بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FF که فعلا همین نسخه HD رو بسازن عالی هست ! قبلا هم شایعه های مبنا بر ساخت Crisis Core و Dissidia بود اما خبری نشد !!!!
JRPG انحصاری که کلی داره همینطوری هم تو japan داره براش announce میشه ! لول
Level-5 هم احتمالا همونطور که صحبتهای پیشین شده بود روی یک عنوان برای ps4 کار میکنه ( به نظرم بهتره ! ) اینا کیفیت کاریشون خیلی خیلی بالاست !
Sorcery Saga همین Dungeon Crawler استایل بود غرضه شد !
D: یه Horror که البته indie هست قراره 2015 برای ps4 - vita عرضه بشه . استایلش هم japanese هست
اخ این Tales که میگن عالی بود !
Tekken هم واقعا جا داره
نه دیگه از Gow خسته شدیم همه ×_× نسخه اخری هم افت داشت. اصلا یک ip جدید براش بسازن یا اگه gow میسازن در حده و اندازه نسخه های psp یا gow 3 باشه.

خب بحثه Ps4 با ویتا فرق داره. سونی سیسات انچندان بدی هم روی ویتا پیاده نکرده فقط بیشترین ضربه هنگام عرضه قیمت بالای دستگاه بود.... مگرنه حد و مرز و محدودیتی نداشت. حتی محدودیتها os همین 4 هم از ویتا کمتره . خیلی امکاناته به نسبت جالبی اونم در زمانه عرضه داشت و لانچ بازیا خوب بودن اما به مرور زمان با فروش نه چندان راضی کننده طبیعتا خیلی از third party ها بیخیال شدن و فقط شاهد بازیهای indie هستیم D: نمیدونم چطوری همچین چیزی درست میشه ولی گمونم کلا شاهد عرضه کلی بازیهای Japanese در اینده ویتا هم خواهیم بود @_@

اگه اینطور باشه...پس قید ویتا رو همین الان میزنم و فردا میرم دنبال فروشش....من تقریبا میشه گفت ویتام رو بیشتر از PS3 و X360 دوست دارم...اما وجدانی با این وضعیتش بارها خواستم بفروشمش...که مثه اینکه باید تصمیم رو قطعی کنم...=((=((=((

اینجا اگه کسی مطلبی یا حرفی یا تجربه شخصیش رو بیان میکنه دلیل بر این نیست که کسی رو منصرف از خرید ویتا یا تشویق به فروش دستگاهش کنه،فقط داره از لذتها و تجربیات شخصیش میگه،دیگه تصمیم با خود افراده هرکی یه سلیقه ای داره،سعی کنید دنبال چیزی برید که دوس دارید حالا میتونه بازی کردن انگری برد رایگان رو گوشی باشه یا انگری برد 35 دلاری رو ویتا،.از کاری که انجام میدین لذت ببرید و به اشتراک بزارید ما هم حال کنیم،

Sent from my C5302 using Tapatalk

سلام دوستان آقا یه سوال این ریجن 3 همون زبان ژاپنی و اینا میشه؟؟؟ بعد پی اس ویتای من ریجنش 1 هست میخوام ببینم قابل اجرا هست دیگه؟

رجین 3 امارات هست.میتونی برای هر رجینی که می خوای کانت بسازی و ربطی به رجین دستگاهت نداره:)

سلام دوستان آقا یه سوال این ریجن 3 همون زبان ژاپنی و اینا میشه؟؟؟ بعد پی اس ویتای من ریجنش 1 هست میخوام ببینم قابل اجرا هست دیگه؟
کلا بازیا از نظره فیزیکی همه free region هستند و مشکلی تو اجرا نیستش . حتی patchهای مربوطه بازی هم میشه گرفت :)
من خودم 1 بازی japanese دارم . مشکلی نیست D: فقط زبانش D:

رجین 3 امارات هست.میتونی برای هر رجینی که می خوای کانت بسازی و ربطی به رجین دستگاهت نداره:)

من ریجن اکانتم یو اس هست و چون یه بازیم هم خریدم نمیتونم ریجنمو عوض کنم بعد این بازی رو بگیرم مشکلی واسم پیش نمیاره؟

- - -ویرایش - - -

کلا بازیا از نظره فیزیکی همه free region هستند و مشکلی تو اجرا نیستش . حتی patchهای مربوطه بازی هم میشه گرفت :) من خودم 1 بازی japanese دارم . مشکلی نیست D: فقط زبانش D:
داداش از این خود اموزای زبان ژاپنی باید بگیریم دیگه این بازیای شرقی خداییش خیلی نازن :d

من ریجن اکانتم یو اس هست و چون یه بازیم هم خریدم نمیتونم ریجنمو عوض کنم بعد این بازی رو بگیرم مشکلی واسم پیش نمیاره؟

- - -ویرایش - - -

داداش از این خود اموزای زبان ژاپنی باید بگیریم دیگه این بازیای شرقی خداییش خیلی نازن :d

عزیز اینجا جاش نیست که می پرسید باید اینجا بپرسید:

http://forum.bazicenter.com/thread57851/

ولی مشکلی واسه اجرای بازی نیست

- - -ویرایش - - -

حالا کدوم بازی رو داری میگیری ؟
من میخوام God Eater - Akiba trip و یکی دیگه رو بگیریم البته باید جست و جو کنم ببینم اصلا میکشه ادم بدون دونستن زبان بره یا نه اگر نه که کله زیبایی بازی از بین میره اصلا D:

دوستان تغییرات قیمت جدید و کاهش چند بازی را دیروز از کمپانی ها شاهد بودیم:

87133664086361283912.jpg

حراج:

51518400073058427156.jpg

دوستان الان 55 دلار برای باقی مونده میخوام Ninja Gaiden Σ2 Plus را 40 دلار بردارم باقی ماندش رو همین حراج
Earth Defense Force® 2017 Portable رو بردارم می ارزه؟

آخرین ویرایش:

87133664086361283912.jpg

حراج:

51518400073058427156.jpg

دوستان الان 55 دلار برای باقی مونده میخوام Ninja Gaiden Σ2 Plus را 40 دلار بردارم باقی ماندش رو همین حراج

جون هرکی دوس داری نینجا گاییدن رو بر ندار...زیاد جالب نیس...

MY PSN ID: Sajjad_Imanian01

87133664086361283912.jpg

حراج:

51518400073058427156.jpg

ببین ninja gaiden خیلی ارزونه!! من فیزیکیش رو قبلا ۶۰ تومن فروختم اصلا 40 دلار نده پاش. قشنگ هم نبود وسطاش ولش کردم (البته قبلا رو xbox رفته بودم)

حالا کدوم بازی رو داری میگیری ؟
من میخوام God Eater - Akiba trip و یکی دیگه رو بگیریم البته باید جست و جو کنم ببینم اصلا میکشه ادم بدون دونستن زبان بره یا نه اگر نه که کله زیبایی بازی از بین میره اصلا D:
Dragon's crown که ظاهرا فقط ریجن 3 توی مالزی هست اگه نشه که میرم آنلاین میگیرمش (DLC مهمه!!!!)
راستی دیشب نمایشگاه کامپیوتر بودم که کوفتم نداشت اما یه خود آموز زبان ژاپنی دیدم تا دیدمش یادت افتادم :d
این akipa trips 2 که معرکه میزنه هم از لحاظ گرافیکی هم اینکه ژانر بازیش هم خیلی خوبه فقط میمونه گیم پلی بازی باید review نگاه کنی دیگه ...

آخرین ویرایش:

87133664086361283912.jpg

حراج:

51518400073058427156.jpg

به نظر منم پولتو روی نینجا حروم نکن اول با باقیمونده پولت earth defence رو بگیر بعد برای بقیش فکر میکنی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or