این سری بازیاشون همه به صورت arcade shooter هستش ....کسی این رو بازی کرده؟:
The Earth Defense Force 2017
کاش یه soulcalibur بده namco، خیلی بهتره! الان بازی فایتینگ رزمی انقدر اومده واسه ویتا داره میترکه!دوستان شايعات به گوش ميرسه نسخه اى از Tekken براى ويتا عرضه خواهد شد
سلام دوستان جایی هست نسخه فیزیکی dragon's crown رو به قیمت عادلانه بده؟؟؟ یا به نظرتون برم دانلودش کنم؟؟؟
من دانلود کردم چیزه جالبی نداشت ... خیلی وقته اومده ×_!کسی این playstation home arcade رو کسی دانلود کرده ... free هم هست ... یه چند تا بازی خیلی ساده ولی خیلی سرگرم کننده در اختیارتون میزاره ... یه مجموعه بازی دیگه هم شامل میشه که با قیمت خیلی کم میتونید بخریدشون
من دانلود کردم چیزه جالبی نداشت ... خیلی وقته اومده ×_!
من به زودی خودم احتمالا Sorcery Saga و YS رو جفتش رو Collector میگیرم اگه گیرم بیاد D:
حداقل این دوتا فکر کنم مدتها سرگرم کنندس.
به نظر من shooter هم ياد جواب نميده بيشتر بايد رو بازي هاي indie يا بازي هايي مثل lbp. rayman . tearAway و.. كار كننسبک Fighting زیاد رو ویتا جواب نمیده نمونش Mortal Kombat زیاد فروش خوبی نداشت،به نظر من بازیهای سبک Shooter درصد فروش کنسول رو بیشتر میکنن،
Sent from my C5302 using Tapatalk
من به شخصه اون لذتي كه از rayman رو psvita بردم رو ps3 نبردم هرچد كه ديگه الان حالم از بازيش به هم ميخوره:dاون بازیها که رو هر کنسولی جواب میدن!;-) ولی درکل باید قبول کرد سبک Indie بدجور به ویتا میتونه کمک کنه،و جواب میده و راحت میشه بازی کرد،.
Sent from my C5302 using Tapatalk