بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ایندیه گیم جدید به نام Velocity 2X برای ویتا معرفی شد و الان باید ما خوشحال باشیم.:|

البته بازی قشنگیه اما به من یکی اینجور بازی ها در کنار بازی های Console Quality می چسبه متاسفانه!

- - -ویرایش - - -

کارگردان عنوان محبوب Disgaea 4 بر روی یک RPG دیگر (یا پورت آن به نقل از برخی منابع دیگر) برای PS VITA کار میکند.

- - -ویرایش - - -

خبر مهم؛ سونی صدای هواداران را شنید، ما تصمیمی برای رها کردن پلی استیشن ویتا نداریم!

شرمنده متن خبر طولانی بود نتونستم بزارم،هرکس تونست لطف کنه ترجمه اش رو بزاره.

Velocity خیلی قشنگه . خیلیا اینجا فکر کنم بازی نکردن. اما من بازی کردم ( یکی از نزدیکان داشت ) خیلی بازی قشنگه. شماره دومش هم 100% بهتر به نظر میرسه. روش حساب کن D:
دیگه بازیهای AAA هم برای خوده کنسولها سالی بیشتر از 10 تا نمیاد چه برسه دستی D:

آقایون Fruit ninja رو بگیرید تو دانشگاه سر کلاس خسته شدید یه دست بزنید خیلی حال میده . با ipad خیلی تو چشم هستش ولی با ویتا هم خیلی حال میده هم راحت میشه بازی کرد .
یه سوال داشتم دیگه همین جا می پرسم : 1 - COD Declassified آنلاین پس داره ؟ 2- سرور هاش الان کسی هستن ؟
کسی می دونه چرا بازی warrior lair برای ویتا کنسل شد ؟
معلوم نشد چرا کنسل شد . ظاهرا پروسه ساخت بازی کند بوده و زیاد طول کشیده بود. خیلی وقت بود معرفی شده بود اما خبری ازش نبوده اصلا ... فعلا که هیچی ...رفتش ...
COD انلاین پس داره مثل Resistance . سرورهاشم اطلاعی ندارم متاسفانه.

ببخشید کاربر محترم چرا میگید چرت گفته هر شخصی که بد گفته ؟

اگر انتقاد به معنای کوبوندن باشه چندان خوب نیست

من به شخصه خیلی از ویتا (در اصل بازیهای ویتا) خوشم نمیاد به جزء چندتا عنوان محدود و کم

ویتا خود کنسولش تقریبا خوبه و مشکلی نداره

ویتا فقط تعداد کمی بازی پرفروش داشته

ویتا هنوز فروش نسبتا خوبی نداره همین مسئاله حداقل میتونه باعث بشه که third party ها نسبتا عالی براش نیاد

در کنسول ویتا یکی از بدترین resistance ها رو براش منتشر کرد سونی

یکی از بدترین COD ها رو داره این کنسول

البته مدت خیلی زیادی از عرضه ویتا نمیگذره و امکان بهتر شدن شرایط هنوز هم هست

ممنون
جبران کرد دیگه D:
Killzone MErcenary به نظرم بهترین FPS هست که برای Handheld عرضه شده.

آره خود کارگردان گفته که رو یه عنوان دیگه قراره کار کنند، اما بعضی سایتام نوشتن که میخواد نسخه 4 هم روی ویتا پورت بشه.اگه همون 3 که میگی پورت شده پس احتمالا نسخه 4 رو پورت کنه.وقتی Disgaea انقد طرفدار و فروش داره و می تونه کلی از اسم بازی پول دربیاره چرا بره یه عنوان جدید و ناشناس بزنه؟

Disgaea 3 رو خودت بازی کردی؟ چند بهش میدی؟جلوه های بصریش که ظاهرا با 4 فرقی نداره.

داستان و شخصیت پردازیش برام مهمه، بردیا فکر کنم رفته باشه چون خیلی دوسش داشت!

- - -ویرایش - - -

بچه ها این بازی Ecolibrium که Free هستش چطوره؟

Disgea 3 خیلی خیلی قشنگه !
داستانش خیلی بامزه بود. راجع به یک پسره بود که کلی بازی RPG بازی کرد و باباش دستگاهش رو شکوند و همه save هاش رو گم کرد. بعد توی Evil Academy یعنی دانشگاه شیاطین درس میخونه که باید یاد بگیرین هرچه بیشتر شیطان تر باشن ! تصمیم میگیره یه درس حسابی به باباش بده لول توی این راه هم almaz میاد که hero هست که اومده پرنسس خودش رو نجات بده و از اونجایی که شخصیت اصلی توی کتابها خونده بود Hero ها همیشه برندن تصمیم میگیره هیرو بشه به همراه almaz اما میفهمه که Hero بودن یعنی دلپاک بودن و شیطان نبودن ... بعد داستان کلی به چیزهای بامزه و جالب دیگه گره میخوره !
شخصیتهای اصلیش خیلی دوست داشتنین.
gameplay بازی هم که سوپر معتاد کنندس اگر احل JRPG های تکتیکال باشی .

میخواستم بخرمش دیدم 40 دلاره پولم نمیرسه :| برای پلاس ریجن 2 قرار نیست این یا پرسونا تخفیف بخوره یا فری بشه ؟

Disgaea قبلا برای پلاس US فری شده :(

PlayStation Plus: Disgaea 3 Free on PS Vita for Members – PlayStation.Blog

پس شاید در آینده برای UK هم بشه.پرسونا هم همینطور، منم هرماه منتظرم تخفیف بخوره اما این ماه فقط سه تا بازی آتاری هر کدوم 0.5 پوند تخفیف خوردند:|

TWD رو 360 و پی سی هم میتونی به قیمت 5 تومن بگیری !
یا اصلا 70 80 ت بدی 20 دلار بگیری از پی اس ان دان کنیش :دی !
یا اینکه کیلزونو 170 ت بدی بگیری که اونم خوبه
اتفاقا منم عین تو بودم ولی رو پی سی دوباره رفتمش :دی !
من پول داشتم دیسگایا 3 رو میگرفتم :((

Disgea که خیلی حوصله میخواد من که خوشم نیومد،بیشتر واسه ژاپنی ها خوبه! آره TWD وسوسه کنندست،حالا موندم چی بگیرم،Dragons Crown هم به نظر خوبه رو کاغذ،;-) البته من میتونم killzone رو 90 بگیرم دیجیتالی،

ببین بستگی به وضعیت مالیه خودت داره ! اگه میتونی از پسش بر بیای من میگم KZ و DC رو اول بگیر اگه نه که KZ , TWD اگه بازم نشد فقط KZ :دی هرچند من زیاد با کیلزونش حال نمیکنم :دی

Disgea که خیلی حوصله میخواد من که خوشم نیومد،بیشتر واسه ژاپنی ها خوبه! آره TWD وسوسه کنندست،حالا موندم چی بگیرم،Dragons Crown هم به نظر خوبه رو کاغذ،;-) البته من میتونم killzone رو 90 بگیرم دیجیتالی،

درسته ولی عوضش با حاشیه های بازی 47 ساعت گیم پلی داره! یعنی واقعا خرج اون 34 پوند(به استور uk) درمیاد،تازه اگرم ذهنت به بازیش گرم شه بدجوری درگیرش میشی و به قول معروف دیگه نمی تونی دستگاه رو زمین بزاری.

اما کیلزون چی؟ خیلی قشنگه ها اما اگه اسپویل نباشه فقط 9 ساعته! و دو روزه تموم میشه پس تا مفت نیشه یا تخفیف نخوره ارزش خرید نداره بنظر من.تازه داستانش کشش و عمق داستان Disgaea رو نداره 9 ساعت سرتو میندازی پایین دشمن رو آبکش میکنی میری جلو!

Dragons Crown هم نسبت به قیمتش 26 ساعت گیم پلی خوبه.

عجیبه بازی ژاپنی دوست نداری چون 3DS که بیشتر بازی هاش همون سبک ژاپنیه!

آخرین ویرایش:
من موندم killzone بگیرم یا walking dead که خیلی دوسش دارم،راهنمایی کنید!

- به نظر من هم بین KillZone و TWD ، کیلزون انتخاب خیلی مناسب تری هست ، TWD عالیس ولی به نظر من روی کنسول دستی نمی تونه اون حس خوب TWD رو داشته باشه، یک جورایی ویتا بیشتر مناسب برای بازی هایی که تکیه بیشتری بر گیم پلی دارن و TWD که بیس اصلیش داستان و انتخاب های حساس هستش خیلی نمی تونه روی ویتا تجربه عالی باشه.

- من خودم کیلزون بازی نکردم ولی مشخصه یکی از بهترین شوتر های کنسول دستی هست با صرف نظر از بخش آنلاین اگر آروم و ملایم و با هدف های زیاد بازی کنی به نظرم می شه گیم پلی طولانی تری از 9 ساعت در بخش تک نفره داشت.
- ولی شخصا خودم الان می خوام یک بازی AAA بگیرم که تمام تمرکزم روی RAYMAN LEGENDS و DRAGONS CROWN هست بعدش کیلزون که در رتبه بعدی!

Disgea 3 خیلی خیلی قشنگه !
داستانش خیلی بامزه بود. راجع به یک پسره بود که کلی بازی RPG بازی کرد و باباش دستگاهش رو شکوند و همه save هاش رو گم کرد. بعد توی Evil Academy یعنی دانشگاه شیاطین درس میخونه که باید یاد بگیرین هرچه بیشتر شیطان تر باشن ! تصمیم میگیره یه درس حسابی به باباش بده لول توی این راه هم almaz میاد که hero هست که اومده پرنسس خودش رو نجات بده و از اونجایی که شخصیت اصلی توی کتابها خونده بود Hero ها همیشه برندن تصمیم میگیره هیرو بشه به همراه almaz اما میفهمه که Hero بودن یعنی دلپاک بودن و شیطان نبودن ... بعد داستان کلی به چیزهای بامزه و جالب دیگه گره میخوره !
شخصیتهای اصلیش خیلی دوست داشتنین.
gameplay بازی هم که سوپر معتاد کنندس اگر احل JRPG های تکتیکال باشی .

آره واقعا داستان و شخصیت پردازیش فوق العده ـس.
به سبکشم میگن CRPG فک کنم.

Disgaea قبلا برای پلاس US فری شده :(

PlayStation Plus: Disgaea 3 Free on PS Vita for Members – PlayStation.Blog

پس شاید در آینده برای UK هم بشه.پرسونا هم همینطور، منم هرماه منتظرم تخفیف بخوره اما این ماه فقط سه تا بازی آتاری هر کدوم 0.5 پوند تخفیف خوردند:|

من ـه بدبخت یه ماه پیشش خریدم بعد فری شد :|
الان حس منو درک میکنید؟ :d

به نظر منم killzone بگیر . خیلی خوبه مخصوصا انلاینش 6 تا مپ داره ولی 3 تاش واقعا خوبه . خیلی حال میده . اگه ام بخوای همه ایتم بازی رو جم کنی و veteran بازی کنی بیشتر سرگرم میشی در کل TWD نهایت 2 بار تا اخرش بازی کنی دیگه کشش نداره اما KILLZONE هر موقع حال کنی ONLINE میزنی تکراری ام نمیشه SERVER بازیم خوبه:x

واکینگ دد رو که هم رو پی سی میشه رفت هم پی اس3 ولی خب اگه رو هیچکدوم نمیتونی از دستش نده که واقعا شاهکاره....کیل زان هم که جای خود داره دیگه یه عنوان ناب.....
هی انقدر از این disgea تعریف نکنید من به داستان و شخصیت پردازی حساسیت دارم میرم میگیرمش ها....رو پی اس3 نمیشه گرفت؟

واکینگ دد رو که هم رو پی سی میشه رفت هم پی اس3 ولی خب اگه رو هیچکدوم نمیتونی از دستش نده که واقعا شاهکاره....کیل زان هم که جای خود داره دیگه یه عنوان ناب.....
هی انقدر از این disgea تعریف نکنید من به داستان و شخصیت پردازی حساسیت دارم میرم میگیرمش ها....رو پی اس3 نمیشه گرفت؟
اینی که میگی بازیه ؟
------------
D به احتمال زیاد ( تا جایی که متوجه شدم ) باید برای 3 هم موجود باشه

اصلش که مال PS3 هستش، الان باید دعا کنیم منت بزارن سر ما Disgaea 4 رو برای ویتا هم پورت کنند، اما شماره 4 رو تو PS3 هم میتونی بازی کنی اونم با متای هششششتاد!ا... اکبر!

- - -ویرایش - - -

اینی که میگی بازیه ؟
------------
D به احتمال زیاد ( تا جایی که متوجه شدم ) باید برای 3 هم موجود باشه

خبر خوش؛ معرفی دو بازی جدید Viking Dead و kill Zun برای PS VITA :d

اصلش که مال PS3 هستش، الان باید دعا کنیم منت بزارن سر ما Disgaea 4 رو برای ویتا هم پورت کنند، اما شماره 4 رو تو PS3 هم میتونی بازی کنی اونم با متای هششششتاد!ا... اکبر!

- - -ویرایش - - -

خبر خوش؛ معرفی دو بازی جدید Viking Dead و kill Zun برای PS VITA :d
این دیگه از اون حرفا بودا...
خب بنده خدا این طوری شنیده تلفظشو...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or