بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رامتین بازی رسیستنس خیلی باحاله اگه یکم از بعضی موارد چشم پوشی کنی کیف میکنی با بازی امروز دوستم یه ویتا خرید با یه رسیستنس همراهش گفتم عوضش کن بچه های سایت میگن اشغاله بازیش اخر پا رو کرد تو یه کفش که بازی رو می خواد بازی رو که خرید بازی کرد دیدم خیلی کف بر شدم بازی رو ازش گرفتم بدون خستگی 6 ساعته دارم بازی میکنم و تفنگ های بازی خیلی زیادن و می تونی تعداد زیادی تفنگ حمل کنی یعنی مثل cod نیاز نیست فقط دوتا برداری در ضمن یه چیزیش که بهم خیلی حال داد یه سری موجود فضایی داره شبیه عقرب و جونور های داخل بازی رزیدنت اویل من که با بازیش حال کردم و میکنم راستی یه بازی توپ psp فری شده از دستش ندین تا سونی ورش نداشته :d

سلام
اولا که تو بازیش 8 تا تفنگ می تونی برداری و کلا داره نه بیییینهایت تفنگ!
دوما من خودمم قبول دارم بعضی جاهاش واقعا آشغال میشه ولی در کل خیلی بازیه قشنگیه
فقط شانس بیارید باگ نشه
مثلا یک بار یکی باگ شد هر چی می زدم نمی خورد :)
اون بازی PSP چیه؟

تقسیر شماها بود که نذاشتین وقتی سایلنت هیل 15 دلار شد من بگیرمش :| ! راستی پلاس یه ماهه جدیدترین سرویسه پی اس انه که 8 دلاره

من که از اولم میگفتم این SH BOK بازی بدی نیست ! خیلی هم معتاد کنندس. خب نمرش پایینه چون بیخودی سازنده هاش میگفتن حس SH داره و داستان و معماها این جور پرت و پلاها که نباید میگفتن ! از اول میگفتن یک spin off در جهتی جدید برای سری SH خیلی بهتر میشد. بازی بیشتر همون HnS و Level up و Loot به صورت Classic و Dungeon crawler هست که خوب هست. البته gameplay در حده Dragon Crown اینا نیست اما در مجموع بازی بدی نیست. اون موقع مولتیش هم امتحان میکردم خوب بود. 1 dlc هم داره . 500 مگ هم فکر کنم پچ داره بازیش.

به خدا بعضی ها باعث شدن منم Resistance و SH BOM رو بازی نکنم ! اعصابم انقدر خورده .
SH رو خریدم دیروز اصلا خیلی باحاله ( باحال بودنش بستگی نحوه بازیتون داره )
Resistance رو هم می خوام بگیرم .
طرف تو Review توی utube هم گفت بازیش باگ داره و شاید مشکل داشته باشه ولی به عنوان یه بازی FPS اولیه PS Vita ارزش خرید داره .
شده بود 9 پوند نذاشتید بخرم :| الان نشستم SLy Cooper بازی میکنم مثل ســـ گ پشیمونم . SH تموم بشه COD , Resistance رو میگیرم
Resistance مشکلش این هست که بازی به شدت ساده سازی شده هست. مشابه بازیهایی که gameploft عرضه میکنه. بر فرض مثال روایت داستانش و کات سینهاش اصلا پلیش نشده و جالب نیستن.
مراحل بازی بیش از حد ساده سازی شدن. در کل فقط به نقطه a رفتن و کشتن و حرکت به نقطه b هست. توی این مدت شما min game و event و اجازه انتخاب رو ندارید الا کشتن.
گرافیک بازی هم متاسفانه خیلی خشک هست. محیطهاش عموما ساده بدون جزییات و همانند بازیهای قدیمی طراحی شدند.
اما در مجموع اگر تشنه shooter هست کسی میتونه بازی بد نباشه اما خب خیلی زیاد جای کار داشته
احتمالا رویCOD و Resistance یک جا کار میکردن که اینطوری نابودی پیش اومد . البته در کل استودیوش سابقه درخشانی توی طراحی بازی نداره.
حداقل از shooter باید یک داستان و حدف درست حسابی میزاشتن.
باز به نظره من پول رو برای عناوین اینده و یا DC و Muramsa و Killzone نگه دارید بهتره D:

سلام
اولا که تو بازیش 8 تا تفنگ می تونی برداری و کلا داره نه بیییینهایت تفنگ!
دوما من خودمم قبول دارم بعضی جاهاش واقعا آشغال میشه ولی در کل خیلی بازیه قشنگیه
فقط شانس بیارید باگ نشه
مثلا یک بار یکی باگ شد هر چی می زدم نمی خورد :)
اون بازی PSP چیه؟

سلام دوست عزیز اولا من نگفتم تفگ های بی نهایت هستن گفتم تعداد زیادی تفنگ حمل میکنه نسبت به COD و دوما منم گفتم اگه از بعضی ایرادات بازی چشم پوشی کنی ولی بازم ممنون از انتقادت.
اون بازی PSP که فری شده اسمش هست VALHALLA KNIGHTS حجمش هم 601 مگابایت هست اینطور که تو PSN نوشته بازیش ملتی پلیر هم داره انلاین هم میشه و یه چند تا عکس از بازی دیدم به نظر با حال بود داره دانلود میشه شما هم زود دانلود کنید.

ریجن یک رو میگی ؟
اره فکر کنم اخه رو بقیه رجیون ها خبر ندارم ولی من رجیونم 1 هست و دارم به صورت رایگان دانلود میکنم خبرش هم دیروز یکی از بچه ها تو همین تایپینگ داد انشالاه اگه دانلود شد میگم بازیش چه طوریه.

این valhalla knights و گرفتم ۶٠٠ مگم هدر رفت :-) اینام میدونن چیو فری کنن خیلی داغون بود البته واسه بیکاریا بد نی یه گشتی تو دانجنا میزنی ۴تا جونور میکشی

Lars Gustavsson کارگردان خالق عنوان Battlefield احتمال پشتیبانی این بازی از قابلیت ریموت پلی را تایید کرد.

[video=aparat;juELF]http://www.aparat.com/v/juELF[/video]​

این ویدئو که فیک هستش ولی بنظرم اونایی که مثل من توقع اشون بالاست بهتره فعلا جای بازی های ویتا پولاشونو برای PS4 جمع کنند(1،500،000تومن معادل حدودا 11-10 تا بازی فیزیکی).

یک باسواد رو پیدا کنیم بگیم بجای اینکه بازی ایکس رو قابلیت ریموت روش بذارین خود اون بازیو پورت کنین :دی !
( من به بتلفیلد 3 هم راضیم :دی )

چند وقت پیشم با ذوق و شوق پشتیبانی فاینال فانتزی جدید رو از ریموت پلی تایید کردند! اینجوری که اینا رو ریموت پلی مانور میرن آدم خیال میکنه فلسفه ی تولید ویتا همین ریموت پلی هستش.

یه پلی استیشن 4 بگیریم خودمون خلاص کنیم انقد از دست سونی حرص نخوریم، عوضش 4 تا بازی حسابی میکنیم روی ویتا.انگار اینا قرار نیست ویتا رو داخل آدم حساب کنند.

این valhalla knights و گرفتم ۶٠٠ مگم هدر رفت :-) اینام میدونن چیو فری کنن خیلی داغون بود البته واسه بیکاریا بد نی یه گشتی تو دانجنا میزنی ۴تا جونور میکشی
منم دانلود کردم حالم به هم خورد خیلی افتضاح.
من اگه این 600 مگو میزدم برا دانلود اپدیت کیلزون الان انلاین داشتم میزدم.

آقا خواهشا رعایت کنید . رفاقتی میگم ناراحت نشید ولی اگه خوشتون نمیاد از ویتا و حال نمیکنید باهاش جون بچتون بفروشید دستگاهتون رو و همه رو راحت کنید :دی . 5-6 نفر هستید فقط میاید اسپم میدین و آه و ناله میکنید . حضرت عباسی نکنید برید یه کلوب بزنید تو همین BC فقط فحش بدین به ویتا . هر بار میایم یه خبری چیزی بخونیم اینجا هستین دارین میگین آخ COD نداره آخ BF نداره آخ فلان آخ بهمان .
اصلا شما نباید ویتا میخریدین به نظرم کسایی که شوتر باز هستن و اینطور بازی ها رو دوست دارن نزدیک کنسول دستی نشن . ویتا و 3ds و اینا بیشتر مال RPG بازها و مناسب واسه اینطور سبکهاست . شما هم که اهلش نیستید یا علی بفروشید و خلاص کنید خودتون رو :دی

بچه ها لطفا بازی والهالا نایت رو اینقدر نکوبونید یکی از بهترین بازی های اکشن ار پی جی جهانه خیلی خیلی طرفدار داره تو ژاپن و اینجا هم مثل من خاطر خواه کم نداره !

شماره سومش هم داره 13 همین ماه برای ویتا به صورت فیزیکی میاد هم برای اوروپا و امریکا حتما تهیش کنید !

چون آنلاین جونداری هم داره !‌

و داستان و شخصی سازی خیلی عالی !

این بازی رو فقط در این دو صورت دانلود کنید
اول اینکه اگه عین من یه اینترنت نامحدود دارید که مشکلی نیست که بازی رو دانلود کنید چون فرقی نمیکنه
دوم اگه به بازی های زاپنی علاقه دارید
در غیر این صورت دانلود نکنید.

واسه کسانی که قصد خرید بازیه جدید دارن چند تا پیشنهاد دارم . اول اینکه اگه میتونن خودشون رو یه کم سرگرم کنن تا دم کریسمس . اون موقع بازی ها حسابی تخفیف میخوره البته همین الان هم اگه تا آخر اکتبر 50 دلار خرج کنید سونی بهتون 10 دلار بر میگردونه . ( 100 دلار 20 دلار و ....)

muramasa_pt_01_thumb.jpg

Muramasa Rebirth که قیمتش 35 دلاره به محضی که تخفیف خورد از دستش ندید . اگرم پول زیادی دارید که همین الان بخرید که فوق العادست بازیش . اینم تاپیکش :
http://forum.bazicenter.com/thread78688/

Lone-Survivor-PS3-PS-Vita-gameplay-screenshot-by-Jason-Byrne-of-Superflat-Games-and-Curve-Studios-August-2013.jpg

Lone Survivor هم که تازه اضافه شده برای پلاس هم تخفیف داره خیلی بازیه خوبیه و کراس بای هم هست 12 دلار هست . اینم اگه سبکش رو دوست دارید بازی کنید حتما تاپیکش رو آرمان زحمتش رو کشیده برای اطلاعات بیشتر برید اونجا :
http://forum.bazicenter.com/thread82762/

9.jpg

Dragon's Crown هم هست که اونم عالیه ولی مثل موراماسا یه کم گرونه . دم دمای کریسمس اگه تخفیف خورد از دستش ندید چون گیم پلیه خیلی قشنگی داره اینم تاپیکش :
http://forum.bazicenter.com/thread59159/

3695103.jpg

Hotline Miami هم که قراره واسه پلاس آمریکا رایگان بشه این ماه پس دیگه خریدش لازم نیست اگه اکانت US دارید . بازی نقد های فوق العاده ایی گرفته و شماره دوش هم در راهه . تاپیکش :
http://forum.bazicenter.com/thread78689/

----
بعدا وقت بکنم بر اساس قیمت بهترین بازی ها رو دسته بندی میکنم تو یه پست پر بار با قیمت که بچه هایی که پول بیکار دارن و هنوز تصمیم نگرفتن کارشون راحت تر بشه :دی

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or