالوگ دوم رو هم ساپورت میکنه.

اره ممنون الان گیمپلی بازی رو هم دیدم:

www.you*tube.com/watch?v=01yQOyLVYu4

گرافیکش خیلی رو ویتا قشنگه, فکرش رو نمیکردم, پس میخرم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or