ایندیه گیم جدید به نام Velocity 2X برای ویتا معرفی شد و الان باید ما خوشحال باشیم.
البته بازی قشنگیه اما به من یکی اینجور بازی ها در کنار بازی های Console Quality می چسبه متاسفانه!
- - -ویرایش - - -
کارگردان عنوان محبوب Disgaea 4 بر روی یک RPG دیگر (یا پورت آن به نقل از برخی منابع دیگر) برای PS VITA کار میکند.
- - -ویرایش - - -
خبر مهم؛ سونی صدای هواداران را شنید، ما تصمیمی برای رها کردن پلی استیشن ویتا نداریم!
شرمنده متن خبر طولانی بود نتونستم بزارم،هرکس تونست لطف کنه ترجمه اش رو بزاره.
Velocity خیلی قشنگه . خیلیا اینجا فکر کنم بازی نکردن. اما من بازی کردم ( یکی از نزدیکان داشت ) خیلی بازی قشنگه. شماره دومش هم 100% بهتر به نظر میرسه. روش حساب کن D:
دیگه بازیهای AAA هم برای خوده کنسولها سالی بیشتر از 10 تا نمیاد چه برسه دستی D:
معلوم نشد چرا کنسل شد . ظاهرا پروسه ساخت بازی کند بوده و زیاد طول کشیده بود. خیلی وقت بود معرفی شده بود اما خبری ازش نبوده اصلا ... فعلا که هیچی ...رفتش ...آقایون Fruit ninja رو بگیرید تو دانشگاه سر کلاس خسته شدید یه دست بزنید خیلی حال میده . با ipad خیلی تو چشم هستش ولی با ویتا هم خیلی حال میده هم راحت میشه بازی کرد .
یه سوال داشتم دیگه همین جا می پرسم : 1 - COD Declassified آنلاین پس داره ؟ 2- سرور هاش الان کسی هستن ؟
کسی می دونه چرا بازی warrior lair برای ویتا کنسل شد ؟
COD انلاین پس داره مثل Resistance . سرورهاشم اطلاعی ندارم متاسفانه.
جبران کرد دیگه D:ببخشید کاربر محترم چرا میگید چرت گفته هر شخصی که بد گفته ؟
اگر انتقاد به معنای کوبوندن باشه چندان خوب نیست
من به شخصه خیلی از ویتا (در اصل بازیهای ویتا) خوشم نمیاد به جزء چندتا عنوان محدود و کم
ویتا خود کنسولش تقریبا خوبه و مشکلی نداره
ویتا فقط تعداد کمی بازی پرفروش داشته
ویتا هنوز فروش نسبتا خوبی نداره همین مسئاله حداقل میتونه باعث بشه که third party ها نسبتا عالی براش نیاد
در کنسول ویتا یکی از بدترین resistance ها رو براش منتشر کرد سونی
یکی از بدترین COD ها رو داره این کنسول
البته مدت خیلی زیادی از عرضه ویتا نمیگذره و امکان بهتر شدن شرایط هنوز هم هست
ممنون
Killzone MErcenary به نظرم بهترین FPS هست که برای Handheld عرضه شده.
Disgea 3 خیلی خیلی قشنگه !آره خود کارگردان گفته که رو یه عنوان دیگه قراره کار کنند، اما بعضی سایتام نوشتن که میخواد نسخه 4 هم روی ویتا پورت بشه.اگه همون 3 که میگی پورت شده پس احتمالا نسخه 4 رو پورت کنه.وقتی Disgaea انقد طرفدار و فروش داره و می تونه کلی از اسم بازی پول دربیاره چرا بره یه عنوان جدید و ناشناس بزنه؟
Disgaea 3 رو خودت بازی کردی؟ چند بهش میدی؟جلوه های بصریش که ظاهرا با 4 فرقی نداره.
داستان و شخصیت پردازیش برام مهمه، بردیا فکر کنم رفته باشه چون خیلی دوسش داشت!
- - -ویرایش - - -
بچه ها این بازی Ecolibrium که Free هستش چطوره؟
![]()
داستانش خیلی بامزه بود. راجع به یک پسره بود که کلی بازی RPG بازی کرد و باباش دستگاهش رو شکوند و همه save هاش رو گم کرد. بعد توی Evil Academy یعنی دانشگاه شیاطین درس میخونه که باید یاد بگیرین هرچه بیشتر شیطان تر باشن ! تصمیم میگیره یه درس حسابی به باباش بده لول توی این راه هم almaz میاد که hero هست که اومده پرنسس خودش رو نجات بده و از اونجایی که شخصیت اصلی توی کتابها خونده بود Hero ها همیشه برندن تصمیم میگیره هیرو بشه به همراه almaz اما میفهمه که Hero بودن یعنی دلپاک بودن و شیطان نبودن ... بعد داستان کلی به چیزهای بامزه و جالب دیگه گره میخوره !
شخصیتهای اصلیش خیلی دوست داشتنین.
gameplay بازی هم که سوپر معتاد کنندس اگر احل JRPG های تکتیکال باشی .