Abadan-Game
کاربر سایت
FF که فعلا همین نسخه HD رو بسازن عالی هست ! قبلا هم شایعه های مبنا بر ساخت Crisis Core و Dissidia بود اما خبری نشد !!!!
JRPG انحصاری که کلی داره همینطوری هم تو japan داره براش announce میشه ! لول
Level-5 هم احتمالا همونطور که صحبتهای پیشین شده بود روی یک عنوان برای ps4 کار میکنه ( به نظرم بهتره ! ) اینا کیفیت کاریشون خیلی خیلی بالاست !
Sorcery Saga همین Dungeon Crawler استایل بود غرضه شد !
D: یه Horror که البته indie هست قراره 2015 برای ps4 - vita عرضه بشه . استایلش هم japanese هست
اخ این Tales که میگن عالی بود !
Tekken هم واقعا جا داره
نه دیگه از Gow خسته شدیم همه ×_× نسخه اخری هم افت داشت. اصلا یک ip جدید براش بسازن یا اگه gow میسازن در حده و اندازه نسخه های psp یا gow 3 باشه.
خب بحثه Ps4 با ویتا فرق داره. سونی سیسات انچندان بدی هم روی ویتا پیاده نکرده فقط بیشترین ضربه هنگام عرضه قیمت بالای دستگاه بود.... مگرنه حد و مرز و محدودیتی نداشت. حتی محدودیتها os همین 4 هم از ویتا کمتره . خیلی امکاناته به نسبت جالبی اونم در زمانه عرضه داشت و لانچ بازیا خوب بودن اما به مرور زمان با فروش نه چندان راضی کننده طبیعتا خیلی از third party ها بیخیال شدن و فقط شاهد بازیهای indie هستیم D: نمیدونم چطوری همچین چیزی درست میشه ولی گمونم کلا شاهد عرضه کلی بازیهای Japanese در اینده ویتا هم خواهیم بود @_@
اگه اینطور باشه...پس قید ویتا رو همین الان میزنم و فردا میرم دنبال فروشش....من تقریبا میشه گفت ویتام رو بیشتر از PS3 و X360 دوست دارم...اما وجدانی با این وضعیتش بارها خواستم بفروشمش...که مثه اینکه باید تصمیم رو قطعی کنم...